NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Svi prelaze na TACKY tvrde i "spore" gume

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Drogi

PostPostano: uto ruj 08, 2020 7:37 am    Naslov : Svi prelaze na TACKY tvrde i "spore" gume Citirajte i odgovorite

U linku ispod se vidi kak Dima objašnjava da su prešli na Dignigs 09c i on i Timo.
Duga priča na kratko ispričana je da su gume ko Hurricane 3 i Dignigs 09c bolje od tenzora za sve koji su imalo pokretljivi.

https://www.youtube.com/watch?v=RnoNipHJQXo

P.S.
I tak, prije par let kad sam počel igrati pingač sam rekel da mi je Hurricane 3 najbolja guma i da su udarci nekak najbolji. Probal sam od Tenđi do svega ostaloga s čim u sokazu ekipa igra i stalno mrmlja kak se mora igrati s tenzorima, a meni se stalno činilo da igram najbolje i imam najbolje rezultate s H3. Nisam neki talent, ali volim zamahnuti iz sve snage i onda lopta ide nutra Wink Također ne volim one spike: guma mi je prespora i mrtva, zamahni malo s tim reketom pa ti nebude spora Beljenje

Živi mi bili i s Hurricanima igrali Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: uto ruj 08, 2020 8:22 am    Naslov : Svi prelaze na TACKY tvrde i "spore" gume Citirajte i odgovorite

A što će Dima drugo pričati, za to je i plaćen.

https://en.butterfly.tt/sponsoring-spieler

Što skuplje to bolje, ...... za Butterfly.

https://en.butterfly.tt/belaege/dignics

Budući sam sve brži i pokretljiviji ...... Crying I ja zamahnem a ekipa mi veli kaj držim reket u bloku.
Ko u onom vicu kada starac šepajući sa štapom ide preko zebre a vozač ga požuruje a starac mu kaže: "Pa vidiš da trčim".
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Zdenko

PostPostano: uto ruj 08, 2020 12:40 pm    Naslov : Svi prelaze na TACKY tvrde i "spore" gume Citirajte i odgovorite

Evo zašto je prešao na druge gume... Igrao protiv kineskog sokazovca:

https://www.youtube.com/watch?v=t6efkC6Br2Y

Laughing Laughing
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto ruj 08, 2020 1:26 pm    Naslov : Svi prelaze na TACKY tvrde i "spore" gume Citirajte i odgovorite

Tada je još bio sponzoriran od Donica a sada je u Butterflyu. Možda bude štogod iz Donica na popustu a što nosi ime Ovtcharov.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Drogi

PostPostano: čet ruj 10, 2020 8:20 pm    Naslov : Svi prelaze na TACKY tvrde i "spore" gume Citirajte i odgovorite

Evo i pogledao intervju izašao prije 1 dan Timo i Ma Long, veli Ma Long da su europljani postali bolji od kako su promjenili opremu. A isto prića da od kad je on promjenil bekend gumu na Hurricane 3 2015. godine da je postal najakiji do tad je gubil od onoga Wang Haoa ili koga već na svjetskim pervenstvima.

možda da mi loptu i kopačke zmenimo bi pobijedili Francuze jednom bar ili u nogometu ili rukometu ?

Laughing
[Vrh]
Footloose

PostPostano: pet ruj 11, 2020 11:42 pm    Naslov : Svi prelaze na TACKY tvrde i "spore" gume Citirajte i odgovorite

Ogi, sjeti se kaj sam ti govoril za rekete prije nekih dodinu, dve... ROFL
ne postoji presporo, samo prebrzo Beljenje
Drogi

PostPostano: pon ruj 14, 2020 8:03 pm    Naslov : Svi prelaze na TACKY tvrde i "spore" gume Citirajte i odgovorite

Istina, najbolje igram sa Stigom All round classic i Plavi H3 na forhendači i jedna podrapana tenđa 05 na bekendu Smile

Kad smo pri tomu, hoče do kupiti drevo DHS Hurricane 301, dam ga za 300 kn, stanje 4,5/5

Slike šaljem na mob Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.