NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tražim ekipu za proljeće
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: ned vel 02, 2020 1:38 am    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
It seems the only way is down but you have a chance to be first player in team..maybe..finally..

Jebi ga, kada dođeš do vrha (realno je to za mene u ovom trenutku bila 2. Labud Ljiga)
možeš samo u najboljem slučaju ostati na tome ili krenuti prema natrag ROFL
Ovo naravno smatram - privremenim stanjem i ambicije ne da su manje, nego rastu.
To ti uostalom potvrđuje činjenica da sam do iduće jeseni u trenažnom procesu 2-3 puta tjedno i za razliku od puno njih koje srećem po raznim dvoranama kako vrijedno treniraju
(a kada ih negdje sretneš i pitaš u kakvoj su formi, odgovore da igraju jednom mjesečno Eeeek! Laughing )
ja otvoreno kažem kada treniram i nikada nisam bio tremaroš, a uvijek imam samopouzdanja u sebe
jer znam ono što znam.
Ovu sezonu nisam uopće trenirao nego sam samo igrao tekme, ali sada......treniram !

A protivnike u 6. Ljigi ima da ih tražim
i ima da ih nađem,
a onda ima da ih - nema
Thumbs up ROFL Beljenje Very Happy Laughing
vjeverko

PostPostano: ned vel 02, 2020 3:19 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Kak to misliš kad dođeš do vrha?
Do 2. lige nisi došao nego si se jednostavno probudio u njoj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: ned vel 02, 2020 4:01 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Vadiš kao uvijek riječi iz konteksta i zna se na šta sam mislio.
Mislio sam da je 2. Ljiga realno maksimum koji mogu probati igrati, a da se ne sramotim bez veze.
Osim toga, pokaži mi toga tko je SAM došao do 2. ili 1. Ljige Eeeek! ?
Ovo je ekipno natjecanje i trebaš još dva kvalitetna suigrača,
a ja sam imao samo Draganicu i........tebe Laughing
I slavom ovjenčani Stane je uz sebe imao Ravija koji je uzgred budi rečeno svojevremeno bio
JUNIORSKI PRVAK NEW DELHIJA
koji ima 3-4 puta više stanovnika nego cijela Hrvatska.
I NJIH DVOJICA su preskočili iz 5. u 1. Ljigu tako da su preuzeli ekipu Mladosti i kao 3. član im se priključio super iskusni kvalitetni prvoligaški igrač Tomislav Glad.
Tak sam i ja skočio iz 5. u 2. Ljigu, a oni su iz 5. u 1.
Sve ti to ustvari znaš, samo sereš malo jer je to jednostavno jače od tebe Very Happy
Dinko Š.

PostPostano: ned vel 02, 2020 4:26 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Ja sam shvatio. Stane i Guga - ista priča.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: ned vel 02, 2020 6:00 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Moj prapra deda vrač bi rekao: "Što je balon veći lakše se probuši"
[Vrh]
Topspin

PostPostano: ned vel 02, 2020 8:05 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):

A protivnike u 6. Ljigi ima da ih tražim
i ima da ih nađem,
a onda ima da ih - nema
Thumbs up ROFL Beljenje Very Happy Laughing

Rolling Eyes Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: ned vel 02, 2020 8:53 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Moj prapra deda vrač bi rekao: "Što je balon veći lakše se probuši"

Sigurno su ti prapra dedu vrača zvali :

Vjeverica koja sere...
Koki

PostPostano: pon vel 03, 2020 1:16 am    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Mislim da je Guga u ovom trenutku u optimalnoj ligi. Pozitivan skor izvjestan, te manje stresa i traume. Sada puno trenira i ako ga ne bude puno promjene u tehnici to ce biti to. Jedino ako ga pozicija 1. igrača ne omete...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: pon vel 03, 2020 7:47 am    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Pogledao sam malo tko nakon prošle sezone ostaje i tko dolazi u 6 ligu i imal bu tu Guga fest posla. Znam, sad će reči da mu već sad stavljam teret na leđa ali nekak mi izgleda da bu tu svega.
Mogla bi se postavit i neka anketa vezana na Gugin plasman na rang listi 6 lige u nadolazećoj sezoni.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon vel 03, 2020 12:07 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Biti će iza bivšeg mađarona i suigrača Drčić Darka.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon vel 03, 2020 2:33 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Teško, jer on ako će i igrati (nije još sigurno), igrati će samo cca 50% utakmica.
To će biti najvjerojatnije samo domaće tekme jer mu je to zbog putovanja napovoljnije.

Zadnja promjena: Guga; pon vel 03, 2020 2:40 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon vel 03, 2020 2:39 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Pogledao sam malo tko nakon prošle sezone ostaje i tko dolazi u 6 ligu i imal bu tu Guga fest posla.

Kaj imaš gledati ?
Pa u temi 6. Čulo ljiga proljeće 2020. ti sve lijepo piše tko, kada, gdje, s kim, zašto Eeeek!
Topspin

PostPostano: sri vel 12, 2020 2:04 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Rezultati na zimskim turnirima ne potvrduju mirno proljece u 6. ljigi. Wow
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: sri vel 12, 2020 3:31 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Ovako na prvu izgleda loše, istina...
Ali nije baš tako crno jer na turniru od 5. Ljige sam imao možda i najjaču grupu tog dana :

