NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dinko Š.

PostPostano: čet vel 20, 2020 1:53 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Dobro, ali smije li registrirani igrač Vračan igrati u SOKAZu ili ne smije?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Saša

PostPostano: čet vel 20, 2020 3:22 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Thumbs up

kakav autogol mladog Trnca
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 21, 2020 8:42 am    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Navodno će se "slučaj Vračan" raspraviti tek ako neka ekipa iz 6. lige stavi prigovor na njegovo sudjelovanje u meču.
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet vel 21, 2020 3:12 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Mi smo ove sezone predvidjeli da domaće utakmice igramo na većem stolu i s nižom mrežicom. Isto tako zaključili da nas nervira igranje do 11 pa ćemo na našim utakmicama brojati do 21 i na dva dobivena seta. Poslali smo upit u Sokaz i rekli su nam (usmeno-ništa pismeno) da ako se protivnici ne žale da može i tako. Ako se žale onda će se o tome raspravljati...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 21, 2020 4:54 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

A igranje na vrijeme?
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet vel 21, 2020 5:04 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Članak 39.
Pravo nastupanja za ekipe SOKAZ-a imaju svi neregistrirani igrači i igračice koji su uredno prijavljeni za jesensko, odnosno proljetno prvenstvo.

Iznimno, pravo nastupanja također imaju i registrirani igrači i igračice, koji će u godini igranja prvenstva navršiti 50 ili više godina. Ovi igrači i igračice moraju biti objavljeni u Biltenu, te se ne mogu prijaviti naknadno.

Uz državljane Republike Hrvatske, u SOKAZ-u smiju nastupati i strani državljani s prijavljenim prebivalištem ili boravištem na području Republike Hrvatske, što se na zahtjev dokazuje uvjerenjem o prebivalištu ili boravištu nadležne policijske uprave ili postaje.

Nigdje se ne spominu igrači s invaliditetom bilo koje kategorizacije.
po ovom članku Vracko nebi mogao igrati SOKAZ.
Usmena odobronje po meni ne stoje,
trebalo bi se u pravilnik uvesta ta odredba.
Do tada Vracko sorry, trebal bi se odlučiti kaj želiš igrati SOKAZ ili 1.ligu

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 21, 2020 8:20 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Sada mu je kasno za odlučivanje. Jedino mu preostaje vrijeđanje i omalovažavanje svakoga tko mu oponira i kaže "car je gol". Ja mu želim svu sreću na putu koji je (nesmotreno?) odabrao.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet vel 21, 2020 9:51 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Meni sada tu više ništa nije jasno Confused
Jel Vračan ima dopuštenje od vodstva Sokaza za paralelno igranje ili nema ?
Dali ima usmeno odobrenje, ili pisano, ili nikakvo Pojma nemam
Dali ustvari ima samo vlastitu zamolbu pisanu Sokaz mudracima ?
Uopće ne kužim zašto se netko (bilo tko ROFL ) ne oglasi po ovom pitanju i riješi nedoumice ?
Mi se nećemo žaliti na njegovo igranje (u istoj smo ljigi), ali sam 99,99% siguran da će biti onih koji hoće jer ovo je.......Sokaz, neslužbeno svjetsko prvenstvo amatera-rekreativaca u stolnom tenisu.
Nije mi jasno i zašto je Vračan sam pokrenuo ovu temu jer vjerojatno se nitko nebi za to zakvačio ?
Koki

PostPostano: pet vel 21, 2020 10:41 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Koliko me pamćenje služi netko se zakačio...

Zadnja promjena: Koki; sub vel 22, 2020 11:08 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
migi

PostPostano: sub vel 22, 2020 6:28 am    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Zakčile se "ljubomorne" duše pa ajmo sad tjerati pravicu.

https://youtu.be/GMv6oa4F554

ROFL Beljenje
Dinko Š.

PostPostano: sub vel 22, 2020 10:26 am    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

S obzirom da se bahati Vračan naprasno prestao javljati, bit će da je na svoju zamolbu dobio odgovor: no way, non passaran, ni slučajno, ili ga pak muči - proljev.
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto vel 25, 2020 9:54 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Hajde vrli mozgovi kad ste tako zapeli za 1 HL i Sokaz da Vam stari dobri Zole koji nema dlake na jeziku napiše par pametnih.

Kao prvo Dinko Š. vi ste totalno razočaranje kada možete tako "srati" po Vračku. Ali neka, to ide vama na čast i pokazuje kakva ste osoba.

Nadalje, svi vi koji ste se oglasili i dižete halabuku ste zavidni Vračku, igraču s invaliditetom koji je uspio nešto što vi zdravi nećete moći, a to je zaigrati 1 HL i pritom ostvariti pobjedu.
Marko Vračan kao osoba i dečko koji voli i živi stolni tenis vrijedi više nego svi vi mamlazi koji ovdje *** ZOLE JE PROST???
ZOLE JE BUDALETINA, ŠTO SAM VEĆ PRIJE NAPISAO.

