| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
migi
|
Postano: čet ožu 12, 2020 12:55 pm Naslov
: Koronavirus, odigravanje utakmica i teorije zavjere |
|
|
Pozdrav svima.
Stožer civilne zaštite za zagrebačku županiju je dala uputu da se otkažu i ne dogovaraju skupovi bez obzira na broj ljudi.
Zanima me što vodstvo Sokaza kaže o tome i odigravanju utakmica u dvoranama poput Merixa, Prečkog, Vjesnika itd gdje je ipak veći broj ljudi? _________________ Ne gazite travu, napadajte s njom! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: čet ožu 12, 2020 1:16 pm Naslov
: Koronavirus i odigravanje utakmica |
|
|
Stožer civilne Zaštite Zagrebačke županije donio je zaključak kako preporuča odgađanja svih skupova i organiziranih okupljanja bez obzira na veličinu na području Zagrebačke županije.
Iz Županijskog stožera apeliraju na organizatore da se radi prevencije širenja koronavirusa drže preporuka stožera i odgode sva događanja, a stanovnike Zagrebačke županije pozivaju da se ne odazivaju na skupove.
Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije prestaje izdavati suglasnosti za održavanje javnih okupljanje na području Zagrebačke županije.
Napominju da Grad Zagreb nije dio Zagrebačke županije (za događanja na području Zagreba nadležan je Stožer civilne zaštite Grada Zagreba). _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet ožu 12, 2020 1:50 pm Naslov
|
|
Možemo se samo uhvatiti za brojku "100 ljudi" (iako se ne kaže na koliko m2) a ni na jednom od naših mjesta NEMA 100 ljudi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: čet ožu 12, 2020 2:06 pm Naslov
|
|
Stožer civilne Zaštite Zagrebačke županije donio je zaključak kako se preporučuje odgađanje svih skupova i organiziranih okupljanja bez obzira na veličinu na području Zagrebačke županije _________________ Ne gazite travu, napadajte s njom! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: čet ožu 12, 2020 2:16 pm Naslov
|
|
| Da ALI grad Zagreb NIJE Zagrebačka županija već ima svojstvo samostalne cjeline na razini županije i ima svoj Stožer. Čak su to napomenuli a i Saša je to naglasio. Znači da čekamo da Stožer civilne zaštite Grada Zagreba izda takvu napomenu u vidu zabrane a ako daju samo kao preporuku onda se još možemo mi u Sokazu dogovarati. Tako nekako. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: čet ožu 12, 2020 2:24 pm Naslov
|
|
Stoji napisano, ali zar se utakmice Sokaza igraju samo u gradu Zagrebu? _________________ Ne gazite travu, napadajte s njom! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet ožu 12, 2020 2:26 pm Naslov
|
|
To samo znači da nema preporuke u tom smjeru ali stvar je individualna. Znači SOKAZ bi trebao pustiti ekipe da same odluče, ali bez sankcija. Npr ako ne igraju tekme da ih se ne izbaci..... _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: čet ožu 12, 2020 2:28 pm Naslov
|
|
| Tako i ja mislim no vidjeti ćemo da li će u ponedjeljak i utorak broj oboljelih naglo porasti te što će reći Stožer u Zagrebu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:19 pm Naslov
|
|
Premda se na utakmicama Sokaza ne skuplja puno ljudi mislim da treba obustaviti prvenstvo.
Bit će dana za igranje. Jedna proljetna liga manje i neće se ništa dogoditi. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:43 pm Naslov
|
|
Svašta je moguće, ali svakako da - nije dobro.
Treba uzeti u obzir da smo država koja zahvaljujući "pametnim potezima" isključivo i grčevito ovismo i preživljavamo zbog 3 (tri) mjeseca turističke sezone, a čitam da je već više od 50% rezervacija u hotelima i privatnim smještajima za sezonu - otkazano.
Tako da bi nas sve zajedno na jesen mogao dočekati jedan fini, mali, ljepi.....bankrot. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet ožu 12, 2020 4:34 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | Premda se na utakmicama Sokaza ne skuplja puno ljudi mislim da treba obustaviti prvenstvo.
