NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. Čulo Ljiga proljeće 2020.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: uto ožu 10, 2020 9:46 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Citat:
Kaj se 3. Ljiga uopće igra ove godine Confused
Pa koga to zanima osim igrača te Ljige i njihove najbliže obitelji.
Na forumu očito nikoga, pa se i Vjeverko prebacio na 6.-tu

Kaj prelazi u momčad ?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: uto ožu 10, 2020 10:02 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Ma ima nas već pet, a on bi bio šesto prase Evil
Osim toga, rekao je da ne želi ići u neku ekipu u kojoj nebi bio najljepši
(kad je već daleko od najboljeg), a pošto u vašoj ekipi nema pravu konkurenciju u dužini nogu... ROFL
Kod nas nebi mogao podnjeti da ga (opet) zasjenim na polju igre i na polju ljepote Thumbs up
zmilko

PostPostano: sri ožu 11, 2020 7:30 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Ali bi vam donio nove neslućene vrijednosti.Zato ga ne puštamo.
Guga

PostPostano: sri ožu 11, 2020 1:05 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Samo si ga vi zadržite.
Još se oporavljam psihički od one jedne sezone kad smo igrali u istoj ekipi...
Guga

PostPostano: sri ožu 11, 2020 9:55 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Teška tekma,
a ništa lakše nisam niti očekivao.
Janša je odigral odlično, a mi ostali smo napravili što smo morali da bi došli do šanse da u parovima tražimo 3 boda.
U singlu sam nažalost pokleknuo u 5. setu protiv odličnog Novaka, a Ivan Pikula je u odličnoj formi i nisam mu mogao ništa Crying
Stvari se loše razvijaju za moj skor, ali niti jednu tekmu koju sam izgubio do sada nisam odigrao loše, nego su protivnici jednostavno odigrali malo bolje i nemam si šta za predbaciti, osim one 4 meč lopte protiv Vranješa.
Parove smo konačno odigrali odlično i nismo dozvolili protivnicima da se razmašu jer su stvarno nezgodni, pa ako im daš milimetar prostora "tuku iz svih pozicija"
Novak je recimo protiv mene odigrao 2-3 poena koja sam do sada vidio samo na - televiziji ROFL
To su bili poeni koje sam ja odigrao odlično i protiv velike većine protivnika u ovoj Ljigi bi sigurno dobio te poene, ali protiv njega sam samo mogao pogledom ispratiti lopticu.
FH-nd iz trka oko mrežice "ala Stane", pa BH-nd iz trka nakon što mi je vratio tri FH drajfa 3-4 metra od stola,
pa FH-nd na moju kratku lopticu odmah iza mrežice s poda nakon što je optrčao cijeli stol jer je prije toga vratio istu takvu kratku lopticu na BH-ndu...svaka čast Klanja se
Znam gdje su mi rupe u igri, uz naravno limitiranost u kretanju zbog kilaže i na tome moram raditi.
Igram bolje nego što to pokazuju rezultati, a rezultati su takvi i zato što pokušavam implementirati udarce i način igre s treninga u žive mečeve, a to ne ide preko noći.
Najgore je što promašujem previše servi, a taj broj se povećava kako meč traje i kako raste umor.
Sigurno bi bilo bolje s barem 10-15 kila manje, jebi ga...
Hvala Vračanu na malo motivacije i poduzeli smo sve da fula prognozu.
Očito je da će biti dosta iznenađenja i da će se jaaaaako teško čupati bodovi u gostima, a to znači da će Ljiga biti izjednačena do samoga kraja.
Sve je dobro kada se doooobro svrši Laughing

Zadnja promjena: Guga; čet ožu 12, 2020 12:06 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: čet ožu 12, 2020 12:05 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Guga ti si se definitivno pretrenirao. Te nemaš snage, te fulavaš serve od umora te su najedamput protivnici u 6.počeli igrat ko Fan Zhedong.

