NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5. liga jesen 2019. za odlikaše
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ifke

PostPostano: ned pro 08, 2019 8:50 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Nismo 100% da nejdemo dolje... Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: uto pro 10, 2019 10:40 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Otpale su i lukave lisice (Foxy) ROFL
čije su šanse za prolaz ionako bile minimalne.
Igrači Plive su jučer nakon tekme protiv WD40 svi ekipno uzeli - Plivadon Very Happy (rezultat 4-6)
jer su uprskali prvu meč loptu za prolazak naprijed i sada moraju u zadnjem kolu tražiti šansu u gostima kod - nas.
Iz "pouzdanih" (moš si mislit) izvora koje nećemo otkriti (Vjeverko) saznajem da su Plivaši izjavili da bi im 3. Ljiga bila prejaka i to im nije niti bio cilj, ali da bi htjeli igrati 4. Ljigu,
pa će igrati bez kalkulacija do kraja.
S takvim planom se mi naravno - ne slažemo Zvrko No no
A sutra (srijeda) bi Mina mogla stati na - minu protiv Kukonja koji će nastupiti u najjačem sastavu,
pa bi se i njihove šanse u tom slučaju smanjile.

Art Kuk
100% ide naprijed

WD Textil
100% ide naprijed

5.th element Pivovara Daruvar
60% idu naprijed

Trans Agram
55% idemo dalje

Mina Plus
45% idu naprijed

Pliva
40% idu naprijed
vjeverko

PostPostano: sri pro 11, 2019 9:45 am    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Ako je vjerovati Guginoj kalkulaciji, nakon podosta vremena moglo bi se dogoditi da Guga ide naprijed izborenim plasmanom a ne promjenom ekipe.
I samo da napomenem da je zadnje njegovo napredovanhe zasluženo plasmanom bilo još 2016 godine kada je napredovao iz 6. u 5 ligu, a igranje u ligi višoj od 5. nikad nije bilo izboreno igrom već spletom nekih drugih okolnosti.
Sudeći po tome mogla bi biti velika fešta idući tjrdan u slučaju pobjede protiv Plive.

p. s.
nekako mi se čini da bi AGRAMERIMA moglo u zadnjem kolu biti dovoljno i nerješeno.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri pro 11, 2019 11:07 am    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Ma gle, ja napredujem kad - mi se napreduje ROFL Beljenje
a ti možeš pisati i trabunjati kaj god hočeš.
Godinama si mi pod nos stavljao argument da si zauzimao najvišu poziciju 123.
i da sam ja daleko od toga.Sada kada sam došao do broja 111. malo si mi "promukao" kaj se toga tiče.
Zatim da si igrao tamo nekakvu 2b. Ljigu, koja je ustvari 3. Ljiga, a ja sam sada igrao 2. Beljenje
Još je veći moj uspjeh kada se uzme u obzir, da bez obzira što sam ja napredovanje u ljigu 2. postigao bez napredovanja moje tadašnje ekipe, nego prelaskom -
POBJEDE I OSTVARENE BODOVE ZA RANG LISTU MI NIJE NITKO POKLONIO a mnogi su prognozirali, pa i ti da ću u 2. Labud Ljigi ostati na
ČISTOJ NULI kaj se pojedinačnih pobjeda tiče.
Pa si onda trabunjao kako osvajaš zlatne medalje u parovima u raznim ljigama bez obzira na
SITNICU kaj si u paru igral "saaaaaamo" s Vujasićem koji je na kraju dokazao da je potencijal za 1. Ljigu Sokaza i sada s Draganom "Draganicom" Rakićem koji je bio 2. igrač cijelog Sokaza pojedinačno i 1. igrač cijelog Sokaza u parovima - i to gle interesantno,
NE S TOBOM TAKO DA SI TI U PARU KAMEN KOJI NJEGA VUČE NA DNO.
S takvim suigračima bi te iste rezultate, a vjerojatno i bolje ostvario
DRESIRANI MAGARAC, samo da ga naučimo da s kopitom drži reket ili da ga drži zubima (bar nebi stalno njakal iaaaa-iaaaa kao ti) ROFL
Za razliku od toga, ja sada imam priliku za zlato u parovima u dobroj 5. Ljigi, a igram u paru samo s tamo nekakvim - Bradom Beljenje
I uopće me ne interesiraju ta tvoja trabunjanja kako nam je 4 ekipe predalo par, jer - mi smo bili tamo i spremni za igru, a to što su oni predali zato jer nisu htjeli, nisu mogli, nisu se usudili, tekma je bila već odlučena i slično...zaboli me harunga kita.
Zaključak, očito je da te kopka što sam te pregazio kao plitak potok, da ne kažem lokvicu jer ti je bilo puno lakše zajebavati i provocirati kada si imao argumente, tvoje bolje pozicije u odnosu na mene, ali to je sada prošlost.
Moram imati i malo obzira prema tebi jer si ti ipak čovjek u godinama i na žalost,
na tvojoj nedavnoj operaciji bruha (koja je fala bogu prošla dobro Thumbs up ) doktori nisu uspjeli iskoristiti anesteziju kojoj si bio podvrgnut da ti istovremeno operiraju i -
GLAVU jer je očito da se tamo krije problem koji je puno veći od bruha.
To bi fakat bilo kao da su ubili dvije muhe jednim udarcem, ali nema veze....možda drugi put.

