Postano: pet srp 24, 2020 3:20 pm Naslov
: LJepljenje OX trave sa folijom
I ti meni pričaš o nekoj "izdaji"
Soft je samo mali prijelaz sa beksajda, a šta tek onda reći na ox travu
Jednostavno, zalijepiš foliju i onda na nju ox travu zamotanu na valjak za razvljačenje tijesta ili valjak za farbanje zidova.
Prvi način :
-prvo folija na drvo
-onda ox trava na foliju
Drugi način :
-prvo ox trava na foliju
-onda sve zajedno na drvo
Nekak mi se više sviđa prvi način... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub srp 25, 2020 7:18 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.
Postano: pet srp 24, 2020 7:12 pm Naslov
Što da ti kažem na zadnja dva treninga sam uzeo travu od frenda a pošto sam čokljav to mi je sjela ko budali šamar a poeni su stizali bez velike muke kao i pobjede...
Čak sam i pobijedio dva lika kojima sam inače jedva poneki set uzimao ... Sad samo trebam još neke stvari korigirati i preko noći bolji za 30 %.
Minimum _________________ Let the force be with you
Postano: sub srp 25, 2020 8:34 pm Naslov
Jednom Lazo, uvijek Lazo
Kako si samo brzo i glatko (kao namazan vazelinom)
skliznuo na "mračnu stranu" protiv koje si bio jedan od najvećih protivnika.
Zasljepila te je želja za nezasluženim pobjedama.Kad već protivnici neće milom, onda će silom
Ali ni mračna trava ne igra sama...
I ti si skočio, ali u zagrljaj "mračnoj strani"
SAŠA JA SAM TVOJ TATA _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Postano: pon srp 27, 2020 8:16 am Naslov
Ha ha
Znam da trava ne igra sama ali nekim čudom mi je sjela. I samom mi je čudno, ali čokljam s njom iznenađujuće dobro.
I uživam gledati ljute i frustrirane poglede s druge strane stola kakve sam nekad i ja imao.
Znam da to mogu zahvaliti materijalu ali what a feeling.... _________________ Let the force be with you
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
Postano: pon srp 27, 2020 10:59 pm Naslov
Poeni cure protiv onih od kojih si prije gubio na početku. Kada se ljudi naviknu skor će se promijeniti. Onda kad dobiješ set bit će senzacija... _________________ www.sound-news.net www.zvucne-novosti.hr
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
Postano: uto srp 28, 2020 11:16 pm Naslov
Saša (napisa):
Koki nekad i kažeš koju pametnu ali sad baljezgariš gluposti
Ne dečko ne....meni se samo čini. Povijest nas je naučila da su 4 od 5 svjetskih prvaka travaroši. Nikako da se ostali naviknu na enigmu zvanu trava.
Tvom superiornom poznavanju stolnog tenisa teško je parirati a baljezgarenje si ostavi za po doma. Ako smiješ... _________________ www.sound-news.net www.zvucne-novosti.hr
Postano: sri srp 29, 2020 7:59 am Naslov
Slušaj ti dobro jer se neću ponavljati, nekom ti drugom se obraćaj sa dečko, a ne meni. Pričaš o stvarima koje ne razumiješ i trpaš se svugdje pa i tamo gdje ti nije mjesto.
Naravno kako ti ne mogu i ne želim zabranjivati da postaš na forumu, ali u komunikaciji sa mnom malo pripazi na svoj vokabular. _________________ Let the force be with you
Postano: sri srp 29, 2020 10:53 am Naslov
Svaka čast smirujete situaciju, ali ja uvredu ne zaboravljam.
@Trnac
Samo ti gledaj briga me za to i banaj me ako hoćeš ionako djeluješ kontraproduktivno i banaš ljude koji ovaj forum odžavaju na životu.
Guga Lazaru pomoć za lijepljenje trave sam zatražio, ali ta trava nije za mene i ja nikad, a ni tad neću igrati s materijalom.
Možda, MOŽDA kad dođem u godine Dinka i broja jedan ali sumnjam.
Vremenska zona: GMT + 01:00. Idite na 1, 2Sljedeće
Stranica 1 / 2.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.