Kako stvari stoje ideš prema "neuspjehu kataklizmičkih razmjera" koji će moći spriječiti jedino još "mrtvaca"...
ROFL
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet ožu 12, 2020 12:08 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Kataklizma mi se smješi, ali i to je za ljude ROFL
Imao sam i peh, pa smo u prva 3 kola igrali protiv stvarno dobrih ekipa i nezgodnih igrača za moj stil igrem
Ali čekaj malo, ima još puno za odigrati i možda krene voda i na moj mlin kak se kaže.
Nemoj me prekrižiti unaprijed, jer se ja sigurno neću predati...
Koki

PostPostano: čet ožu 12, 2020 12:14 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Možda i krene ali teško u kontinuitetu...
Bit će poneki blijesak, vjerojatno protiv slabijih, no koliko možeš izdržat u kontinuitetu...e to je drugo pitanje...

Možda iznenadiš..
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet ožu 12, 2020 1:16 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Gle, zna se da meni ne pašu mladi "brzanci" koji su još uz to i prošli pravu školu pingića Thumbs up
A kome uostalom pašu Confused ROFL
Možda našem Janezu Janši koji s materijalom puno lakše i neugodnije kroti tuđe servise, a uživa kada mu takvi dečki vuku spinove ko sumanuti...prvi, pa drugi, pa treći na njegovu travuljinu dok ne...fulaju.
Ne znaju se zaustaviti i odigrati "kuharicu" Laughing
a njemu samo na licu zluradi osmjeh dok ovi lupetaju ROFL

Pogledaj ovaj popis :
Jagušt
Čakanić
Ivan Pikula
Novak
sve dečki 30-tak godina, brzi, potkovani i uživaju igrati protiv nekoga tko ima čiste beksajde na reketu.
Pa onda još Horvath & Vranješ koji su jako neugodni i goropadni na vlastitom terenu gdje se nije lako snaći, pa je i Janša tamo izgubio od Horvatha.
Nema veze, treba trenirati i sve će doći na pravo mjesto, a tvoje nepovjerenje me samo motivira Thumbs up
Vracko

PostPostano: čet ožu 12, 2020 7:11 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Te nemaš snage, te fulavaš serve od umora te su najedamput protivnici u 6.počeli igrat ko Fan Zhedong.

ova je fenomenalna ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Zdenko

PostPostano: čet ožu 12, 2020 7:47 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Čitam više puta i tražim prasice ali izgleda da ih ovaj puta nije bilo ili barem nisu bile vrijedne spomena.
Guga, vidiš da ide na bolje Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vracko

PostPostano: čet ožu 12, 2020 7:51 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL bit će ih protiv mene Beljenje Laughing
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: čet ožu 12, 2020 8:41 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Guga, pa kak daš da te ti brzanci napadaju?
Odmakni sa dva metra od stola i udri rafalnu paljbu spinovima.
Onak ko na treningu. (filmići sa treninga)
Pa ne treniraš valjda taj stil igre samo da bi se razmahao.
Ak je tak prebaci se na pilates.
BURAZ!!! Mijenjaj nešto jer ovak nebu dobro.
Ak niš drugo promjeni bar najavu skora u ovoj sezoni.

Zadnja promjena: vjeverko; čet ožu 12, 2020 11:53 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: čet ožu 12, 2020 9:43 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Gle, zna se da meni ne pašu mladi "brzanci" koji su još uz to i prošli pravu školu pingića Thumbs up
A kome uostalom pašu Confused ROFL
Možda našem Janezu Janši koji s materijalom puno lakše i neugodnije kroti tuđe servise, a uživa kada mu takvi dečki vuku spinove ko sumanuti...prvi, pa drugi, pa treći na njegovu travuljinu dok ne...fulaju.
Ne znaju se zaustaviti i odigrati "kuharicu" Laughing
a njemu samo na licu zluradi osmjeh dok ovi lupetaju ROFL

