NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2 liga proljeće 2010
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zoko007

PostPostano: pet sij 01, 2010 2:19 pm    Naslov : 2 liga proljeće 2010 Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL Ajde de ,da otvorimo topic o ovoj ove sezone vrlo dosadnoj ligi Zubo Zubo Naime volio bih čuti vaša promišljanja te očekivanja, Klap Trio inače otvorih ovaj topic samo da bih vam još jednom čestitao Sretnu Novu Pivo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
cvijo

PostPostano: sub sij 02, 2010 12:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sretna Nova svima!
Bojim se da 2. liga nikad nije bila jača nego što će biti ove godine. Računat da ćeš dobit nove iz nižih liga (Transagram, Škofina...) je prilično hrabro. Sreća da smo se žestoko pojačali za ovu sezonu... Clint
Ima ko hrabrosti za kakvu prognozu?Kokice
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
masterinsider

PostPostano: ned sij 03, 2010 10:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

cvijo (napisa):
Sretna Nova svima!
Bojim se da 2. liga nikad nije bila jača nego što će biti ove godine. Računat da ćeš dobit nove iz nižih liga (Transagram, Škofina...) je prilično hrabro. Sreća da smo se žestoko pojačali za ovu sezonu... Clint

Jedino kaj se osudim prognozirati je to da Transagram ulazi u 1. ligu, a Škofina ne ispada iz druge, u to se mogu i kladiti Smile

P.S. Još kad bi vam Marinković bio pojačanje, nitko sretniji Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
zoko007

PostPostano: ned sij 03, 2010 2:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iz mog skromnog iskustva ROFL ROFL ROFL Zubo Zubo ROFL ROFL ROFL mislim da nitko nije nepobjediv te da nitko sa sigurnošću nemože unaprijed proknjižiti tri boda s bilo kime da igra , pa čak ni dr. mr. ping poong D. Prstec, a kako bu bilo bumo vidli, sve ovisi od inspiracije određenih igrača u određeno vrijeme,( auuu kako sam samo pametan Zubo Zubo Zubo ) Biti će to vrlo vrlo zanimljiva sezona, u kojoj će vrlo tanašne nijanse odlučivati pobjednika, stoga pozivam sve forumaše da prate ovu "malu prvu ligu" he he he ROFL ROFL
[Vrh]
cvijo

PostPostano: ned sij 03, 2010 4:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):

P.S. Još kad bi vam Marinković bio pojačanje, nitko sretniji Laughing

Na tvoju žalost, nije Marinković... ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: pon sij 04, 2010 9:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

cvijo (napisa):

A kaj da pogadjam kad si mi rekao ko ce igrat za vas Smile

Nego cuvajte se gorice, ona ce na proljece biti jaka (ostaje u istom sastavu) ROFL ROFL Laughing Thumbs up
masterinsider

PostPostano: pon sij 04, 2010 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mogel bi biti Eskulić, on nas prati već dvije sezone, mogel bi i treću!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
cvijo

PostPostano: pon sij 04, 2010 7:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bilo bi dobro da je Eskulić, on vas jedini dobiva Glavom u zid
Je, i Gorica je jaka, a ko nije... Facepalm
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pon sij 04, 2010 9:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

cvijo (napisa):

On dobiva Crying , ali ekipa za koju igra ne Very Happy , tak da nemamo niš protiv njega Wink
[Vrh]
Lio

PostPostano: čet sij 07, 2010 10:50 pm    Naslov : Stanko! Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):
cvijo (napisa):

On dobiva Crying , ali ekipa za koju igra ne Very Happy , tak da nemamo niš protiv njega Wink

Igra Stanko ko metak je.Gledao ga prošlu subotu na turniru.Za finale nije imao snage ali skinuo bi i malog Badelja(u jednoj od kategorija je bio prvak na zadnjem turniru u domu sportova za juniore ili kadete).

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pet sij 08, 2010 9:02 am    Naslov : Re: Stanko! Citirajte i odgovorite

Lio (napisa):

skinuo bi i malog Badelja(u jednoj od kategorija je bio prvak

Mislim da se mali zove MARELJA
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri sij 13, 2010 6:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zoko007 (napisa):
Iz mog skromnog iskustva ROFL ROFL ROFL Zubo Zubo ROFL ROFL ROFL mislim da nitko nije nepobjediv te da nitko sa sigurnošću nemože unaprijed proknjižiti tri boda s bilo kime da igra , pa čak ni dr. mr. ping poong D. Prstec, a kako bu bilo bumo vidli, sve ovisi od inspiracije određenih igrača u određeno vrijeme,( auuu kako sam samo pametan Zubo Zubo Zubo ) Biti će to vrlo vrlo zanimljiva sezona, u kojoj će vrlo tanašne nijanse odlučivati pobjednika, stoga pozivam sve forumaše da prate ovu "malu prvu ligu" he he he ROFL ROFL

vidim govor iskusnog sokazovca.. Wink
Za razliku od onih novih i nadobudnih, iskusni Sokazovac je odavno spoznao da se nitko unaprijed ne predaje i da nista nije sigurno. Slijedeće sezone je vrlo tanka linija od borbe za vrh do borbe za opstanak. Igras dobro (i zdrav si) možeš naprijed. Igras li lose..... Crying
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri sij 13, 2010 6:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):