Bit će dana za igranje. Jedna proljetna liga manje i neće se ništa dogoditi. |
a da ... ti si već rizična skupina  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: čet ožu 12, 2020 4:34 pm Naslov
|
|
| Tko zna kaj će sve biti. Ali, mi imamo dvojicu u samoizolaciji a trebali smo igrati večeras u PREČKOM. I zaključili smo da nam je najpametnije NE igrati. Protivnici nisu htjeli odgoditi tekmu pa smo predali. Javili smo referentu, pa dodatnih sankcija neće biti. A situacija idućih tjedana sigurno neće biti bolja. No, bit će još sezona i pingića- |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Charlie
Pridružen/a: 26. 05. 2010. (17:38:19) Postovi: 228 Lokacija: đipies
|
Postano: čet ožu 12, 2020 4:36 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | Premda se na utakmicama Sokaza ne skuplja puno ljudi mislim da treba obustaviti prvenstvo.
slažem se, još niti u jednoj zemlji nije zaustavljeno početno širenje u masovno sa smrtnim posljedicama, nebih volio niti jednog sokazovog suborca nositi na duši  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: čet ožu 12, 2020 4:43 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | | Koki (napisa): | Premda se na utakmicama Sokaza ne skuplja puno ljudi mislim da treba obustaviti prvenstvo.
a da ... ti si već rizična skupina  |
Ako je ovo trebalo biti smiješno...
Poznavajući dobnu strukturu Sokazovaca (70 ili više godina) čini mi se da imamo popriličnu bazu onih najugroženijih. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet ožu 12, 2020 7:02 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | Ako je ovo trebalo biti smiješno...
Poznavajući dobnu strukturu Sokazovaca (70 ili više godina) čini mi se da imamo popriličnu bazu onih najugroženijih. |
Možda ih to motivira (strah) da nam pruže neku informaciju i da prekinu voditi udrugu kao da smo u sjevernoj Koreji DDR ili CCCP.
Ako nam nisu objasnili situaciju sa statusom Marka Vračana možda će ih osobna ugroženost motivirati da ovaj put budu agilniji. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: čet ožu 12, 2020 11:12 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | https://m.vecernji.hr/vijesti/nova-objava-igora-rudana-o-koronavirusu-svijet-bira-izmedu-dva-ekstremna-scenarija
Interesantno za pročitati... |
Da,
čitajući između redaka;
malen je, ćelav, nikada se nije bavio nikakvim sportom i sada je dočekao svojih 5 minuta slave kada će ON plašiti sve one koji su ga maltretirali u osnovnoj, a niti u srednjoj nije bilo bolje?
Ja vam kao jedan od najvećih hipohondera koji je igrao u Sokazu mogu reći da je corona - prevara.
I za 2-3 tjedna više neće biti od nje niti traga niti glasa ..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: čet ožu 12, 2020 11:31 pm Naslov
|
|
"I za 2-3 tjedna više neće biti od nje niti traga niti glasa"
Kao ni od ponekih nas !
Da si rekao 2-3 mjeseca, kvartala,... ali "tjedna" ???? pa sve tek kreće od ponedjeljka.
Nekako mi sve više dolazi spoznaja da smo, za ove koji vode akciju oko praćenja korona virusa u Hrvatskoj, mi preko 60, 65, 70 i 75 ..... prihvatljiv gubitak.
Ako se donese odluka o zabrani izlaska iz stana za starije od 70 g. (kao u Francuskoj) prvenstvo će propasti bez obzira kako se u Sokazu nazvalo to stanje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pet ožu 13, 2020 9:18 am Naslov
|
|
Mene zanima dali predsjedništvo Sokaza primjećuje što se oko nas događa, dali se o tome raspravlja i kakve su namjere?
Misli li netko da će ova epidemija nestati sama od sebe danas? Dali je vrijedan rizik nastavka natjecanja u Sokazu? Misli li se da Sokazovci imaju neki poseban imunitet prema korona virusu?
Može li ovo doprijeti do nekoga ili treba javiti preporučenim pismom s povratnicom što se događa? _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|