Pogledaj ovaj popis :
Jagušt
Čakanić
Ivan Pikula
Novak
sve dečki 30-tak godina, brzi, potkovani i uživaju igrati protiv nekoga tko ima čiste beksajde na reketu.
Pa onda još Horvath & Vranješ koji su jako neugodni i goropadni na vlastitom terenu gdje se nije lako snaći, pa je i Janša tamo izgubio od Horvatha.
Nema veze, treba trenirati i sve će doći na pravo mjesto, a tvoje nepovjerenje me samo motivira Thumbs up

To što pišeš govori da si u jednom trenutku bio na pravom putu. Radi se o onoj epizodi sa softom na forhendu..

Koji crni spinovi i kontraspinovi s poludistance. Nema od toga vajde. Godine i biologija te yebu (s oproštenjem). Za 6 mjeseci ćeš biti još stariji 6 mjeseci i shodno tome još malo sporiji i normalno da se s mlađim i bržim igračima ne možeš nositi. Carbon i arylate-carbon drva, gume max debljine i onda mlade pokušavaš dobiti njihovim načinom igre a oni su turbo motor a ti parnjača.
Evidentno je da tu bitku ne možeš dobiti..
Ja sam u Sokaz karijeri najbolje igrao s dva beksajda a onda sam iza 45. stavio soft na bekend. Zašto? Pa zato da mlađima dam na razmišljanje kakva im lopta dolazi a čim oni o tome razmišljaju ja sam dobio na vremenu.
S ovih snimaka se vidi da ti bekend puno bolje izgleda. Forhend spin ti je kratak i nedorečen. Nema tu prave kvalitete lopte i prava je prilika da se pređe na soft. Moraš igrat bliže stolu i kad se navikneš na to i kada ti se u igru uvede faktor materijala doći će i rezultati.
To je realnost. Da Marko ne igra s travom igrao bi u 17. ligi Sokaza. On je to odavno shvatio.
To ti je tako. Što prije to prihvatiš to bolje. Inače će biti da si "đabe krečio" ROFL

Zadnja promjena: Koki; čet ožu 12, 2020 11:00 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Vracko

PostPostano: čet ožu 12, 2020 9:48 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

ispravak navoda s backside igrao bi 22 ligu b.

Zato sam stavio travu s kojom naravno nije lako igrati ako igraš jače lige. Trava je hendikep protiv onih koj iznaju igrat na nju ali puno pomaze protiv onih koji ne znaju igrati na materijal i ne gledaju rotacije..

no i sa travom se lijepo da napredovati
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet ožu 12, 2020 10:10 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

ccc
Koki

PostPostano: čet ožu 12, 2020 10:59 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Vracko (napisa):
ispravak navoda s backside igrao bi 22 ligu b.

Zato sam stavio travu s kojom naravno nije lako igrati ako igraš jače lige. Trava je hendikep protiv onih koj iznaju igrat na nju ali puno pomaze protiv onih koji ne znaju igrati na materijal i ne gledaju rotacije..

no i sa travom se lijepo da napredovati

Da oni neiskusniji nebi krivo shvatili da je materijal rješenje za sve. To je pogrešno. Nema materijala do beksajda. Najnapredniji, daje najviše mogućnosti, varijacije i generalno se igranjem s njim može najdalje dogurati ako si školovan, talentiran i brz.
Ako si limitirani Sokazovac kojeg su nagrizle godine i izdaje biologija onda materijal može pomoći da si malo produžiš karijeru i dobre rezultate. Nije to uvijek slučaj ali često upali. Naravno sve to ima svoje limite ali u okvirima Sokaza vrijedi probati...
Guga

PostPostano: čet ožu 12, 2020 12:17 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Zdenko (napisa):
Čitam više puta i tražim prasice ali izgleda da ih ovaj puta nije bilo ili barem nisu bile vrijedne spomena.
Guga, vidiš da ide na bolje Thumbs up