Zadnja promjena: Guga; sri pro 11, 2019 11:40 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: sri pro 11, 2019 11:29 am    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Šta očekivati od neprijatelja kad su prijatelji ovakvi??

Cheer Cheer Cheer Cheer Cheer Cheer Cheer

Guga (napisa):
igram u paru samo s tamo nekakvim - Bradom

OPA!! "nekakvim"???
Na red nisu došli samo prijašnji suigrači nego i sadašnji!!!!

Budući..... pazite se !!
Confused Confused Confused

p.s.
Guga kaj se živciraš?
Pa znaš da te svi volimo.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri pro 11, 2019 11:43 am    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Izostavio si (naravno) beljenje nakon riječi : s Bradom Beljenje
tako da te tvoje provokacije više niko "ne puši"
vjeverko

PostPostano: sri pro 11, 2019 11:54 am    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

"Netko" ipak puši.
[Vrh]
Zdenko

PostPostano: sri pro 11, 2019 12:47 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Bemti koja žestoka spika... a prije godinu dana bih dao ruku u vatru da ćete ozakonit vašu vezu ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri pro 11, 2019 12:56 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Rajesh Koothrappali Heart Howard Wolowitz... ROFL
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: sri pro 11, 2019 1:46 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Bračna svađa
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri pro 11, 2019 10:26 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Mina i Pliva su "legle" ovo kolo, pa su im i šanse naravno pale.
Kukonje su mi rastezali živce kao kaugumu, a pogotovo Bartol koji je igrao kao da se tek upoznaje s čarima pingića, a ne kao da ga igra 50 godina...
Zato je Judge Perin vadio kestenje iz vatre umjesto njega, svaka čast, a Mihajlo je napravio tricu uz veliku borbu Klanja se
Mina je došla bez Kapčića !!!??? ali niti slučajno nisu donjeli "gaće na štapu" i vodili su 2-1 pa 3-2 i sreća da je Perin igrao odlično.
Usput budi rečeno....mi smo poznati po "treniranju" (osim Sovuljage) pa praktički cijelu sezonu igramo samo tekme, i usprkos tome smo još u igri za prolaz naprijed Eeeek! koja smo sila ROFL
a na stolu pored tekme Art Kuk-Mina fino sva tri Plivaša žestoko treniraju iako su imali tekmu prejučer Klanja se
znači idući tjedan bu vatreno kod nas.
Prije toga nas čekaju Điva i Pugy preksutra i to moramo proći kako god znamo.
Kao "malu" motivaciju u borbi za prolaz naprijed koristimo izjavu "našeg prijatelja"

Kajaka Brodarca Gorana...citiram :

"Nemate vi tu kvalitetu No no "

Doduše, to je rekao prije nego je "lego" sve tri partije protiv nas i jedan set na nuli,
pa mu nećemo zamjeriti Cheer
Jebi ga, čovjek je krivo procjenio, svakom se može dogoditi, a navodno da Sovi prijeti zabrana ulaska u Tozovu Jazbinu jer je također napravio dvicu Thumbs up

Art Kuk
100% ide naprijed

WD Textil
100% ide naprijed

65% idu naprijed

Trans Agram
55% idemo dalje

Mina Plus
40% idu naprijed

Pliva
40% idu naprijed
Guga

PostPostano: pet pro 13, 2019 9:39 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Bome je Brod bio u pravu ROFL
Nemamo mi tu kvalitetu.
Jebi ga...
vjeverko

PostPostano: pet pro 13, 2019 9:50 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Ajmo nove postotke!!!!
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet pro 13, 2019 10:28 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Art Kuk
100% ide naprijed

WD Textil
100% ide naprijed

75% idu naprijed

Mina Plus
65% idu naprijed

Pliva
40% idu naprijed

Trans Agram
20% idemo dalje

Ovom vrhunskom izvedbom smo našim frendovima iz Mine ponudili veliku priliku da idu naprijed,
a na njima je da to iskoriste Thumbs up
Šteta za parove, ali nismo zaslužili, klasični raspad sistema...

