| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: ned sij 26, 2020 10:54 pm Naslov
: Tražim ekipu za proljeće |
|
|
005
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pon sij 27, 2020 12:37 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Šta bude bilo.....biti će, ima još sportova :
badmington,
mačevanje,
điju đicu
hrvanje Grčko Rimskim stilom,
pikado,
šah,
domino & čovječe ne ljuti se.
Sve su to sportovi gdje bi se mogao lijepo uklopiti...
Vjeruj mi da se uopće ne uzrujavam
Čak zadnjih par dana nisam niti upalio forum jer je ovo ipak samo rekreacija,
slično kao da 2 puta tjedno ideš na letećeg bika (aerobik). |
E, buraz, nemoj čovjčće ne ljuti se.
Nije to za tebe.
Spalit ćeš na živce. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon sij 27, 2020 12:47 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | 005
 |
Guga krivo brojiš možeš ući u ekipu do 6 kola _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: uto sij 28, 2020 10:04 pm Naslov
|
|
Na mogu vjerovati da takav igrač mjesec dana nemre nać ekipu a svi kukaju da nema slobodnih igrača.
Kaj se to događa? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri sij 29, 2020 11:46 am Naslov
|
|
| Možda Guga jednostavno ne želi biti u nekoj ekipi pod svaku cijenu, poput, na primjer, tebe, tj. odigrati čak 11 (jedanaest) mečeva u cijeloj sezoni? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri sij 29, 2020 2:07 pm Naslov
|
|
Jebote, s protekom godina Dinko pokazuje zavidnu lucidnost i pronicljivost,
pa je izgleda jedan od rijetkih koji kuži neke stvari
Ja fino "lagano" ulazim u ritam 2 treninga tjedno i ovo mi je već 3. tjedan ZAREDOM
da sam odradio 2 treninga u istom tjednu (evo baš sam se otuširao i sad mi je fino).
Ujutro kada ustanem, čini mi se da nema šanse da sada idem igrati jer ne volim fizičke aktivnosti ujutro, ali znam da ću se poslije dobro osjećati i već nakon 5-10 minuta mlataranja ukočenost tijela malo popusti i dalje sve ide ok.
Ali zato osjećaj poslije treninga......kada se zglobovi dobro razgibaju, pa još poslije toplog tuša......
čovjek se fakat osjeća 10 godina mlađi
Trenutno mi je najveći problem - kilaža.Prebrzo se umorim, pa ne mogu kvalitetno odraditi serije udaraca više od 7-8 loptica u nizu nakon čega mi je neophodna pauza i umjetno disanje.
Ali dobro, ako nastavim ovim tempom, valjda će kondicija ići polako gore, a kilaža dolje
Pošto čovjek uči dok je živ, tako sam i ja sada, na opasku Đafera shvatio i naučio da -
NE ZNAM DISATI.
Odnosno, da predugo zadržavam zrak i nemam pravilne udisaje između udaraca, a izdisaje u trenutku udarca.Zbog krivog disanja u kombinaciji sa slonovskom kilažom se još brže umorim, koncentracija mi popusti i kvaliteta udaraca - pada
Ovaj tjedan čak 3 treninga jer je u petak dogovorena jaka prijateljska tekma.
Kaj se dvorane Vjesnik tiče...sve pohvale
Trenutno mi je to daleko najomiljenija dvorana za igranje.
Stolovi, rasvjeta, parket na podu (puno mi je draži od Taraflexa), grijanje, hlađenje, hladna cuga pristupačnih cijena, čak i tuš (koji nije doduše na bog zna kakvom nivou jer bi to iziskivalo velika financijska ulaganja pošto je sanitarni čvor vrlo star, ali ipak je tu).
Tu će mi sigurno biti "baza" u idućim godinama igrao Sokaz ili ne... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sri sij 29, 2020 11:30 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri sij 29, 2020 4:04 pm Naslov
|
|
Treba biti spreman na sve.
Nikad se ne zna iz koje lige će stići poziv... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sri sij 29, 2020 4:11 pm Naslov
|
|
The Only Way Is Up... _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sri sij 29, 2020 4:12 pm Naslov
|
|
Vjerojatno...
