| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto kol 11, 2020 8:46 am Naslov
: Nova sezona Da ili Ne |
|
|
Zbog nedostatka relevantnih informacija koliko vas je spremno igrati novu sezonu na jesen.
Neki su već odlučili da ne žele zbog koronavirusa (topic nije o koronavirusu).
Mi smo spremni i možemo u dvorani organizirati trenutno propisane protupandemijske uvjete. Što će biti s ekipama koje odustanu?
Da li da se smanji broj ekipa_
Ima li kakvih ideja pa da pomognemo udruzi koja ratmišlja o ukidanju parova..... _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto kol 11, 2020 12:52 pm Naslov
|
|
| Prednosti pauziranja: nema virusa, nema dvostrukog plaćanja, nema putovanja, nema špelunki, nema Trnskog. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Charlie
Pridružen/a: 26. 05. 2010. (17:38:19) Postovi: 228 Lokacija: đipies
|
Postano: uto kol 11, 2020 1:55 pm Naslov
|
|
| Saša (napisa): | Zbog nedostatka relevantnih informacija koliko vas je spremno igrati novu sezonu na jesen.
Neki su već odlučili da ne žele zbog koronavirusa (topic nije o koronavirusu).
Mi smo spremni i možemo u dvorani organizirati trenutno propisane protupandemijske uvjete. Što će biti s ekipama koje odustanu?
Da li da se smanji broj ekipa_
Ima li kakvih ideja pa da pomognemo udruzi koja ratmišlja o ukidanju parova..... |
Slusaj decko,
nemrem da te ne naslovim kao Koki u jednom postu, na koji si se ti napalio ko beba na zvecku.
No pustimo sad to decko!
Thx kaj si oprel temu!
Sto ce nam jesen/zima donijeti sa covidom, a po meni samo lose, bumo vidli.
Od cjepiva uskoro ništa, a ja se ni nebum cepil dok ne vidim na masi da nebum pozelenio od toga, uši narasle ili pimpilinić osušio !
Anyway,
nebi propustio još jednu sokaz sezonu! Ekipe koje se žele prijaviti i pružiti korektne uvjete - nek se prijave, ostale treba zaista ispoštovati ako ne žele.
Kako bi rukovodstvo SK (sokaz:hihihi:) to organizirao kad bi se jednog dana odustali igrači/ekipe željeli involvirati natrag u maticu, ne znam. Mislim na to dal da krenu od zadnje lige ili naslijede pozišn iz kraja sezone jesen 2019..
Imam feeling da bu se igrao sokaz tko hoće i da bu se sklepala sezona samo da se igra, što opet nije rješenje jer bi se to vrlo lako moglo produžiti i na proljeće/jesen 2021. pa '22... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: uto kol 11, 2020 6:33 pm Naslov
|
|
| nito (napisa): |
Slusaj decko,
nemrem da te ne naslovim kao Koki u jednom postu, na koji si se ti napalio ko beba na zvecku.
No pustimo sad to decko!
Thx kaj si oprel temu!
|
Slušaj ti deda Tony. Nemoj me ljutiti niti provocirati jer se ipak poznajemo pa ti to neće poći za rukom.Ne umišljaj si kako si bezobrazan kao neki. Ti jednostavno nemaš to u sebi.
Previše je nepoznanica uoči nove sezone, a ipak ima ekipa koje žele igrati.
Ako se propusti još jedna sezona i sama udruga gubi smisao.
Naravno kako je teško donijeti odluke te se nadam da vodtstvo udruge razmatra moguće solucije.
Iako nisam ovaj topic otvorio kao još jedan o bolesti covid-19 i koronavirusu moderatori te korona igre udariti će najesen još žešće i neće se smiriti dok ne pokrenu globalni restart ekonomije i načina života koji nam je poznat.
Na nama je da odigramo sezonu i da maksimalno čuvamo jedni druge. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet kol 14, 2020 6:30 am Naslov
|
|
Vjerujem da će se sezona odigrati iako razumijem da se pojedini članovi boje jer u sokazu ima dosta igrača starije dobi i to poštivam i razumijem.
No bilo kako bilo trebamo prihvatiti situaciju oko toga dali će biti lige ili ne.