Jebote te petak 13. Laughing

Zadnja promjena: Guga; pet pro 13, 2019 11:46 pm; ukupno mijenjano 5 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: pet pro 13, 2019 11:32 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Nismo nista zadlužili....
Điviću i Pugelniku svaka čast na pobjedi . Večeras su bili bolji..... Klanja se Klanja se
Sto se parova tice jos je sve otvoreno kao i odlazak dalje.
Makar velim jos jednom ako ne pobjedis ekipu koja ispada za dva razreda i jos sa dva igrača sta imas traziti u 4oj ligi....
Sad

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: sub pro 14, 2019 9:08 am    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Vjeverko je kriv. Guga pati zbog svađe!
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub pro 14, 2019 9:34 am    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

A je...bračni problemi su problem no kako god bilo, a već sam rekao, Guga uvijek ubode partiju... Thumbs up
Guga

PostPostano: sub pro 14, 2019 12:05 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Laughing Laughing Laughing

Jebi ga, tak je kak je.
Điva i Pugy su odigrali odlično, a nije nam padalo na pamet da se bilo šta dogovaramo iako smo si jako dobri i bodovi su trebali isključivo nama jer oni 100% ispadaju i nema im pomoći.
Tako bi to trebalo izgledati u svim ljigama, da se igra sportski pa šta bude.
Ne bih se htio opet žaliti na nesreću i prasice jer sam već sam sebi dosadan,
ali to što se meni dešava već NEKOLIKO GODINA je jednostavno nevjerojatno
i spada u rubriku vjerovali ili ne.
Kud sam nesiguran zbog rijetkog igranja, u gotovo svaki set "krećem" s 0-2, 0--3 ili 0-4 jer će toliko prasica uglavnom imati skoro svaki moj protivnik ????!!! pa ispada da ako želim dobiti set ne smijem promašiti niti jednu, jedinu lopticu, a to je za moju trenutnu formu jednostavno previše i preveliki pritisak, pa nakon set, maksimalno dva dolazi do potpunog raspada.
Uostalom, na tekmi su bili Silvač i Vjeverko, pa su uživo mogli vidjeti o čemu pričam.
Od Đive i Pugya sam jučer zapamtio samo jednu rečenicu :

Sorry Guga, Sorry Guga, Sorry Guga...jer su ju stalno ponavljali Laughing

I šta to meni sada (i jučer) znači ?
Ništa...samo me dodatno uzrujava, pa sam noćas slabo spavao i sanjao kako hodam po cesti i svi ljudi koje sretnem mi se nešto ispričavaju, a meni nije jasno zašto Eeeek! ROFL
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 14, 2019 12:42 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Moraš ažurirat postotke, Daruvar je na 100%
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub pro 14, 2019 1:05 pm    Naslov : 5. liga jesen 2019. za odlikaše Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Laughing Laughing Laughing

Jebi ga, tak je kak je.
Điva i Pugy su odigrali odlično, a nije nam padalo na pamet da se bilo šta dogovaramo iako smo si jako dobri i bodovi su trebali isključivo nama jer oni 100% ispadaju i nema im pomoći.
Tako bi to trebalo izgledati u svim ljigama, da se igra sportski pa šta bude.
Ne bih se htio opet žaliti na nesreću i prasice jer sam već sam sebi dosadan,
ali to što se meni dešava već NEKOLIKO GODINA je jednostavno nevjerojatno
i spada u rubriku vjerovali ili ne.
Kud sam nesiguran zbog rijetkog igranja, u gotovo svaki set "krećem" s 0-2, 0--3 ili 0-4 jer će toliko prasica uglavnom imati skoro svaki moj protivnik ????!!! pa ispada da ako želim dobiti set ne smijem promašiti niti jednu, jedinu lopticu, a to je za moju trenutnu formu jednostavno previše i preveliki pritisak, pa nakon set, maksimalno dva dolazi do potpunog raspada.
Uostalom, na tekmi su bili Silvač i Vjeverko, pa su uživo mogli vidjeti o čemu pričam.
Od Đive i Pugya sam jučer zapamtio samo jednu rečenicu :

Sorry Guga, Sorry Guga, Sorry Guga...jer su ju stalno ponavljali Laughing

I šta to meni sada (i jučer) znači ?
Ništa...samo me dodatno uzrujava, pa sam noćas slabo spavao i sanjao kako hodam po cesti i svi ljudi koje sretnem mi se nešto ispričavaju, a meni nije jasno zašto Eeeek! ROFL

Drago mi je da se ne želiš žaliti na sreću. Samo ne možeš izdržat...:-)
Moja ti je ideja o tome ova: Kad si toliko fiksiran na prasice to već postaje mentalni problem. Samo o njima razmišljaš i prije nego što se dogode, naravno ne vidiš svoje prasice i misliš da sve o njima ovisi. Naravno da te ponekad protivnik isprasičari. Događa se. Sinoć je Tadić isprasičario Stepana da mu je bilo neugodno. Jednostavno.. Shit happens sometimes..

S druge strane nisam praznovjeran ali vjerujem u karmu. Što se prasica tiče ti si joj se zamjerio samo tako..
Beljenje
Ipak najvažniji događaj je da se bračni drug (ili družica) pojavio/pojavila na tekmi..
Klanja se

Zadnja promjena: Koki; sub pro 14, 2019 1:58 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeće
Stranica 9 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.