Postano: ned vel 02, 2020 1:24 am Naslov
: 6. Čulo Ljiga proljeće 2020.
E sad......ovo je na papiru, a kako će biti u praksi, to bumo vidli
Pitanje je dali će baš sve ekipe biti u 6. Ljigi ili će zbog popunjavanja mjesta zbog ekipa koje će odustati u nekim drugim ljigama biti nekih izmjena.
Zatim, možda će se neke ekipe pojačati s dobrim igračima.
Čuo sam da je Čistoća ostala bez Pušića i Mačešića, a samo s dvojicom igraća neće dobro proći.
Znam i da je došlo do velikih pretumbacija unutar 3 ekipe Stupnika, pa ćemo tek vidjeti u kojem sastavu će nastupiti u Ljigi 6. Čulo
Drago mi je da ću ponovno vidjeti mog prijatelja i bivšeg suigrača Šumadinca Jakića i rado se sjećam kako smo on, Adrijan i ja u 6 sezona (3 godine) došli iz 13. u 6 Ljigu - The Only Way Is Up
Ovoga puta ćemo biti na suprotnim stranama ali će mi svakako biti gušt igrati.
Vidim da neki stvarno jaki igrači imaju jako malo bodova jer su očito igrali minimalno, a to nije pravi pokazatelj njihove snage, pa će i plasmani ekipa biti drukčiji ako će oni igrati sve tekme
(Zavrtnik, Jakić, Darko Drčić...) _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Postano: ned vel 02, 2020 11:26 am Naslov
Normalan čovjek ima 5 čula :
dodir, miris, okus, sluh i vid.
Kada se igrač Sokaza "dočepa" 6. Ljige u njoj iskusi jedan sasvim novi podražaj koji se ne može svrstati niti u jedno od tih 5 čula.
Kombinacija pritiska, stresa, želje, nadmudrivanja, očaja, strasti.....proizvedu to novo čulo koje je nepoznato običnim ljudima i "više-manje normalnim igračima Sokaza koji igraju u ljigama od
7. Ljige sedam svjetskih čuda" pa prema slabijim ljigama.
Zato samo oni najjači i najizdržljiviji ovladaju tim novim 6. čulom
i hrabro krenu naprijed prema ljigama (i ja sam bio, vidio, probao) :
5. Ljiga za odlikaše
4. Ljiga poker aseva
3. Ljiga tri mušketira
2. Ljiga Labud ljiga (broj 2 ima oblik labuda)
Na kraju samo izuzetno rijetki i probrani uspiju proći to "minsko polje" pa smiju probati zaigrati u
1. tajanstvenoj & čudnovatoj ljigi u kojoj se kriju i obitavaju razne "zvijeri i plodovi" poput :
žireva i orašastih plodova (Žir)
izuzetno tvrdih igrača (Kamenić)
igrača u polučučnju (Počuća)
trenera stolnog tenisa (Džaferović)
igrača koji te isfaširaju u kašu (Kašić)
imenjaka likova iz crtanih filmova protiv kojih uopće nije smiješno igrati (Pajtak)
stolno teniskih ubojica koji kokaju i ukokavaju (Kokanović)
stručnjaka kineskih guma (Marinković)
sezonskih radnika iz Italije (Pongrac)
minijaturnih ribica (Somek)
proizvođača vatrogasne opreme (Prtenjača)
nezasitnih igrača (Glad)
nakrivljenih igrača koji stoje ukoso (Kosovac)
anatomskih igrača (Butković)
Ja bi sad mogao dalje da iznosim "određene pravce u reformu" ali vidim da je Mile izneo prasiće iz furune, a zna se da prasići nisu ništa naročito kad se olade, pa rekoh - da skratim...
Zato će iduća sezona u 6. Ljigi predstavljati period :
Dinko za kraj ti moram reći da se ti nepotrebno uzbuđuješ i uzrujavaš oko takvih stvari jer najvjerojatnije nikada nećeš doći u situaciju da moraš "plivati u istoj vodi" s takvim zvijerima
pošto je tvoje prirodno stanište od 14. do 17. Ljige _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Postano: pon vel 03, 2020 2:50 pm Naslov
Bome sam i ja danas na treningu igral ko da mi je prirodno stanište od 14. do 17. Ljige
Svaku treću lopticu sam kod spina bez obzira na Bh ili FH stranu pogađal s rubom reketa
Tješim se da je to možda zato kaj sam malo odmaral oči, pa sam igral bez leća, a onda je i percepcija loptice drukčija.
