|
SOKAZ forum
|
Koronavirus, odigravanje utakmica i teorije zavjere
Idite na Prethodno 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Sljedeće
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pet ožu 13, 2020 4:11 pm Naslov
: Koronavirus i odigravanje utakmica |
|
|
Da to što nema škole niti sportskih susreta je stvarno za podcjenjivanje. I talijani su imali takav pristup... _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet ožu 13, 2020 4:32 pm Naslov
|
|
Znam da ljudi ne dijele iste vrijednosti ali ne mogu prihvatiti da naši stariji sugrađani, penzioneri, bolesniji i velik broj naših starijih suigrača Sokazovaca postanu "prihvatljivi gubitak".
Nekima se možda čini da neće nikad ostarjeti? Nitko nema nekog starijeg ili bolesnijeg u kućanstvu na koje se bolest može prenjeti i ugroziti ih?
Nekima su Sokaz utakmice važnije od toga?
Činjenica je, kao trenutno izgleda, da je rizik malen no isto tako vidimo kako su prošli neki koji su podcjenili situaciju. Bit će utakmica i bit će Sokaza samo da ovo zlo otklonimo sa što manje štete... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet ožu 13, 2020 4:33 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | | MUNJA2 (napisa): | | wolf (napisa): | hebote igralo se i u ratnim uvjetima  |
Pardon na izrazu ali hebali te ratni uvjeti u Zagrebu. Sorry. |
Pardon na izrazu ali hebala te i korona u Zagrebu , Sorry  |
OK, evo pozivam te onda danas u 19 sati u Vjesnik na teren broj dva u Velikoj dvorani, imam rezervirano, jest da mi je temperatura malo povišena oko 38, malo šmrcam i kihnem ponekad, to što se tresem i imam drhtavicu neće me valjda zaustaviti da igram sa tobom.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet ožu 13, 2020 6:20 pm Naslov
|
|
| MUNJA2 (napisa): |
OK, evo pozivam te onda danas u 19 sati u Vjesnik na teren broj dva u Velikoj dvorani, imam rezervirano, jest da mi je temperatura malo povišena oko 38, malo šmrcam i kihnem ponekad, to što se tresem i imam drhtavicu neće me valjda zaustaviti da igram sa tobom.  |
može , ak ćeš šutjet  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Charlie
Pridružen/a: 26. 05. 2010. (17:38:19) Postovi: 228 Lokacija: đipies
|
Postano: pet ožu 13, 2020 6:44 pm Naslov
|
|
primjer,
vjesnik 7 stolova, to je za vrijeme utakmica 14 ekipa x 3 igrača, a podosta i sa 4 , znači oko 45 do 50 ljudi. Padobranaca koji su došli pogledati neku tekmu, odigrati belu - kao u priči. Znači 55,60. Pola ljudi nakon male nužde samo prođe pokraj umivaonika iako tamo stoji tekući sapun!:
Ali sada su "zicher" više nego osvješteni, naročito nakon vas nekolicine super pozitivnih junaka. Kad ih obiteljski odgoj to nije naučio, korona će ih još manje!
By the way, tu je još i Merix....
Najbolje da svi odemo igrati doma kod Dinka!?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet ožu 13, 2020 7:02 pm Naslov
|
|
OBAVIJEST !
Dvorana Vjesnik je ZATVORENA do daljnjega zbog korona virusa !
Sada sam se vratio i saznao da Uprava zgrade (poduzeća) zabranila ulazak u dvoranu. Ne zna se do kada. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: pet ožu 13, 2020 7:15 pm Naslov
|
|
Znači striček Tony je u pravu. Idemo kod Dinka _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet ožu 13, 2020 8:12 pm Naslov
|
|
Očito je da kaj smo odigrali, odigrali smo do daljnjega
A danas smo baš Striček Tonček, 55-ica Petar i ja odigrali jaki trening u Vjesniku od 11-13 sati i tom trenutku nismo bili niti svjesni da smo zadnji igrači u Vjesniku za dulje vrijeme jer eto čitam da je dvorana od danas popodne zatvorena do daljnjeg.
Prvenstvo još nije prekinuto, ali to je samo u teoriji jer u praksi vidimo da puno ekipa sada više nema gdje niti igrati.
Granice Hrvatske su također praktički zatvorene jer autobusi na ulaz čekaju po 15 sati
Igranje pingića u ovakvim uvjetima zaista nema nikakvog smisla.
Nadajmo se da će ove mjere rezultirati suzbijanjem širenja ovog sranja i da ćemo se opet družiti i pingati.
Danas sam čitao da taj virus IZVAN DOMAĆINA (ČOVJEKA) na metalnoj površini može preživjeti 3-4 dana, a na platici 7 dana ???
