NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Zimski kup 2020
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: ned sij 12, 2020 11:07 am    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL

U pravu si, 63. članak nije u potpunosti prenesen, nedostaje krucijalni dio Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: ned sij 12, 2020 11:56 am    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Radek je sigurno mislio da je neka promjena kad je pročitao , nije mu ni na kraj pameti bilo da se igra par samo ak je neriješeno Rolling Eyes ...ili je prevladao MIxer gen ROFL ROFL ROFL
Footloose

PostPostano: ned sij 12, 2020 10:58 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

ovak formulirano mi je izgledalo ko da se igra samo par Beljenje
MUNJA2

PostPostano: uto sij 14, 2020 9:54 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Nekako mi nedostaje trenutni pregled - stanje odigranih i predstojećih susreta u Zimskom kupu. Da li to postoji negdje i da li to ja ne vidim ?
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri sij 15, 2020 9:40 am    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Odi na rezultate - zimski kup
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: sri sij 15, 2020 10:48 am    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Ne rezultate, to vidim i na Naslovnici i pod rezultatima, nedostaje mi SHEMA da vidim tko sa kime igra narednu utakmicu. Ispada da si moram sam napraviti shemu, prepisati je iz Biltena i onda upisivati rezultate ako hoću vidjeti kakav će biti raspored u narednim kolima. To ti dođe pa slično kao kada bih sam trebao sastavljati tablicu 14. lige da vidim redosljed i bodovno stanje.
Da, bilo bi dobro kada bi se shema iz Biltena popunjavala sa rezultatima odigranih utakmica i upisivali parovi narednog kola !
Početak bi bio kada bi se u rezultatima izvršila podjela prema grupama : A, B, C,.... i upisali redni brojevi ekipa no bez cijele sheme se ne bi vidjelo sve. Cijela shema se objavljuje (ako se netko sjeti kome to nije obaveza i upiše, prošle godine to je bio Šljiva ali za sam završetak natjecanja za 32 ekipe) krajem natjecanja a meni je ona interesantna već danas.
Samo predlažem.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri sij 15, 2020 12:04 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Pitanjce....
Ako ekipa prvo kolo nema protivnika tj.
Slobodna je ...
Dali se smatra da je gost ili domacin?
Jer samim zrijebanjem se mora postaviti na doljnu crtu jer je nositelj u doljnjem dijelu a u gornjem dijelu na gornju crtu.
Znaci nositelj na dnu bez igre se smatra da je u gostima , a nositelj na vrhu bez igre se smatra da je domacin...
Ne postoji termin da se ne racunaju njihovi rezultati posto nisu imali protivnika pa tako ni domacinstvo a ni gostovanje...
Jer se racuna i idu dalje bez igre i bez borbe...
Jedino ligicno mi je da se bez obzira bili gore ili dole na crti smatra da su domacini...
Kaj vi mislite
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: sri sij 15, 2020 12:12 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

vidim da si nepovjerljiv ...a nije ti palo na pamet pitat voditelja ? Rolling Eyes kaj god ti tu mi rekli jedino voditelj ti je mjerodavan Thumbs up
wolf

PostPostano: sri sij 15, 2020 12:14 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
Ne rezultate, to vidim i na Naslovnici i pod rezultatima, nedostaje mi SHEMA da vidim tko sa kime igra narednu utakmicu. Ispada da si moram sam napraviti shemu, prepisati je iz Biltena i onda upisivati rezultate ako hoću vidjeti kakav će biti raspored u narednim kolima. To ti dođe pa slično kao kada bih sam trebao sastavljati tablicu 14. lige da vidim redosljed i bodovno stanje.
Da, bilo bi dobro kada bi se shema iz Biltena popunjavala sa rezultatima odigranih utakmica i upisivali parovi narednog kola !
Početak bi bio kada bi se u rezultatima izvršila podjela prema grupama : A, B, C,.... i upisali redni brojevi ekipa no bez cijele sheme se ne bi vidjelo sve. Cijela shema se objavljuje (ako se netko sjeti kome to nije obaveza i upiše, prošle godine to je bio Šljiva ali za sam završetak natjecanja za 32 ekipe) krajem natjecanja a meni je ona interesantna već danas.
Samo predlažem.

Pa primi se posla i napiši... Rolling Eyes
MUNJA2

PostPostano: sri sij 15, 2020 12:43 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Znao sam da će se javiti netko sa ovako inovativnim prijedlogom, očekivano.

Već podosta dugo se igra taj ZK i moglo bi to doći na red kod postavljanja prioriteta unapređenja stranice.
Imamo sva čuda kombinacija i prikaza, rezultata i igrača, mečeva, ...... pravi statistički raj za sladokusce a čini mi se da ova varijanta koju predlažem bi bila manje zahtjevna za napraviti. Samo procjenjujem jer nemam pojma o programiranju ovih stvari.
[Vrh]
55

PostPostano: sri sij 15, 2020 1:26 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Nisam siguran kakva je opća korist od toga... Ukoliko Vas doista interesiraju svi rezultati ZK-a, onda ih je ovako doista teško pratiti. Klanja se
Mene, osobno, interesira isključivo moj dio ždrijeba, a to je prilično lako pratiti i na ovaj način. Iako se slažem da ne bi bilo loše da postoji neka bolja preglednost, ali ne znam koliko je tu potrebno uložiti posla i rada za koliku korist. Thumbs up
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri sij 15, 2020 1:58 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
Nekako mi nedostaje trenutni pregled - stanje odigranih i predstojećih susreta u Zimskom kupu. Da li to postoji negdje i da li to ja ne vidim ?

Dođi do završnice i bit ce ti sve na forumu...
Do tada slupa samnom i vecinom trazi po rezultatima i pisi na papir .....

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: sri sij 15, 2020 9:05 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Nemoguće je kompom napravit pravovremeno praćenje rezultata
MUNJA2

PostPostano: sri sij 15, 2020 11:39 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

To nije istina !
Čim se upiše rezultat može se i u shemi pokazati, baš kao u prvenstvu.
Ne znam to napraviti ali znam da to može.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet sij 16, 2020 9:12 am    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Ne dajte se, gospon Munja! Thumbs up

Točno pred par dana mi je prošlo kroz glavu da dodam slova u rezultate, tako da je meni prijedlog dobar, i vidjet ću što se može učiniti.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet sij 16, 2020 9:24 am    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

A ha ! Cheer Klanja se
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet sij 16, 2020 10:07 am    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Evo ga na Eeeek! ... i posle će se onda opet žalit da mu ljubavni život pati zbog sokaza Rolling Eyes Embarassed
55

PostPostano: čet sij 16, 2020 2:56 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL ... Spring Romeo Đe si? Glavom u zid Maaamaaaa Crying
[Vrh]
rope

PostPostano: pet sij 17, 2020 3:41 pm    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Ne dajte se, gospon Munja! Thumbs up

Točno pred par dana mi je prošlo kroz glavu da dodam slova u rezultate, tako da je meni prijedlog dobar, i vidjet ću što se može učiniti.

kad to kreneš raditi preporučam da odmah i linkaš ekipe tj. voditelje ekipa s telefonskim brojevima da se ne traži poslije po biltenu kog se treba zvat Beljenje
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 18, 2020 11:11 am    Naslov : Zimski kup 2020 Citirajte i odgovorite

Azdaja
To brijem da mi se ne da ažurirat, lijepo u prvom kolu si apdejtajte kontakt "Voditelj Kupa". Raspa nokte
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.