Nema veze, bude to sve sjelo na svoje mjesto, samo treba nastaviti s treniranjem _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Postano: pon vel 03, 2020 4:10 pm Naslov
Joj,pa vi bute postali još neki igrači.!Trening,trening sa 40 godina!
Možete dobit samo na sigurnosti,a na kvaliteti ne.
Bolji je uvijek bolji,mada nije trenirao.Zato se slažem
sa Vjeverkom.Bez jednog ili dva jaka igrača nemreš u
vjšu ligu.Neki imaju pre velike ambicije.
Moram reč da ču na svakoj tekmi Elke bit.Da vidim taj "cirkus",
A najbolje igrače Crnog i Horvata nisi ni spomenuo.
Pozdrav.....skini par kila.....
Postano: pon vel 03, 2020 4:52 pm Naslov
Je, ove sezone bu stvarno bil cirkus
ali nema nikakvog forsiranja rezultata, pa možemo igrati potpuno opušteno.
Naravno da bez tri kvalitetna igrača u ekipi nitko ne može doći do 2. ili 3. ljige, a kamoli 1.
Rezultate treninga bumo realno vidli za recimo 2 mjeseca, a na kilama isto "radim"
Pošto mi vanjska temperatura ide na ruku, ovaj tjedan bum aktiviral orbitrek na terasi.
Recimo od 12 pa do 15 sati temperatura zraka dozvoljava i vježbanje na otvorenom, a ja sam mislio da to prije kraja 3. mjeseca neće biti moguće.
E da mi je spustiti težinu samo na 100 kila...letil bi ko leptirić i bil bi na svakoj loptici.
U Crnog i Horvata polažem nade da će pronaći novu unutarnju energiju i nadoknaditi svaki Darkov izostanak
Još 2 tjedna, 6 treninga i......krećemo _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
Postano: pon vel 03, 2020 5:23 pm Naslov
Guga (napisa):
Normalan čovjek ima 5 čula :
dodir, miris, okus, sluh i vid.
Kada se igrač Sokaza "dočepa" 6. Ljige u njoj iskusi jedan sasvim novi podražaj koji se ne može svrstati niti u jedno od tih 5 čula.
Kombinacija pritiska, stresa, želje, nadmudrivanja, očaja, strasti.....proizvedu to novo čulo koje je nepoznato običnim ljudima i "više-manje normalnim igračima Sokaza koji igraju u ljigama od
7. Ljige sedam svjetskih čuda" pa prema slabijim ljigama.
Zato samo oni najjači i najizdržljiviji ovladaju tim novim 6. čulom
i hrabro krenu naprijed prema ljigama (i ja sam bio, vidio, probao) :
5. Ljiga za odlikaše
4. Ljiga poker aseva
3. Ljiga tri mušketira
2. Ljiga Labud ljiga (broj 2 ima oblik labuda)
Na kraju samo izuzetno rijetki i probrani uspiju proći to "minsko polje" pa smiju probati zaigrati u
1. tajanstvenoj & čudnovatoj ljigi u kojoj se kriju i obitavaju razne "zvijeri i plodovi" poput :
žireva i orašastih plodova (Žir)
izuzetno tvrdih igrača (Kamenić)
igrača u polučučnju (Počuća)
trenera stolnog tenisa (Džaferović)
igrača koji te isfaširaju u kašu (Kašić)
imenjaka likova iz crtanih filmova protiv kojih uopće nije smiješno igrati (Pajtak)
stolno teniskih ubojica koji kokaju i ukokavaju (Kokanović)
stručnjaka kineskih guma (Marinković)
sezonskih radnika iz Italije (Pongrac)
minijaturnih ribica (Somek)
proizvođača vatrogasne opreme (Prtenjača)
nezasitnih igrača (Glad)
nakrivljenih igrača koji stoje ukoso (Kosovac)
anatomskih igrača (Butković)
Ja bi sad mogao dalje da iznosim "određene pravce u reformu" ali vidim da je Mile izneo prasiće iz furune, a zna se da prasići nisu ništa naročito kad se olade, pa rekoh - da skratim...
