| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ARES
|
Postano: pet pro 18, 2009 9:15 pm Naslov
: Zimski kup 2010. |
|
|
Vruće, vruće....
Probat ću ukratko podijelit neke informacije, iako će uskoro u novom Biltenu sve biti otisnuto.
Dakle, od ove godine se 16 nositelja uključuje u prvom tjednu veljače kad se igraju čak dva kola.
Tu igraju prvi nositelji Dr. Časl-Butterfly i pobjednik A (po meni su to Orokonfekcija-Transagram - jaki meč).
Drugi par su pobjednik B i Odra-Energon. Kratkim pogledom mi se čini da bi B mogle biti Zagrebačke ceste.
Treći par su Lahki korak-Tis i C. Pod C nisam uočio jaču momčad.
Četvrti par čine pobjednik D skupine (vjerojatno Stubica) i Opera.
Peti par su Sloga Novoselec i pobjednik E. E, tu će biti vatreno jer su u skupini Šulina, Tomić i Coca Cola.
Šesti par F (nitko jak) i Electrolux.
Sedmi par J. Trešnjevka III i G (možda Uzorni mladići?).
Osmi par H (možda ZET 1?) dočekuje Mladost veterane.
Ove momčadi dalje igraju na ispadanje pa će prvi polufinalisti vjerojatno (prema dosadašnjoj formi i rezultatima) biti Dr. Časl i Mladost veterani.
U drugom dijelu ždrijeba prvi par čine Joola i pobjednik I (vjerojatno Elka Starčević).
Drugi par su J (nisam uočio jaku momčad) i Velika Gorica I.
Treći par su Marco Polo i K.
Četvrti par L (Zagrebfilm ili IPOS?) i Agronomski fakultet I.
Peti par su Knežijanac i M (nitko osobito istaknut).
Šesti par N (Velika Gorica III ili možda Tumara?) i Industrogradnja.
Sedmi par J. Trešnjevka II i pobjednik O (Škofina?).
Osmi par P (Petar Zrinski I ili možda Ban Keglević?) i Deda.
U ovom dijelu ždrijeba će Deda vjerojatno igrati protiv boljeg iz ogleda Joole i Marco Pola.
S obzirom da nisam imao previše vremena proučiti momčadi koje ne poznajem najbolje i nisam upućen u njihovu kvalitetu, molim za ispriku ukoliko sam negdje pogriješio ili nekog važnog izostavio.
Svim Sokazovcima puno sreće u Zimskom kupu i Blagoslovljen Božić i Stretnu Novu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned pro 20, 2009 1:27 pm Naslov
: |
|
|
hvala na izvjescu...
aj, konacno su opet stavili nositelje  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zoko007
|
Postano: ned pro 20, 2009 7:21 pm Naslov
|
|
Molim lijepo, no nigdje nisam vidjeo da je spomenuta ekipa hstk Južna Trešnjevka 1, stoga bih uz dužno poštovanje svim inim ekipama volio saznati gdje smo mi u cijeloj prići izostavljeni  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: ned pro 20, 2009 7:41 pm Naslov
|
|
| zoko007 (napisa): | Molim lijepo, no nigdje nisam vidjeo da je spomenuta ekipa hstk Južna Trešnjevka 1, stoga bih uz dužno poštovanje svim inim ekipama volio saznati gdje smo mi u cijeloj prići izostavljeni  |
Niste predviđeni da dočekate drugi mjesec  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: ned pro 20, 2009 9:57 pm Naslov
|
|
Sorry, vjerojatno ste se izgubili negdje u snijegu.
Šalu na stranu, Štef mi je dao pet minuta da vidim cijeli ždrijeb, a vas kod Tumija ima k'o Kineza pa je teško skužit tko je tko.
Bilten će valjda skoro pa ćeš moći zaključit do kad ćeš igrati. Tko zna, možda i ti dočekaš veljaču u ždrijebu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zoko007
|
Postano: pon pro 21, 2009 1:01 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon pro 21, 2009 8:14 am Naslov
: Re: Zimski kup 2010. |
|
|
| ARES (napisa): |
Šesti par F (nitko jak) i Electrolux.
|
mozda je ovo HSTK JT1
S obzirom da nisam imao previše vremena proučiti momčadi koje ne poznajem najbolje i nisam upućen u njihovu kvalitetu, molim za ispriku ukoliko sam negdje pogriješio ili nekog važnog izostavio.
|
a ovdje je pojašnjenje |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
zoko007
|
Postano: uto pro 22, 2009 8:47 am Naslov
|
|
Puni ste fora tko pustinja mora! , Silvač , kaj veliš, sam im dobro odgovoril, a? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto pro 22, 2009 4:15 pm Naslov
|
|
Zoko moj,ovak nekaj dobroga nisam dugo videl!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri pro 23, 2009 10:43 am Naslov
|
|
zoku za precednika  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: uto pro 29, 2009 3:40 pm Naslov
|
|
Zoko,
Rope je bio vrlo blizu u tvojem nalaženju u žrijebu Zimskog kupa. Jedino niste pod F, nego pod M (nitko osobito istaknut).