U Sokazu je od 2017 godine ukoliko me pamćenje služi dozvoljeno igrati igračima s invaliditetom paralelno, a zbog čega to nisu u vodstvu Sokaza naveli? Možda su se preračunali da je nemoguće da igrač s invaliditetom zaigra neku Hsts ligu. E pa druškani, ZAJEBALI STE SE... Vračko Vas je sve zajeba i ima pravo i nitko mu nemože to osporiti...

Prokleti da ste ZAVIDNI I ZLI JEZICI....

Ja sam prozvao Marka Vračana da se pridruži nama u STK Bajeru jer sam mišljenja da će mu to pomoći i možda otvoriti put za nastup u Para reprezentaciju RH, C7 kategorije. Isto tako kad mogu odem do Zagreba i s Vračkom napravim trening. I sada kada je Marko Vračan par puta u Sokazu nabio neke od vas pametnjakovića, hajde da se iskoristi prilika pa dečku zabraniti igrati Sokaz pozivajući se na pravilnik!!!

Sve to govori kakvi ste ljudi i kakvi ste sportaši. NIKAKVI!!!
SRAM VAS I STID SVE SKUPA MOŽE BITI.

I nek se zna da se Vračko ne javlja jer je pametan i nema potrebe da se spušta na vaš nivo i bilo kome se pravda.

Šta je babe??? Smeta Vas kaj se Vračko pohvalio na Fejsu??? Dajte se fino izbrišite sa njegovih prijatelja ako imate imalo dostojanstva.

Pozdravlja Vas Zole, najveća živuća stolnoteniska budaletina...

Ako se smatrate uvrijeđenim, znate da me boli Đoko.

Najbolji travari u Sokazu i Hsts u Thumbs up
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1041342199551175&id=100010262131972

Zadnja promjena: Zole000; uto vel 25, 2020 10:04 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto vel 25, 2020 9:57 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):
S obzirom da se bahati Vračan naprasno prestao javljati, bit će da je na svoju zamolbu dobio odgovor: no way, non passaran, ni slučajno, ili ga pak muči - proljev.

Dabogda Vam popadali svi čepići na travama koje sam Vam zalijepio...
Pa *** Vi idete otvoriti ovo pitanje... Koja zavist... Zavist je najgora osobina.

Zadnja promjena: Zole000; uto vel 25, 2020 10:17 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto vel 25, 2020 10:08 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Davno sam rekao Dinku da mora koristiti smajliće...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Zole000

PostPostano: uto vel 25, 2020 10:15 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Molim lijepo da SOKAZ VODSTVO napiše ovdje da li Marko Vračan smije igrati SOKAZ? I da se OBRAZLOŽI zašto da ili zašto ne!!!

Ako mi obrišete postove zbog vulgarnosti prokleti da ste 7 generacija Evil

Malo smiri doživljaj.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto vel 25, 2020 10:17 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Bez obzira na prokletstvo predlažem brisanje ovih prostačkih objava od Zole000 iako podržavam Marka da igra koliko i gdje hoće.
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto vel 25, 2020 10:27 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Munja nije se za šaliti... Imam susjedu koja je coprnica i već je obaviještena šta joj je činiti...
Zole kao BUDALETINA ponekad može za pravicu biti vulgaran.
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto vel 25, 2020 10:44 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Zole, čilaj...
Forum nije ispušni ventil (mada ga neki koriste za tu namjenu) i nastojimo održati civiliziranu razinu svih rasprava.

U privatnoj korespondenciji budi kakav želiš, na forumu budi pristojan.
Vulgarnosti neće pojačati tvoje argumente niti im dati veću težinu.
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto vel 25, 2020 10:52 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

A jeste ispušni ventil da se doslovce diže halabuka oko igrača koji nije u ničemu pogriješio???
Hajmo biti iskreni... Maknimo maske.

Zašto dotični gospodin Dinko Š. nije pitao u SOKZu o Marku Vračanu da li smije ili ne igrati SOKAZ i 1 HL?
Ne, on je namjerno ovdje otvorio post i izložio ga mogućim napadima, a samo na temelju zavisti i ništa drugo i nitko me nemože uvjeriti suprotno.

PS. SMANJUJEM DOŽIVLJAJ I SMANJIO SAM GA NA MINIMUM... SADA MOGU I KULTURNO DALJE U RASPRAVU.
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto vel 25, 2020 11:05 pm    Naslov : Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u Citirajte i odgovorite

Da si upoznao "gospodina" Dinka znao bi da je to trolčina koja koristi svaku prigodu kako bi promovirao svoj uvrnuti smisao za šalu. ROFL

U stvari si "naletio" i nahranio ga, sada će mu porasti krila i opet nam neko vrijeme neće dati mira. Zubo

Vracko mi se javio neki dan, povukao se iz rasprave što podržavam jer nije na njemu da išta objašnjava. Tko ima nedoumice treba se obratiti vodstvu SOKAZ-a, forum NIJE službeni kanal komunikacije s vodstvom SOKAZ-a.

Slažem se da treba dopuniti Pravilnik u kojem će biti navedeno pod kojim uvjetima registrirani igrači s hendikepom mogu igrati SOKAZ.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 1 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.