Zato će iduća sezona u 6. Ljigi predstavljati period :
Dinko za kraj ti moram reći da se ti nepotrebno uzbuđuješ i uzrujavaš oko takvih stvari jer najvjerojatnije nikada nećeš doći u situaciju da moraš "plivati u istoj vodi" s takvim zvijerima
pošto je tvoje prirodno stanište od 14. do 17. Ljige
Postano: pon vel 03, 2020 5:40 pm Naslov
Nisam, ali sam kroz škovanje uvijek imao ocjenu 5 iz sastavka i pisanih uradaka
Sada se malo iživljavam tu, na forumu.
Joj da me vidi profa iz Hrvstskog
Trening na temperaturi ispod 10 stupnjeva na otvorenom za mene ne dolazi u obzir,
Sale kaj si poludil
Pa nemamo više 20 godina... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
Postano: pon vel 03, 2020 6:08 pm Naslov
Ajde Guga daj ne okoliši. Reci ljudima vidiš li se među prvih 10 igrača na rang listi 6. lige na kraju sezone?
Da ti olakšam odgovor reči ću ti svoje mišljenje.
Ako ne pukneš ko kokica sa maslacem trebao bi biti među prvih 5 igrača.
Ima tu dosta jakih pojedinaca koji bi u igri mogli biti egal s tobom ali malo ih je sa takvim iskustvom kao što je tvoje.
Dapače, ne vidim ni jednog koji bi kao ti trenutno realno mogao igrati 2. ligu a da se ne osramoti.
Jedino ako se više sile ne okrenu potiv tebe.
Postano: pon vel 03, 2020 9:56 pm Naslov
vjeverko (napisa):
Ajde Guga daj ne okoliši. Reci ljudima vidiš li se među prvih 10 igrača na rang listi 6. lige na kraju sezone?
Da ti olakšam odgovor reći ću ti svoje mišljenje.
Ako ne pukneš ko kokica s maslacem trebao bi biti među prvih 5 igrača.
Ima tu dosta jakih pojedinaca koji bi u igri mogli biti egal s tobom, ali malo ih je s takvim iskustvom kao što je tvoje.
Dapače, ne vidim ni jednog koji bi kao ti trenutno realno mogao igrati 2. ligu, a da se ne osramoti.Jedino ako se više sile ne okrenu potiv tebe.
Baš si mi olakšao.
Ne znam baš za prvih 5, da nije malo preoptimistično
Najbolji rezultat u jednoznamenkastim ljigama mi je bilo 7. mjesto u 9. Ljigi.
A opet, sada ipak imam više iskustva i počeo sam redovito trenirati, a pošto je ovo 6. a ne 9. Ljiga biti ću zadovoljan s bilo kojim mjestom u prvih 10.
Naravno da ću u svaku partiju ući s ciljem da pobjedim, a šta će mi to donjeti, teško je reći.
Ono što je sigurno, bilo koji plasman izvan prvih 10 bi bio neuspjeh,
s obzirom na uloženi trud i financije u treniranje.
Idući vikend u Prečkom su turniri od 5. i od 2. Ljige, pa će to biti dobar generalni trening za sezonu.
Ovaj tjedan u planu imam čak 4 (četiri) treninga
Bio sam danas s Đafom (iako se nisam proslavio), sutra već dogovoreno u jednoj drugoj dvorani, u srijedu opet Đafa, a planiram u petak još jedan sparing....pa je to ustvari 6 treninga u 7 dana (jebote) kad pribrojim turnire u Prečkom.
Pošto je idući ponedjeljak opet Đafa, to je 7 puta u 8 dana.
To mi je fakat rekord, nikada nisam toliko često igrao.Ako to neda rezultata, ništa neće _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pon vel 03, 2020 11:31 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.