Zadovoljan?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: uto pro 29, 2009 8:50 pm Naslov
|
|
Tu igraju prvi nositelji Dr. Časl-Butterfly i pobjednik A (po meni su to Orokonfekcija-Transagram - jaki meč). |
slazem se
Drugi par su pobjednik B i Odra-Energon. Kratkim pogledom mi se čini da bi B mogle biti Zagrebačke ceste. |
po meni TIS
| ARES (napisa): | | Treći par su Lahki korak-Tis i C. Pod C nisam uočio jaču momčad. |
mislim da je to Lahki Korak I
| ARES (napisa): | | Četvrti par čine pobjednik D skupine (vjerojatno Stubica) i Opera. |
| ARES (napisa): | | Peti par su Sloga Novoselec i pobjednik E. E, tu će biti vatreno jer su u skupini Šulina, Tomić i Coca Cola. |
Coca Cola
| ARES (napisa): | | Šesti par F (nitko jak) i Electrolux. |
Prior
| ARES (napisa): | | Sedmi par J. Trešnjevka III i G (možda Uzorni mladići?). | 100%
| ARES (napisa): | | Osmi par H (možda ZET 1?) dočekuje Mladost veterane. | slazem se
| ARES (napisa): | | Ove momčadi dalje igraju na ispadanje pa će prvi polufinalisti vjerojatno (prema dosadašnjoj formi i rezultatima) biti Dr. Časl i Mladost veterani. | da bi riječ rekao
| ARES (napisa): | | U drugom dijelu ždrijeba prvi par čine Joola i pobjednik I (vjerojatno Elka Starčević). | i ja tako mislim
| ARES (napisa): | | Drugi par su J (nisam uočio jaku momčad) i Velika Gorica I. |
Radovan Videković Vidra
| ARES (napisa): | | Treći par su Marco Polo i K. |
Agronomski fakultet II
| ARES (napisa): | | Četvrti par L (Zagrebfilm ili IPOS?) i Agronomski fakultet I. |
IPOS???? Zagreb Film!!!!!!
| ARES (napisa): | | Peti par su Knežijanac i M (nitko osobito istaknut). |
Nitko osobito istaknut = HSTKJTI
| ARES (napisa): | Šesti par N (Velika Gorica III ili možda Tumara?) i Industrogradnja.
Sedmi par J. Trešnjevka II i pobjednik O (Škofina?).
Osmi par P (Petar Zrinski I ili možda Ban Keglević?) i Deda.
U ovom dijelu ždrijeba će Deda vjerojatno igrati protiv boljeg iz ogleda Joole i Marco Pola. |
sve točno, ali dajem prednost HSK Keglević pred Petrom Zrinskim I
po meni finale Butterfly - Joola |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto pro 29, 2009 11:51 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | | po meni finale Butterfly - Joola |
ma daj rope nemoj se sramotit po forumu  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: sri pro 30, 2009 8:15 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | rope (napisa): | | po meni finale Butterfly - Joola |
ma daj rope nemoj se sramotit po forumu  |
lapsus calami  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri pro 30, 2009 11:20 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | lapsus calami  |
 _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zoko007
|
Postano: sri pro 30, 2009 2:22 pm Naslov
|
|
to je za ovo nitko posebno za istaknut  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: ned sij 31, 2010 12:45 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): |
| ARES (napisa): | | Treći par su Lahki korak-Tis i C. Pod C nisam uočio jaču momčad. |
mislim da je to Lahki Korak I
|
Pogodak! Kakav je bio koeficijent?
Jesu li ti prošli ostali parovi?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: ned sij 31, 2010 6:52 pm Naslov
|
|
| Puno rezultata još nije objavljeno, ali znam da sam dobro predvidio plasman Transagrama, Lahkog koraka, Zagrebfilma i Bana Keglevića. Malo sam fulao u paru Tis Zagrebačke ceste, a bit će još barem nekoliko pogodaka. Imao sam manje od pet minuta za sve snimiti i predvidjeti pa sam zadovoljan. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: ned sij 31, 2010 8:18 pm Naslov
|
|
Hehehe, Ares, ne se kitit' tuđim perjem!
Prognoza (točna) je Ropeova, tvoj dio je "Pod C nisam uočio jaču momčad. "
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|