Za razliku od onih novih i nadobudnih,

No no prvu partiju sam u sokazu odigrao prije 20 godinu.
Ili se samo raćuna druga liga, ona je neke posebno? Confused
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet sij 14, 2010 9:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):
Koki (napisa):

Za razliku od onih novih i nadobudnih,

No no prvu partiju sam u sokazu odigrao prije 20 godinu.
Ili se samo raćuna druga liga, ona je neke posebno? Confused

Nisam pisao o nekom određenom a naročito ne o nekom koga ne poznajem. Zoka je postao mudriji...i to je sve.
Inaće, ako usporedimo 2. i 4. ligu čini mi se da je 2. uistinu nešto posebno. No to je samo moje mišljenje.... Smile
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pon vel 22, 2010 10:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da bum ovu sezonu samo se igral menađera, liga je prejaka, iako nam ždrijeb ide na ruku prvih 6 kola, u ta 6 kola trebamo uzeti 12 bodova da osiguramo opstanak Thumbs up .
Prva tekma protiv Kokijevog TISA, nadam se da bu ju dečki potegnuli do zagorja na gemišt pa usput odigramo i malo pingača Smile
Žal mi je kaj je Zoka dal paljevinu, sve mi se vidi da bum i ja uskoro za njim Juhuu
Koki

PostPostano: sri vel 24, 2010 1:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):
Mislim da bum ovu sezonu samo se igral menađera, liga je prejaka, iako nam ždrijeb ide na ruku prvih 6 kola, u ta 6 kola trebamo uzeti 12 bodova da osiguramo opstanak Thumbs up .
Prva tekma protiv Kokijevog TISA, nadam se da bu ju dečki potegnuli do zagorja na gemišt pa usput odigramo i malo pingača Smile
Žal mi je kaj je Zoka dal paljevinu, sve mi se vidi da bum i ja uskoro za njim Juhuu

a di nam je Zoka? Confused
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri vel 24, 2010 1:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):

A što reći...
Teško gostovanje. Jedina je utjeha što su sva teška... Macevanje
Sjetih se burnih gostovanja kod Ivice i Branka Drobeca i Gredičaka. Ti bokca uvijek su grizli ko pesi.. Big gun ali nakon tekme okrijepa u nekom zagorskom restoranu Zivili
gdje igrate doma? Niste li ono u Preckom nesto igrali prosle sezone?
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri vel 24, 2010 5:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):

A što reći...
Sjetih se burnih gostovanja kod Ivice i Branka Drobeca i Gredičaka. Ti bokca uvijek su grizli ko pesi.. Big gun ali nakon tekme okrijepa u nekom zagorskom restoranu Zivili

Igramo u OŠ u Stubičkim Toplicama, a za one ko ne želi iznajmimo dvoranu u Popovcu iza Sesveta kaj ti na isto dojde kaj se tiće puta, u prečkom smo igrali protiv COCA COLE samo da se izbjegne mogući eksces, inaće kad zatopli igramo u V:Trgovišću kaj je 10 km bliže Zagrebu.
Kaj se tiće restorana to su bila vremena kad je "DIŠA" (Gredičak) uredno častil sve goste, mi smo malo skromniji pa se uvjek postaramo da je pravi GEMIŠT u dvorani.
Vidi sa svojim dečkima za koju ste opciju pa mi javi, mi smo da se tekma igra poćetkom tjedna (ponedjeljak , utorak ili srijeda),
neka igre počnu Juhuu
Koki

PostPostano: čet vel 25, 2010 8:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):
Koki (napisa):

A što reći...

Igramo u OŠ u Stubičkim Toplicama, a za one ko ne želi iznajmimo dvoranu u Popovcu iza Sesveta kaj ti na isto dojde kaj se tiće puta, u prečkom smo igrali protiv COCA COLE samo da se izbjegne mogući eksces, inaće kad zatopli igramo u V:Trgovišću kaj je 10 km bliže Zagrebu.
Kaj se tiće restorana to su bila vremena kad je "DIŠA" (Gredičak) uredno častil sve goste, mi smo malo skromniji pa se uvjek postaramo da je pravi GEMIŠT u dvorani.
Vidi sa svojim dečkima za koju ste opciju pa mi javi, mi smo da se tekma igra poćetkom tjedna (ponedjeljak , utorak ili srijeda),
neka igre počnu Juhuu

99% srijeda. Još ti javim gdje kad se čujem sa dečkima....
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet vel 25, 2010 12:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
masterinsider (napisa):
Koki (napisa):

A što reći...

neka igre počnu Juhuu

99% srijeda. Još ti javim gdje kad se čujem sa dečkima....

saznao sam da si se čuo sa Vekijem pa nastavi dalje komunikaciju sa njim...

pozz..
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.