Nitko me ne može uvjeriti da je ovo prirodni virus koji se pojavio nitko ne otkuda, ni kako, ni zašto...
Previše smo filmova o biološkim oružjima i mogućih katastrofa po ljudsku rasu gledali da makar i 10% od toga nije istinito i samo pokazuje činjenicu da zajebancija sa prirodom (kloniranje, atomsko oružje, biološka oružja i virusi) ne može nikako rezultirati nečim dobrim, nego na protiv, pušionom za cijelo čovječanstvo.
Izgleda da ljudskoj rasi nije potreban nikakav asteroid koji je recimo zbrisao sa lica zemlje dinosauruse, nego će se ljudska rasa za svoju propast pobrinuti sama.
Globalizacija, internet i svjetska umreženost donjela puno dobrih stvari, ali se ne mogu oteti dojmu da donjela puno više loših stvari i ubrzala je kretanje ljudskoj rasi na cesti koja krije puno stravičnih stvari i opasnosti.
I u prošlosti je bilo raznih boleština koje su pobile cijela sela, ali recimo već iduće selo 10 kilometara dalje je ostalo netaknuto.
Pogledajte recimo banke, dionice i slično.....sada vam neki Amerikanac udaljen 12.000 kilometara lagano siše leđnu moždinu svaki dan u vidu kamata i sličnog, a prije 20 godina vam nije mogao ništa jer ste jednostavno bili - predaleko.
Jebena smo generacija, nema šta, jebu nas u sve rupe na tijelu već 30 (TRIDESET) godina.
Jebote, pa i 2. svjetski rat je trajao 5 godina i onda je idućih 35 godina sve išlo prema naprijed i prema boljem, pa makar mic po mic.
Izuzevški onu veliku naftnu krizu 70-setih i jebene vožnje par-nepar (ko se toga sjeća, ja sam bio jako mali, ali se sjećam onako u magli).
A nas fino zadnjih 30 godina jebe u glavu :
Rat, pa AIDS, pa privatizacija krađe i lopovluk, pa ptičja gripa, pa svinjska gripa, pa SARS, pa recesija koja traje već sada (može pričati ko šta hoće, kod nas još nije prošla i tko zna kada će i hoće li ikada proći jer će nas posljedice ovog novog govna sada baciti još dublje u provaliju), sada Corona i nova propast.
Žao mi je najviše iduće generacije, odnosno naše djece... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tom__
|
Postano: pet ožu 13, 2020 8:17 pm Naslov
|
|
Maloprije sam dobio poruku da je zaprešić zabranio sve aktivnosti u društvenim domovima pa tako i u našem, u Jablanovcu. dakle do daljneg nemamo di igrat.. zna li tko kakva je situacija s domovima/dvoranama na drugim područjima?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet ožu 13, 2020 11:31 pm Naslov
|
|
Dragi dečki, drago mi je da smo Gugulino, striček Tonček i ja odradili odličan trening, no žao mi je da je to sve od našeg pinganja do daljnjeg...
Ja ću slabo narednih dana i izlaziti od doma, posvetit ću se savjesno izolaciji i smanjenju mogućnosti da zarazim i sebe i druge. Moram priznati da mi to malo teško pada, ali nije to nikakva žrtva obzirom na posljedice kakve su moguće.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
glasgow
|
Postano: sub ožu 14, 2020 12:57 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): |
I u prošlosti je bilo raznih boleština koje su pobile cijela sela, ali recimo već iduće selo 10 kilometara dalje je ostalo netaknuto.
|
Hongonška gripa je 1968. pobila milijun ljudi na 4 kontinenta. Španjolska gripa je u 2 godine (1918-1920) eliminirala od 20 do 50 milijuna ljudi. U 14. stoljeću je kuga prepolovila broj stanovnika u Europi. I to su samo 3 u nizu sličnih boleština koje smo imali u prošlosti.
Uglavnom, možda te utješi činjenica da je bilo i puno gore od ovoga.
Zasad  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sub ožu 14, 2020 4:58 am Naslov
|
|
Koliko sam danas čuo, Vjesnik i Merix su već zatvoreni (ne znam samo dali od danas ili od ponedjeljka)! To slijedi i sa svim ostalim dvoranama koje su u sklopu većih centara, škola, javnih ustanova...
Dakle, npr. Prečko, Dugo Selo i sl.
U suprotnom im slijede novčane kazne!
Prekid je od ponedjeljka po meni gotovo siguran...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: sub ožu 14, 2020 9:46 am Naslov
|
|
| 55 (napisa): | | Ja ću slabo narednih dana i izlaziti od doma, posvetit ću se savjesno izolaciji i smanjenju mogućnosti da zarazim i sebe i druge. Moram priznati da mi to malo teško pada, ali nije to nikakva žrtva obzirom na posljedice kakve su moguće |
Apsolutno si u pravu. Iako će svatko izabrati svoj put i model ponašanja u narednom periodu smatram kako treba smanjiti društveni kontakt na minimum i tako preuzeti odgovornost za sebe i za druge. Ne treba paničariti ali treba biti svjestan i prilagoditi se.
