| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Zole000
|
Postano: uto vel 25, 2020 11:12 pm Naslov
: Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u |
|
|
Ok Trnac.
Mogu se s time složiti.
Ustvari želiš reći da je Dinkec (*** moram cenzurirati jer će me inače tužiti za duševne boli ***) kao i ja, samo malo na drugi način.
Upoznao sam Dinka u Opatiji, nebi nikad rekao da je ovakav kako si ti naveo... Pa sam zato i razočaran... Kada mu ispadnu pipci onda ću biti sretniji  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto vel 25, 2020 11:17 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: uto vel 25, 2020 11:22 pm Naslov
|
|
| Zole000 (napisa): |
Ustvari želiš reći da je Dinkec (*** moram cenzurirati jer će me inače tužiti za duševne boli ***) |
Hvala Vidiš, ja nisam išao za time da bi i mene mogao tužiti.
Gospon Dinko, ak me nebute tužili onda nebum ni ja coprnica rekal da vam zacopra reketa  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sri vel 26, 2020 9:04 am Naslov
|
|
I ti si se napalio bez veze. Nitko nema ništa protiv Marka i njegovog igranja. I neka se priprema što više i što bolje i neka uđe u repku to je cool. Sve je upereno prema vodstvu SOKAZ-a jer navedena situacija nije adekvatno iskomunicirana sa članstvom udruge.
Što se tiče Dinka ja sam ljut na tebe jer si mu pripremio travu što je poboljšalo njegovu igru pa me je sinoć popeglao na meču.
 _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri vel 26, 2020 9:11 am Naslov
|
|
A i ti se daš baš od svakog popeglati i to još sa travom.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: sri vel 26, 2020 9:36 am Naslov
|
|
E jbg kad je Zole dodao malo svoje čarolije _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sri vel 26, 2020 10:08 am Naslov
|
|
Legenda kaže da je dovoljno postavljati reket bez obzira na osjećaj kada Zole složi reket
Saša, nije fer otvoriti post i tražiti odgovore. Fer bi bilo to tražiti odgovore od SOKAZ direktno ako se ima nedoumica oko nastupa Vračka (sve ovo je dokaz koliko su ljudi jalni, a to je žalosno). Ovako je Dinko potkurio vatru, a sama logika je da će se ulje nadoljevati... Zato sam ja dolio maksimalno pa da čim prije to izgori
Sad mi pala misao u moju glavu ludu
KOLIKO SU ONDA LJUDI JALNI NA PONGIJA KOJI DERE SVE REDOM?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: sri vel 26, 2020 10:40 am Naslov
|
|
Nitko nije tražio odgovore nego su samo komentirali. Na to kao članovi s plaćenom članarinom svi imaju pravo. SOKAZ je pogriješio što to nije stavio u bilten. Općenito SOKAZ bi mogao/trebao barem ponekad slušati glas javnosti kao npr kad tražimo (godinama) obaveznu, a ne automatsku prijavu za zimski kup. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri vel 26, 2020 11:02 am Naslov
|
|
Kaj je Zole član Sokaza? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sri vel 26, 2020 12:49 pm Naslov
|
|
| Počasni član SOKAZa... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri vel 26, 2020 12:52 pm Naslov
|
|
e jesi blesav Zole haha  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sri vel 26, 2020 12:54 pm Naslov
: 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. |
|
|
| Dinko Š. (napisa): | | Dobro, ali smije li registrirani igrač Vračan igrati u SOKAZu ili ne smije? |
Meni je ovo direktno traženje odgovora.
