NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

16. liga proljeće 2022.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Jegi1509

PostPostano: pet ožu 04, 2022 6:02 pm    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Sportski pozdrav svim ekipama, igračicama i igračima 16.-te lige,

inače ne pišem forum postove, ali smatram da je za ovu potrebu lakše ovako se izjasniti.

Naime, mi smo studenti koji su osim pingača vrlo aktivni izvan sporta. Dvojica igrača (a koji su vlasnici tvrtke pod kojom igramo) su često na teniskim turnirima koje odrađuju kao dio svojeg osnovnog posla.

Nažalost, ove sezone se potrefilo da će četiri tjedna u nizu (od 11.3-3-4) biti izvan Zagreba, upravo na tim turnirima, dok se četvrti igrač radi online studiranja vratio u Istru te nije u mogućnosti biti u Zagrebu, barem ne u ovih prvih par tjedana.

To znači da mi ne bismo mogli odigrati drugo, treće i četvrto kolo što svakako nije dobro.

Danas ćemo se javiti kapetanima tih ekipa i zamoliti za odgodu tih kola kao i za razumijevanje.

Mi ćemo nakon 3.4. svaki tjedan odigrati 2 ili 3 utakmice po tjednu kako bismo uhvatili zamah te riješili sve nedostatke.

Isprike svim ekipama u ligi na ovoj situaciji, ali to je ono što se kaže: viša sila.

Hvala od srca svima na razumijevanju i nadam se da se nećete preveć srditi te da nam nećete zamjeriti Smile.

Veselimo se ovoj sezoni te svima u ime ekipe www.sportskiservis.com želimo puno zdravlja a uz dobro zdravlje i puno uspjeha na sportskim terenima Smile.

Sretno!

Jakov Jerman
www.sportskiservis.com
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: sub ožu 05, 2022 6:19 am    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Možda ne bi bilo loše, čak i potrebno, da o svemu tome obavijestiš prvo Voditelja lige.
LP.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Jegi1509

PostPostano: sub ožu 05, 2022 9:03 am    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Pozdrav,

naime ovaj post ne bih ni pisao da se nismo čuli s voditeljem lige. Voditelj lige je obaviješten prije 5 dana pa sam zato tek jučer napisao post kako bi svi igrači lige bili upućeni u situaciju Smile.

Svejedno, hvala za sugestiju Smile!

Ugodan vikend Smile)

Jakov
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: sub ožu 05, 2022 9:10 am    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
dambino

PostPostano: sub ožu 05, 2022 6:55 pm    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Dečki, sretno i nadam se da ćete uspjeti dogovoriti odgode i igrati u službenom ritmu...

Inače, svi mi ovdje imamo svoje firme i poslove (neki po dva i više), obitelji i pun k. obaveza u životu. Pa se snalazimo i igramo - ili ne igramo- pingić, odnosno, Sokaz.

Kad pročitam ovo što ste napisali, ja vam prvi ne bih dao odgodu (jer dečki, eto, imaju obaveza, igraju tenis veliki kad bi trebali pingić, putuju zbog posla, ne, , a mi smo svi ovce koji blejimo sve dane u tjednu, osim kad moramo s vama igrati - onda moramo biti spremni, jer, eto, tada vi ne igrate veliki tenis ili organizirate turnire ili votever... i niste u poslu).

Uglavnom, ja vam ne bih nakon ovog posta koji ste napisali odgodu dao ni u ludilu. Bolje da niste ništa napisali i dogovarali se od tekme do tekme, od odgode do odgode.

Ovako svi mi ostali ispadamo budale, odnosno, ovim postom radite vi budale od nas. WTF tenis veliki ili poslovi ili ne znam kaj? Kaj to mene ili bilo koga briga? Mi svi ostali smo penzići ili nezaposleni mulci koji doma češemo jaja??? Ne bih rekao...

Ma, nemam više komentara... Glupost na milijuntu potenciju!
[Vrh]
Jegi1509

PostPostano: sub ožu 05, 2022 9:52 pm    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Žao mi je što se niste potpisali ispod Vašeg komentara, ali...

Poštovani i uvaženi g. Pažin,

Vi ste u potpunosti u pravu, nemojte biti jako ogorčeni. Ovaj post sam napisao kako bi sve bili otvoreno i transparentno a da ne bude ništa iza leđa ili mučki pa da ispada da igramo neke igrice i namjerno odgađamo tekme kako bi kalkulirali i ostale stvari. Naime, nama je, a pretpostavljam i većini pingač gušt i zabava! Bili mi 1. ili 35. totalno je nebitno kada smo u dobrom društvu i družimo se s protivničkom ekipom te igramo nama drag sport, pingač. Jako smo puno dragih ljudi upoznali tijekom naše kratke sokaz "karijere" i imali super druženja!

U ovom postu Vi se meni obraćate i pišete kao da sam diktatorski naredio da sve stane zbog nas i da svi moraju nas čekati kada mi javimo termine i da se tada moraju igrati zaostali mečevi je teška besmislica i pričate, ispričajte me gluposti. Apsolutno poštujemo tuđe životne obveze, poslove, cure, dečke, djecu, unuke i Vaše vrijeme.

Ukoliko te ekipe u tim određenim kolima ne žele odgađati, nema aposlutnog niti trunke ikakvog problema, s guštom ćemo upisati poraz od 10:0 Smile. Ukoliko te ekipe isto guštaju i žele se podružiti i odigrati pingač, nitko sretniji od nas i od te ekipe, pa neka bolji uzme bodove ili bod Smile.

Žao mi je što ste tako ogorčeni i ljuti te što ste nas bezveze napali kao da smo mi bahati ili bezobrazni, a samo smo htjeli biti transparetni i držati karte otvorene pred cijelom ligom, igračima a i sokazom Smile.

Ali očito, na našu žalost se to kod nas ne cijeni..... Bolje mutiti i šutjeti, to je očito moto u nas hrvata Smile!

Naposljetku, Vama kao i Vašoj ekipi želim svako dobro, prije svega zdravlja i da budete najbolji u ligi!

A mi se jako ali baš jako veselimo 10-om kolu kada ćemo se baš mi susresti za stolnoteniskim stolom i kada ćemo odmjeriti snage reketima, a ne napadima i riječima Smile.

Pa neka bolji pobijedi i stisne ruku protivničkoj ekipi,

do tada i tog toliko željno isčekivanog meča...

Imenom Jakov a prezimenom Jerman Smile)))
[Vrh]
dambino

PostPostano: pon ožu 07, 2022 9:35 am    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Hvala na odgovoru, sve mi je kristalno jasno sada...

Lp
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri ožu 16, 2022 7:39 pm    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Hajdmo Ady Endre I.!
[Vrh]
Jegi1509

PostPostano: pet tra 01, 2022 9:55 am    Naslov : 16. liga proljeće 2022. Citirajte i odgovorite

Dobro jutro svima!

Javljam da je s ekipom Snajper došlo do nesporazuma i da će se sve pozitivno riješiti Smile! Isto tako, čuo sam s @Dambinom i kroz razgovor i zajebanciju sve je riješeno! Sportskog podje*avanja će na forumu uvijek bit, ali bitno je da nitko to nije uzeo za zlo te da smo sa svima sve dogovorili kroz pozitivu i šalu Smile!

Sada su na redu stolnoteniski stolovi i tereni te svim ekipama želimo daljnju sportsku sreću i zdravlje!

Vidimo se brzo Smile

JJ
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.