Panika već polako vlada ljudi u trgovinama kupuju sve kao da se spremaju za doomsday, no i to je ljudski.
Od ponedjeljka će biti još i gore
Sretno svima. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ožu 14, 2020 10:08 am Naslov
|
|
Prvenstvo se prekida (najmanje) na tri tjedna do 5. travnja.
Tada ćemo vidjeti gdje stojimo s virusom u gradu, državi i svijetu i što dalje.
Ljudi, odmorite se, čuvajte se, i zaželite se igre dotad.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: sub ožu 14, 2020 10:31 am Naslov
|
|
| max pax (napisa): | | wolf (napisa): | hebote igralo se i u ratnim uvjetima  |
Da, ali tada vjerojatno nije bilo ovoliko cmrljavaca |
Igralo se ili ne igralo, u ratu ako si došao igrati ugrozio si sebe svjesno ili nesvjesno ali samo sebe, jer da te je pogodila neka raketica ili metak ne bi zarazio druge!
U mom kućanstvu je dvoje starijih osoba, pa samim time ako sam zbog straha da se ne zarazim ja, pa onda vrlo vjerojatno i oni ( a u godinama su i zdravstvenom stanju da bi im vjerojatno zaraza bila kobna) onda sam "čmrljavac" _________________ Ne gazite travu, napadajte s njom! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub ožu 14, 2020 10:39 am Naslov
|
|
| glasgow (napisa): | | Guga (napisa): |
| Hongonška gripa je 1968. pobila milijun ljudi na 4 kontinenta. Španjolska gripa je u 2 godine (1918-1920) eliminirala od 20 do 50 milijuna ljudi. U 14. stoljeću je kuga prepolovila broj stanovnika u Europi. I to su samo 3 u nizu sličnih boleština koje smo imali u prošlosti.
Uglavnom, možda te utješi činjenica da je bilo i puno gore od ovoga.
Zasad  |
Ma znam ja to, ali to su najveće i najpoznatije zaraze u povijesti.
Manjih zaraza, a također kobnih je bilo nebrojeno puno, ali ne mogu ja ništa vezano uz nešto što se dogodilo prije nekoliko stotina godina, a dvije trećine mog dosadašnjeg života je ispunjeno razno-raznim govnima zbog kojih ne mogu niti približno živjeti "kao normalan čovjek" jer sam konstantno pod stresom i u borbi za pukim preživljavanjem iako živimo u "divnoj zemlji" u kojoj (teoretski) imamo sve potrebno za izvrstan život...more, obalu, turizam, Slavoniju sa zemljom za proizvodnju hrane koja bi mogla prehraniti trećinu Europe, nalazišta zemnog plina i nafte i tako dalje.Ali.....nekima nije u interesu da mi dobro živimo, a drugi su bolesno pohlepni pa žele sve za sebe.
Osamostaljenje, rat, privatizacija, krađa u firmama, rasprodaja imovine i strojeva i kompanija, pojava interneta i krasne globalizacije koja je ustvari instrument za porobljavanje područja koja su ti inače prostorno nedohvatljiva kao npr. Amerika-Azija, akumulacija svih radničkih sredstava u rukama 200 bogatih obitelji, krađa na dionicama, prezaduživanje stoke sitnog zuba s kreditima lihvarskih kamata za aute & stanove, recesija prva, recesija druga, ptičja gripa, svinjska gripa, sars, ebola, corona, jel trebam dalje nabrajati...
Činjenica je da sva sranja idu na nas, takozvane banana države, odnosno "zemlje u tranziciji" čitaj - dežurne pušioničare, a ne mislim tu samo na boleštine jer je ovo samo "šlag na govnarsku tortu" koju velika većina nas jede čitavi život.
I šta ti misliš koga će sadašnja situacija najviše pogoditi ?
Ja ću ti reći...sirotinju i one koji su na rubu, jer to nisu sigurno ljudi koji su si mogli priuštiti da si recimo kupe zalihe hrane i potrepština za 2-3 mjeseca jer jednostano...nemaju. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: sub ožu 14, 2020 1:08 pm Naslov
|
|
Ljudi moji, čuvajte sebe i ljude oko Vas. A pingića će biti i nakon ovoga.
Ako Bog da, svi bumo i na jesen igrali u SOKAZU.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub ožu 14, 2020 1:43 pm Naslov
|
|
Pozdrav svim znanstvenicima i liječnicima koji rade na suzbijanju epidemije.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|