A možda i ja kao ikota~sova "Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna"
[/b] |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sri vel 26, 2020 12:55 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | e jesi blesav Zole haha  |
Hvala Bogu da barem netko razumije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri vel 26, 2020 1:23 pm Naslov
|
|
| Dragi moj Zole, naravno da sam zavidan što si uzeo Vračana, a ne mene s novim čepićima. Mislio sam da smo si dobri. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sri vel 26, 2020 1:29 pm Naslov
|
|
Dobri smo si za popit pivo i pojest janje, odojka, roštilj i tak ... od morskih plodova može jedino sol
A sad kad ste podkurili oganj zgleda da bu nam sve to zgorilo
Sranje je kaj ni piva ni dobra kad je topla
Ps. Al čestitam kaj ste Sašu opalili na meču, znači da travica radi kak violina  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: sri vel 26, 2020 1:38 pm Naslov
|
|
Dinko ulizice najgore vrste. Nije ti teško pao poraz ekipe samo zato jer si mene dobio. Ne brini sljedeći puta ću te pokositi nemilosrdno. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri vel 26, 2020 1:57 pm Naslov
|
|
| Zole000 (napisa): | Legenda kaže da je dovoljno postavljati reket bez obzira na osjećaj kada Zole složi reket
Saša, nije fer otvoriti post i tražiti odgovore. Fer bi bilo to tražiti odgovore od SOKAZ direktno ako se ima nedoumica oko nastupa Vračka (sve ovo je dokaz koliko su ljudi jalni, a to je žalosno). Ovako je Dinko potkurio vatru, a sama logika je da će se ulje nadoljevati... Zato sam ja dolio maksimalno pa da čim prije to izgori
Sad mi pala misao u moju glavu ludu
KOLIKO SU ONDA LJUDI JALNI NA PONGIJA KOJI DERE SVE REDOM?  |
Zole, ti isto uletiš bez veze i arbitrirao bi po tome s kim si dobar ili tko ti je simpatičan. Koji crni jal ili ljubomora? Pa valjda je Sokaz nekakva udruga (kakva god ona bila) koja ima svoja pravila i propise koje treba poštivati. Svako preskakanje istih nakraju loše završi.
Pitanje je jedino kada registrirani igrač ima pravo igrati Sokaz. Koliko je meni poznato za sada tek nakon 50. godine života.
Dakle ništa osobno...
U životu se trudim svakoga razumjeti a naročito onoga koji je različit od mene. Razumijem zašto Vračan radi to što radi i znam koliko mu je to važno. Shvaćam zašto tolika ambicija i sve je to meni ok. Znam i zašto ti radiš to što radiš. Svi mi imamo svoje živote i afinitete.
No s druge strane ničija osobna ambicija ili afinitet ne može postati "viši interes" zbog kojega treba preskakati pravila. I ja bi da su neke stvari drugačije ali ne ide.
Pravila imaju svoju svrhu i razlog. Kada smo ih god u Sokazu zaobilazili loše je završilo. Pogotovo bilo kakva kombinacija s aktivnim igračima u Sokazu. To je uvijek na kraju ispala katastrofa... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sri vel 26, 2020 2:24 pm Naslov
|
|
Koki to si jako lijepo seočil
Ma suze si mi na oči nateral.
Meni ste svi simpatični...
Ali nevolim kad se po forumu potežu stvari koje mogu donijeti više zla nego dobrog.
Ponavljam, pitat se trebalo u SOKAZ, a ne ovdje na forumu... Naravno da većina ne dijeli moje mišljenje i to je OK, ali ja sam jako tvrdoglav i nitko me nebu drugačije uvjerio...
Da Vračko na Fejsu nije objavio post do ove diskusije ne bi došlo. A normalno da sam se ja raspitao prije nego sam Vračka prozvao da za igra sa nama u 1 HL. Ja jesam budaletina, al sam pošten.
Odluka da igrač s invaliditetom može biti registiriran pri HSTSu i SOKAZu i igrati oba natjecanja nije donijeta zbog Marka Vračana već postoji 2 godine.
Jedino budala bi stavila post na fejs, a da nije sigurano i provjereno ovo šta sam naveo.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri vel 26, 2020 2:43 pm Naslov
|
|
Ako pravilo (stavak, članak)) o tome postoji sigurno će nas netko obavijestiti.
link na Sokaz pravilnik o natjecanjima. Tko ima pravo nastupa je od članka 38. do članka 49.
http://sokaz.hr/info_pravnat.php#pravo
Nigdje se ne spominje izuzetak koji spominješ što je čudno ako vrijedi 2 godine. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sri vel 26, 2020 2:53 pm Naslov
|
|
Pitaj u SOKAZu koki...
Ionako su valjda imali 500 poziva na tu temu, tako da im tvoj nebu značil puno više ni manje.
Nebumo se sad tu prepucavali kaj je bilo prije, koka ili jaje.
Ja sam svoje rekao, tko je razumio dobro... Tko nije ni neće.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|