NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Sve prisutni Dinko

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saša

PostPostano: pon lis 05, 2020 5:44 pm    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

Nerezonski sam pomislio kako se advocatus diaboli (alias Dinko Šimatović) pametuje samo na forumu. No njega ima i u drugim medijima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/puhovski-o-svom-svjedocenju-na-sudenju-cicku-i-budisi-postoji-snimka-neka-je-milanovic-nade-15023257
Dinko Klanja se Klanja se Klanja se
Dinko Š.

PostPostano: pon lis 05, 2020 6:07 pm    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

Da. U komunizmu su me također cenzurirali i banirali razni tipovi koji su čuvali nepovredivost uzoritih.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Saša

PostPostano: uto lis 06, 2020 6:24 pm    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

Ali tad su te banali njihovi a sad te banaju naši

Zadnja promjena: Saša; čet lis 08, 2020 6:35 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: uto lis 06, 2020 7:20 pm    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):
Da. U komunizmu su me također cenzurirali i banirali razni tipovi koji su čuvali nepovredivost uzoritih.

Ja sam mislio da ti kužiš razliku između komunizma i socijalizma, ne mogu vjerovati da si i ti bio "žrtva", uostalom kada kažeš "također" stavljaš znak jednakosti između danas i onda, meni je to jasno. Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Spin

PostPostano: čet lis 08, 2020 9:31 am    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/puhovski-treba-tuziti-milanovica-za-gnjusnu-laz-kako-je-izgledao-proces-sudio-je-stari-udbas-15023576

Novi članak,
gdje se gospodin Dinko hvali kako su on i njegov otac Slavko, član CK,
branili u sudskom procesu studente,
i da bi sa njima kao braniteljima sve osim izricanja maksimalne kazne bilo - iznenađenje Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: čet lis 08, 2020 10:50 am    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

Saša (napisa):
Ali tad su te banali opaki ljudi a sad te bana banalizator (T....c)

kuzim da korisnici foruma vole zbijati sale na racun moderatora ali ovo mi vise slici na nisko pucanje nego na humor. Pojma nemam

Spin (napisa):
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/puhovski-treba-tuziti-milanovica-za-gnjusnu-laz-kako-je-izgledao-proces-sudio-je-stari-udbas-15023576

Novi članak,
gdje se gospodin Dinko hvali kako su on i njegov otac Slavko, član CK,
branili u sudskom procesu studente,
i da bi sa njima kao braniteljima sve osim izricanja maksimalne kazne bilo - iznenađenje Confused

po tome sto pises ispada kao da je obrana kriva za presudu. jel mi se cini ili prepoznajem neku losu namjeru u tonu cijelog posta?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
MUNJA2

PostPostano: čet lis 08, 2020 11:03 am    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

Ma neeee, Krešo se zeza, osvrće se, čini mi se, na Dinkovu rečenicu da su "unaprijed znali presudu" pa bi, po toj logici, svaka duga presuda "bila iznenadjenje". Mudri djed
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: čet lis 08, 2020 11:06 am    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

onda sam krivo protumacio, nekad je u pisanom obliku tesko razaznati. Smile
[Vrh]
Saša

PostPostano: čet lis 08, 2020 6:41 pm    Naslov : Sve prisutni Dinko Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
Saša (napisa):
Ali tad su te banali opaki ljudi a sad te bana banalizator (T....c)

kuzim da korisnici foruma vole zbijati sale na racun moderatora ali ovo mi vise slici na nisko pucanje nego na humor. Pojma nemam

Priznajem, sorry T.... ,tebi i svim moderatotima ma gdje bili.

Nekako mi je bilo melodično uvreda mi nije bila motiv
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.