SOKAZ forum
Nastup registriranih igrača u SOKAZ-u
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Veli Zole "da se raspitao", ali ne veli tko i što mu odgovoriše? Uglavnom, Zole i Vračan su zajebali, a sada su im svi drugi krivi.
Dinkec
Ne prebacivati lopticu na drugoga... zajebali ste vi samim otvaranjem posta na tu temu.
Sad kad vas se malo šamara po forumu nekak bi izbjegli pljuske, e pa neće moći druškane

Sve mi se čini da nećemo stati samo na forumu i baljezganju gluposti, tako da se radujem mogućem raspletu situacije
Ne prebacivati lopticu na drugoga... zajebali ste vi samim otvaranjem posta na tu temu.
Sad kad vas se malo šamara po forumu nekak bi izbjegli pljuske, e pa neće moći druškane
Sve mi se čini da nećemo stati samo na forumu i baljezganju gluposti, tako da se radujem mogućem raspletu situacije
Vjerujem ja da je to riješeno...
Kaj tebi "Amen" ne znači - Amen? No, dobro. Temu je otvorio Koki, a ne ja. Kad ga je Vračan nepristojni napao, rekao sam da je Koki "pravno gledajući" u pravu. Na to je Vračan skočio vulgarni na mene. A Trnski je otvorio novi post. Kad sam branio Vračana i tebe od antitravarske histeriji bio sam good guy, a sad sam bad guy. Sindrom a la Guga.
Zole,Zole000 je napisao/la:Dinkec![]()
Sad kad vas se malo šamara po forumu nekak bi izbjegli pljuske, e pa neće moći druškane![]()
Ispravak netočnog navoda..
Marko je otvorio temu ponukam time što su mu neki u ligi rekli da nema pravo igranja Sokaza. Mi smo se nadovezali kasnije..
Što se mene tiče neka Marko igra Sokaz i I Ligu. Može i superligu...
I kinesku super ligu...
To volim čuti momci
Dinkec ja ti i nisam neki vjernik, pa ponovim Amenovanje po nekoliko puta... , al bum naučil, valjda.
Kaj se tiče bezobraznog Vračana, sunčice mu presvetlo
Ak ga je ne vubim, nebu ga nitko
Mi se vidi da bu dobro zišlo iz svega, mam nebi htel v Zagreba pravicu tražiti
Dinkec ja ti i nisam neki vjernik, pa ponovim Amenovanje po nekoliko puta... , al bum naučil, valjda.
Kaj se tiče bezobraznog Vračana, sunčice mu presvetlo
Mi se vidi da bu dobro zišlo iz svega, mam nebi htel v Zagreba pravicu tražiti
Vidim Zole da smo si opet dobri, pa ću ti pomoći istjerati pravicu.
Samo mi prvo moraš reći kod koga si se to "raspitao" i tko je to Vračanu odgovorio na njegovu "zamolbu"?
Tvoj Dinkec
Samo mi prvo moraš reći kod koga si se to "raspitao" i tko je to Vračanu odgovorio na njegovu "zamolbu"?
Tvoj Dinkec
Ovaj podatak uz još neke bitne činjenice o nastupima igrača s invaliditetom u Hsts ligama i SOKAZu će ostati u rezervi Dinko... Samo luđak će trošiti municiju na početku rata ako do njega dođe, a znate da sam ja budala, a biti lud i blesav nije isto.
To mi je AS u rukavu za ne daj Bože jer ima zajebanih ljudi na sve strane. Nikad ne znaš odakle će ti ga netko smjestit.
Ako za treba, sve će izaći na vidjelo, u to budite sigurni.

To mi je AS u rukavu za ne daj Bože jer ima zajebanih ljudi na sve strane. Nikad ne znaš odakle će ti ga netko smjestit.
Ako za treba, sve će izaći na vidjelo, u to budite sigurni.
S takvim stavom "čuvanja asa u rukavu" izgubio bi svaki sudski spor i prije održanog prvog ročišta.
Bitno mi je da sam dobio samostalno skrbništvo nad kćerkom Leonom. Svi ostali sporovi su za mene nebitni...
A ova diskusija nije da se sudi o njoj...
A ova diskusija nije da se sudi o njoj...
Hoće li Vračan igrati u SOKAZu?
Hoće jer nema razloga da ne igra...
Dinko, zašto je to Vama toliko bitno? Pa nije Vračan Ma Long da je prijetnja nekome u ostvarivanju vlastitih rezultata. A definitivno je Vračku poželjno igrati i SOKAZ i osjetiti nastup u regularnoj ligi HSTSa, jer će mu sva iskustva dobro doći... A momak ima i volje i ljubavi prema stolom tenisu.
Ako Vam smeta sa privatno poslovne strane, ili drugo pišite u SOKAZ i tražite da Vračko ne igra... Kaj da Vam kažem drugo.
Zajapurili ste se bezveze i samo pokazujete loše osobine...
Ne treba Vam to Dinko, ipak ste čovjek u godinama i trebali bi biti razumni.
Dinko, zašto je to Vama toliko bitno? Pa nije Vračan Ma Long da je prijetnja nekome u ostvarivanju vlastitih rezultata. A definitivno je Vračku poželjno igrati i SOKAZ i osjetiti nastup u regularnoj ligi HSTSa, jer će mu sva iskustva dobro doći... A momak ima i volje i ljubavi prema stolom tenisu.
Ako Vam smeta sa privatno poslovne strane, ili drugo pišite u SOKAZ i tražite da Vračko ne igra... Kaj da Vam kažem drugo.
Zajapurili ste se bezveze i samo pokazujete loše osobine...
Ne treba Vam to Dinko, ipak ste čovjek u godinama i trebali bi biti razumni.
Nisam ja napisao pravilnik po kojem on ne smije igrati. Ja sam samo, kao i većina, legalist. Inače je anarhija.
S time se i ja slažem.
Može
Može
Zaključavaju se teme kupi/prodaj. Ovakve teme se same "ugase" kada se prestane pisati po njima. 
Onda ćemo dragi moj trnac pisati i pisati i pisati... 
Imaš kaj za dodat na temu ili samo malo podjebavaš
Imaš kaj za dodat na temu ili samo malo podjebavaš
Ili ne razumiješ ili se kvalitetno zajebavaš i provciraš na forumu. Zadnji put kako spominjem. Ovdje nije riječ ni o Mrku ni o nekom drugom igraču ni o pravu na igranju nego o funkcioniranju udruge i vođenju iste.
Bešvir out.
Bešvir out.
Let the force be with you
Poziv Zoleta na zaključavanje tumačim kao njegovu predaju i moju pobjedu.
Kaj ti misliš SašaSaša je napisao/la:Ili ne razumiješ ili se kvalitetno zajebavaš i provciraš na forumu. Zadnji put kako spominjem. Ovdje nije riječ ni o Mrku ni o nekom drugom igraču ni o pravu na igranju nego o funkcioniranju udruge i vođenju iste.
Bešvir out.
Dinko, javili mi da imate veze u sudstvu pa mislim da je Vaša pobjeda očekivana obzirom na stanje u Lijepoj Našoj
Barem to, kad mi u pingiću ne ide. Osim, protiv Saše.