1.Guga
2.Čanadi Ivica
3.Kokić
4.Sušanj

Čanadija sam dobio prvi puta u 3 dosadašnja meča (u prva 2 meča nisam uzeo niti seta),
Kokiću sam vodio 7-3 u 5. setu i onda sam....PROMAŠIO svoje 2 serve Horor
i ničim izazvan "upucao sam sebe u petu" Crying
Sušanj je bio bez konkurencije najjači nepostavljeni igrač na turniru i o njemu sve govori činjenica da nas je "preslušao" svu trojicu i završio na 1. mjestu u grupi.
Nakon grupe su Kokić i Sušanj prošli jedno kolo na ispadanje, pa su nakon toga obojica izgubili u fixu
9-11 petog seta od :

Abramovića (došao do polufinala)
&
Fijačka (došao do finala)

To dovoljno govori o jačini mojih protivnika.
Činjenica je da ja NIKADA u Prečkom nisam odigrao "skoro ništa" jer ustvari ne volim turnirski način igranja s dugim pauzama, zagrijavanjima i hlađenjima, pa mi se već nakon 2 meča i 3 hlađenja jednostavno teško zagrijati i natjerati da opet igram.
Zatim, najvažnije....mrzim igrati ujutro.
Radim do 1-2 sata poslije ponoći, zaspim oko 3, ustanem se oko 8 za turnir i onda bi trebao biti
nabrušen za igranje pingića ? Confused

Nema šanse.

Zato ja te turnire u Prečkom doživljavam kao običan trening, vidim malo poznata lica,
odigram (uglavnom) 3 meča, izvređam Vjeverka, malo pogledam završne mečeve i
odem doma na ručak.
Tvrdim da je na turniru od 5. Ljige bila daleko veća koncentracija kvalitetnih igrača nego što će to biti u Ljigi 6. Čulo jer na turnir u 90% slučajeva dolaze isključivo ponajbolji igrači iz 5. Ljige + najbolji (zalutali) igrači koji igraju u slabijim ljigama, ali im tamo ustvari uopće nije mjesto jer su to većinom izvrsni igrači.
Kada imaš u grupi 2 dobra igrača iz 6. Ljige, pa te još zapadne jedan takav "padobranac" koji gle čuda igra 18. Ljigu ???
a može bez problema igrati 3. Ljigu onda si u banani.
S druge strane se tekme Sokaza igraju UVIJEK navečer što mi daleko više odgovara i naboj na tekmama je daleko veći nego na turnirima, pa me to dodatno motivira.
Zato ovo niti slučajno nije realan pokazatelj moje trenutne forme, a to će se najbolje moći procjeniti nakon 3-4 odigrana kola u nadolazećoj sezoni.

Turnir u nedjelju je bio još jači (od 2. Ljige), pa su mi i očekivanja bila manja.
Protiv nositelja grupe Pavića koji je kasnije ispao tek u četvrtfinalu protiv Kavura 9-11 u 5. setu sam malo eksperimentirao i izvadio iz futrole Excalibur sa softom na FH-ndu.
Nisam igrao već par mjeseci sa softom, pa su mi šanse bile kao i "teletu kod mesara" ROFL
Vađina (2. Ljiga) je munjevit na nogama, sve vraća na stol i za mene je trenutno - neprobojan,
a Bogović je vrlo neugodan spiner s BH-nd i FH-nd strane.
Iako, mogu ja s njima dvojicom igrati potpuno ravnopravno i da je u pitanju bila Sokaz tekma,
puno jače bi grizao.
Sve u svemu, Prečko je prošlo kao i uvijek, za mene očekivano relativno loše,
ali....uopće se ne uzbuđujem.
Pokazati ću svoje pravo lice kada za to dođe vrijeme, a do tada treba zasukati rukave i - trenirati Thumbs up

Zadnja promjena: Guga; sri vel 12, 2020 9:32 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri vel 12, 2020 4:18 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Na kojem stolu si igrao?
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri vel 12, 2020 4:54 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Komerički je rekel da se prepal kak sam ga pogledal kad sam ušel u dvoranu,
pa sam subotu i nedjelju igral na stolu broj 5
ali je zato u nedjelju "šaral" Thamma po stolovima sim-thamm ROFL Thumbs up
vjeverko

PostPostano: čet vel 13, 2020 8:43 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Zahvaljujm Gugi na iscrpnom izvještaju o postignutim rezultatima na ova dva turnira.
Da nisi opisao svaki odigrani poen svi mi ostali bi uskraćeni za važnu informaciju.
btw, jel još tko igrao ili je to sve što je vrijedno spomena?
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet vel 13, 2020 11:00 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

Daj ti prije nego što počneš trabunjati, pročitaj SVE postove u temi, pa ćeš moooožda shvatiti da je ovo bio direktan odgovor na sumnje Topspina u moju formu i čuđenje zbog neuvjerljivih rezultata na zadnja dva turnira.
Kaj se ostalih tiče i njihove igre, to nije moj problem, niti sam ja nekakav besplatni izvjestitelj koji bi to trebao opisivati.
Ti si također bio tamo, pa fino odvoji sat vremena (kao što sam ja, budala, nekada radio) i napiši detaljan izvještaj, ili još bolje, stavi kao nekada ja snimak finalnog meča na Youtube Thumbs up
Meni tako nešto neće ubrzo pasti na pamet.
Ako ti se ne čitaju moji postovi, jednostavno ih zaobiđi.
Neka ovi loši rezultati ne zavaraju igrače Ljige 6. Čulo jer...ima da ih tražim...ima da ih...
Ma već znate kako ide dalje ROFL

Zadnja promjena: Guga; pet vel 14, 2020 3:24 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: uto ruj 22, 2020 8:19 am    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

SAMO ZA VAS !!!!!
Ove sezone GUGA ponovno u novoj ekipi !!!!
[Vrh]
Saša

PostPostano: uto ruj 22, 2020 7:25 pm    Naslov : Tražim ekipu za proljeće Citirajte i odgovorite

...something completely different...
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 6 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.