Zamolio bih ako se sazna informacija da li će se prvenstvo održati ili ne da se što prije javi kako bi svi igrači znali na čemu smo jer ova strepnja dal će biti lige ili ne nikud ne vodi... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mario
|
Postano: pet kol 14, 2020 8:17 am Naslov
|
|
| Realno, nije za očekivati da će se situacija sa virusom popraviti, a zbog velikog broja starijih igrača - članova Sokaza mislim da bi odigravanje ligaškog natjecanja trebalo otkazati do daljnjeg. Vracko je potpuno u pravu tu odluku bi trebalo donijeti što je prije moguće. Poznavajući naše predsjedništvo taj film ne bumo gledali. Očekujem nekakvo pitijsko priopćenje u zadnji čas u stilu nek si svako sam promisli i procijeni, odvaže eventualne rizike, pa sukladno zaključcima donese odluku da li se takmičiti ili ne. Ipak, radi se o 150 kuna prijavnine po ekipi. Pitam se kako bi to takmičenje izgledalo, ako se prijavi otprilike 50 % dosadašnjih ekipa i kako bi novo formirane lige izgledale. Živi bili pa vidjeli. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet kol 14, 2020 11:28 am Naslov
|
|
Evo ipak netko pustio taj film (naslovnica).  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: pet kol 14, 2020 12:43 pm Naslov
|
|
| Rasprava pocinje za 3,2,1... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: pet kol 14, 2020 2:20 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Evo ipak netko pustio taj film (naslovnica).  |
Ja da ali ste svi dizelašu pa vas moramo malo ubrzati...
 _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet kol 14, 2020 2:38 pm Naslov
|
|
Mene ne morate više ubrzavati.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
|
Postano: pet kol 14, 2020 2:42 pm Naslov
|
|
Bravo za vodstvo sokaza odlicno rjesenje.
Sve pohvale!
Sad neka svatko za sebe odluci sto zeli |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet kol 14, 2020 7:53 pm Naslov
|
|
Da, ideja o planiranju održavanja prvenstva bez prelazaka i ispadanja nije loša, dapače, možda je najbolja u ovim neizvjesnim uvjetima. Kako sada situacija izgleda tako će biti potrebno napraviti i u proljeće 2021.g. jer ne vjerujem da će cjepivo doći k nama do veljače 21.g.
Sve u svemu sada se načelo i najbolja "stvar" zadnje lige "iz koje se ne može ispasti" primjenjuje na sve lige kao i načelo 1. lige da "nema napredovanja".
Nisam ništa htio reći već nabacujem zrnca za razgovor "za uz kavu". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub kol 15, 2020 9:01 am Naslov
|
|
| Dopuna: "Mjerenje temperature bit će na dječji način!" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mario
|
Postano: pon kol 17, 2020 8:15 am Naslov
|
|
| Rješenje je prilično dobro u odnosu na okolnosti. Problem će nastati ako se u nekoj ligi prijavi svega 5, 6 ili 7 ekipa. U tom slučaju predlažem dvokružno odigravanje ili privremeno fuzioniranje dviju susjednih liga. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
|
Postano: pon kol 17, 2020 12:45 pm Naslov
|
|
| jedina zamjerka je 150 kn za priavninu. previše iz razloga što su proslu sezonu za 250 kn odigrana samo 3 kola |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: pon kol 17, 2020 1:33 pm Naslov
|
|
| Još ni Uprava Udruge NE ZNA da li je 150 kn kao članarina za ovu jesen previše ili premalo za normalno funkcioniranje Sokaz-a. Ako se prijavi mali broj ekipa biti će sakupljeno premalo novaca za pokriće FIKSNIH troškova koji će nastati bez obzira da li se Sokaz prvenstvo igra ili ne. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: pon kol 17, 2020 2:08 pm Naslov
|
|
Probaj se staviti u njihove cipele i zamisli da ti moraš donijeti odluku, što bi napravio ? Oni su dobili od nas mandat (na Skupštini) da održe ovu Udrugu na životu, oni to i pokušavaju. Ja nemam uvid koji su to troškovi koje moraš platiti i koliko je potrebno da se sve to pokrije. Znam da nitko sa Skupštine nije rekao da ima nekih nenormalnih troškova i da ima na kraju mandata previše novaca i da ne znaju što će sa njim. Ako nitko sa Skupštine ne prigovara što imamo mi drugi, koji tamo nismo ni bili, sumnjati ?
Ako netko nešto sumnja neka dođe na Skupštinu i tamo dade svoj prijedlog na glasanje. Može i sebe predložiti u neki Odbor pa će, ako ga izaberu, biti u situaciji da sam donosi odluke ili sudjeluje u njima. Do tada imamo ovo rukovodstvo koje imamo i trebaju imati naše povjerenje koje smo im i dali, .... do nove Skupštine. Ako netko ima neku bolju varijantu demokracije neka je iznese na Skupštini. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto kol 18, 2020 1:09 pm Naslov
|
|
| On to ozbiljno!? Moje povjerenje nitko nema (gdje mi je žena?). Neka se objavi detaljno financijsko izvješće. Ipak je to oko 30.000 kn mjesečno plus HEP, NAF, Plinocro, Lenovo. Munja, hoću transparentnost, sorry. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|