Ko ovoliko trenira i angažira profi trenera (odličnog usput) koji radi na satnicu znači da misli ozbiljno. Koje crne dvoznamenkaste lige!
Investicija nebi imala smisla.. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri sij 29, 2020 5:53 pm Naslov
|
|
Cicko (Đafa)
i ja mogu reći da smo si dobri jer je on lani trenirao i moju mlađu kćer, pa smo se dobro upoznali.
Već sam rekao da dvoznamenkaste lige (bez podcjenjivanja) ipak nebi igrao niti sa svojim sadašnjim (ne)znanjem u pingiću jer bi to neminivno bio korak unatrag.
Praktički cijelu ovu sezonu u 5. Ljigi sam odigrao bez i jednog, jedinog treninga,
igrajući samo tekme, pa je završilo tako kako je završilo
Jednostavno nisam zadovoljan svojom igrom i svjestan sam da imam puno nedostataka.
Njih neću moći ukloniti samo igranjem Ljige, pa bile to i jake ljige poput 2. ili 3. niti samo sparingom, već je neophodno raditi ciljano na nekim elementima uz rad s kvalitetnim trenerom koji može
detektirati nedostatke, krive elemente u igri i imati ideju na koji način to promjeniti
ili popraviti koliko se god može.
Činjenica je da više nemam 10 ili 11 godina i da ću sutra biti stariji još za 24 sata,
pa je iluzorno očekivati da ću ikada imati munjevito kretanje ili besprijekornu tehniku kod izvođenja udaraca, ali kvaliteta trenera se ustvari najbolje vidi kada on nije samo
robotiziran i ukalupljen lik koji radi po normalnim stolno-teniskim šprancama i uobičajenim vježbama nego je svjestan nedostataka rekreativnog igrača kojeg trenira i ima plan & ideju na koji način poboljšati kvalitetu igre i rezultat, a da to napravi s tim "materijalom koji ima u rukama"
Kao kad pekar mijesi tijesto, a kod mene bome ima kaj za mijesiti  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet sij 30, 2020 2:54 pm; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: sri sij 29, 2020 8:33 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | Ovo su pripreme za prvu ligu... |
Ma ni slučajno.
To je već viđeno. (Stane Lošič).
Meni se nekak čini da je cilj Super liga. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet sij 30, 2020 8:40 am Naslov
|
|
| Može biti. Samo da se tebe riješi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: čet sij 30, 2020 4:48 pm Naslov
|
|
| Neki dan sam gledao rezultate Superlige, koliko primjetih, Stane jos nije dobio set. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet sij 30, 2020 11:10 pm Naslov
|
|
Uopce nije poanta sto Stane nije dobio ni jedan set u super ligi. Poanta je to da je on sa 120 kg u 32 godini ako se ne varam, odbacio alkohol posvetio se pingicu i u ekspresnom vremenu dosao od zadnje do prve lige gdje je bio pozitivan. Covjek je u super ligi otisao korak dalje. I njemu nije vazno osvojiti set ili dva, on je sebi dokazao da sa preko 30 godina od zadnje sokaz lige dosao da igra s najboljim igracima Hrvatske. Svi mu se mozete sakriti i pokriti usima. Ja se sa Stanom ne druzim ali mu skidam kapu. I umjesto da spominjujete dal je dobio set ili ne, radje se divite sto je on od 120 kilasa napravio. Jer oni koji mu se smiju i rugaju ne mogu uzet set ni Sokaz prvoligasima.
Stane samonaprijed |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet sij 31, 2020 1:18 am Naslov
|
|
U dosta stvari se slažem s tobom i Stanetu svaka čast na uloženom trudu, volji i visokom nivou kvalitete u igri koii je dostigao
S druge strane, mislim da treba biti svjestan da je organizacija i kvaliteta naše Super lige na dosta niskim granama ako se uzme u obzir kako je to izgledalo nekada.
Kod nas se osim u nogometu i eventualno nešto malo u rukometu u svim ostalim sportovima "vrti" mizerna količina novaca od koje može preživljavati samo šaćica onih najboljih u svakom sportu posebno, pa je iskjučivo zbog tog razloga moguće da se dogodi takva situacija da u natjecanje uđe neki ipak......amater.