Prasice više uopće ne želim komentirati, a jučer sam u jednom trenutku totalno izgubio živce kada je Ivan protiv mene kod rezultata 1-1 u setovima i 6-6 u 3. setu pogodio ZAREDOM 3 prasice i kaje najgore nije rekao ni sorry Horor
Dobro, valjda je bio koncentriran na igru, ali mi se to baš i nije dopalo...
Koki stalno priča o nekakvim limitima i tu se samo donekle slažem.
Kao prvo, po meni se limiti u brzini i refleksu u rekreativnom pingiću mogu jako osjetiti poslije 60-sete godine, a ne 45-ete i daleko veći moj hendikep je igranje s 40-50 kila viška, nego 50 godina starosti.
Probaj ti majstore moj igrati pingić s vrećom cementa na leđima, pa ću te onda pitati kaj misliš o tim svojim teorijama.
Ti i ja nikako da se sretnemo na nekom treningu iako sam već 5-6 puta to pokušao organizirati, pa da uživo ja isprobam tu tvoju "kvalitetu i iskustvo" u igri, a ti moju "sporost i loš FH-nd" pa ćeš tek onda moći podrobnije procjeniti moju igru, a do tada je sve to samo teoretiziranje jer nikada nismo igrali.
Zatim, prvo treba dobro svladati tehniku svih udaraca, a tek onda preći eventualno na nekakav materijal za usporavanje jer će ti svi udarci biti puno opasniji s tim materijalom, nego da se s njim samo braniš i postavljaš reket.
U fazi intenzivnog treninga i ispravljanja grešaka, porazi su jednostavno - neminovnost i nema tu puno izbora...ili ćeš se vratiti svojoj staroj, najsigurnijoj igri i prihvatiti limitiranost, ili ćeš pokušavati nešto promijeniti i biti spreman zbog toga snositi posljedice, a to je veći broj - poraza.
Nitko ne može garantirati da bi ja dobio nekoga od navedenih igrača i da sam igrao staru igru ili igrao sa softom na forhendu jer su to ponavljam, odlični igrači.
Zatim, usporio sam ja malo tu igru jer sam odbacio prebrze i predivlje Tenergye,
a Dhs je dosta sporiji, tako da nije stvar samo u brzini nego recimo i konstanti serviranja i kvalitetnijem vraćanju servisa.
Igrao sam već i 2. i 3. Ljigu Sokaza i mogu tvrditi da :
Čakanić, Jagušt, Ivan Pikula i Novak mogu bez ikakvih problema igrati 3. Ljigu (da ne pretjerujem) i u njoj bi bili daaaaaaleko od nekakvih prolaznika, a ove sezone će sva četvorica 99% biti među prvih 10 igrača Ljige 6. Čulo.

Na kraju :

Svatko sebi nađe nevolju, odnosno sam bira svoj put.
I naravno, Zubonjo nema nikakve promjene najave, kaj si ti lud ?
Ili na štitu, ili sa štitom ROFL

Zadnja promjena: Guga; pet ožu 13, 2020 4:22 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet ožu 12, 2020 12:43 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Točno...i kile su hendikep, i godine su hendikep....slažemo se..
Jedino se ne slažemo da refleks oslabi iza 60-te godine. Oslabio je on već puno prije i nastavlja slabiti...

No dobro. Ja sam napisao što mislim. Netko se neće složiti. Nije da ni sam ne osjećam isti problem. Imam 3 godine više i 30 kg manje i osjećam značajno "usporavanje". Nema tu pomoći ...
Guga

PostPostano: čet ožu 12, 2020 12:47 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Pa kaj ti je, "brz sam ko struja"
Toliko sam brz da ti, pa i protivnici ne možete vidjeti te munjevite kretnje
jer se one dešavaju - unutar mase Very Happy

Vračko šta kažeš na rezultat i na svoju prognozu ROFL

30 je daleko manje od 50...

Zadnja promjena: Guga; pet ožu 13, 2020 4:20 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 7 / 8.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.