S obzirom na sustav kako se sada igra Super liga, slabijim igračima se često događa da izgube cijeli dan na putovanje tamo-amo (na primjer Dubrovnik itd.) da bi odigrali jedan, jedini meč u trajanju 10 ili 15 minuta
pa se postavlja pitanja dali se i kako se to nekome uopće da i isplati
Moje mišljenje je da je Stane trebao ostati u Sokazu (a možda se i vrati jako brzo) i da je trebao pokušati ostvariti jedan veliki rezultat koji je također teško ostvariv za nekoga ko je počeo ozbiljno igrati pingić poslije 30-te godine, a to je da postane broj 1 na rang listi Sokaza.
U svemu tome treba naći balans između sporta, u ovom slučaju rekreacije jer se od toga ne može u Hrvatskoj živjeti i privatnog, obiteljskog života.
Naravno, svatko sam sebi bira put i ponavljam ovo je samo moje mišljenje i naravno da uopće nije bitno dali je ili nije Stane osvojio koji set.
Ima ona lijepa pjesma od Luky-a koja kaže :
"Svatko od nas sebi nađe nevolju.Sad je kasno..."
https://youtu.be/yobtscDD47Q _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet sij 31, 2020 6:07 am Naslov
|
|
| Vracko (napisa): | Uopce nije poanta sto Stane nije dobio ni jedan set u super ligi. Poanta je to da je on sa 120 kg u 32 godini ako se ne varam, odbacio alkohol posvetio se pingicu i u ekspresnom vremenu dosao od zadnje do prve lige gdje je bio pozitivan. Covjek je u super ligi otisao korak dalje. I njemu nije vazno osvojiti set ili dva, on je sebi dokazao da sa preko 30 godina od zadnje sokaz lige dosao da igra s najboljim igracima Hrvatske. Svi mu se mozete sakriti i pokriti usima. Ja se sa Stanom ne druzim ali mu skidam kapu. I umjesto da spominjujete dal je dobio set ili ne, radje se divite sto je on od 120 kilasa napravio. Jer oni koji mu se smiju i rugaju ne mogu uzet set ni Sokaz prvoligasima.
Stane samonaprijed |
Baš tako, zadivljujuće.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pet sij 31, 2020 7:53 am Naslov
|
|
Ajde usredotočite se na temu.
Ne radi sa ovdje o nekome tko je umao 120 kilograma već o ljudini koji i sada ima ohoho preko tih za njega mizernih 120.
Udomite ga, molim vas. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pet sij 31, 2020 9:28 am Naslov
|
|
| MUNJA2 (napisa): | | Vracko (napisa): | Uopce nije poanta sto Stane nije dobio ni jedan set u super ligi. Poanta je to da je on sa 120 kg u 32 godini ako se ne varam, odbacio alkohol posvetio se pingicu i u ekspresnom vremenu dosao od zadnje do prve lige gdje je bio pozitivan. Covjek je u super ligi otisao korak dalje. I njemu nije vazno osvojiti set ili dva, on je sebi dokazao da sa preko 30 godina od zadnje sokaz lige dosao da igra s najboljim igracima Hrvatske. Svi mu se mozete sakriti i pokriti usima. Ja se sa Stanom ne druzim ali mu skidam kapu. I umjesto da spominjujete dal je dobio set ili ne, radje se divite sto je on od 120 kilasa napravio. Jer oni koji mu se smiju i rugaju ne mogu uzet set ni Sokaz prvoligasima.
Stane samonaprijed |
Baš tako, zadivljujuće.  |
Ovo kao da je grupa potpore Stanetu te njegovom liku i djelu....Aj ljudi ne pretjerujte. Dobar je Stane ali divljenje?
Mogao je otići i u Kinesku super ligu i isto ne dobiti ni set (doduše tamo nebi ni prolazio 2 poena po setu..ako) i što sad.
Stane je uložio jako puno vremena i truda (u kombinaciji sa smislom za igru) i puno postigao. U Sokazu naravno. I to je sve. Nije to nikakvo nadnaravno postignuće. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet sij 31, 2020 9:46 am Naslov
|