SOKAZ forum
R.I.P. Joško Črnjević
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
R.I.P. Joško Črnjević
Još jedan zaljubljenik u stolni tenis nas je napustio. Iskrena sućut obitelji i prijateljima, a na zamolbu njegove ekipe ovdje stavljam tekst koji su pripremili.
Zahvalni smo Bogu na onom danu kada smo te upoznali, na danu kada smo s tobom prebacivali prve loptice, na danu kada si svoj trud uložio u naš tim i našu ekipu,za majice koje si napravio za nas.
Jednostavno tvoj osmijeh i tvoja sreća kad si bio za stolom je neopisiva,vidjelo se koliko uživaš u stolnom tenisu i koliko ti to sve znači.
U nevjerici i tuzi ne možemo vjerovati da si nas napustio i to na svojem zadnjem meču.
Bio si veliki gospodin,naš prijatelj,naš kapetan,naš učitelj.
Volimo te puno i faliti češ nam!
Tvoja Kuba Yoks: Ivan Nikolić, Tomislav Orsag, Marko Jukić, Igor Bičanić, Mario Grdić, Neven Culović, Filip Bičanić
Iskrena sućut obitelji Črnjević
Zahvalni smo Bogu na onom danu kada smo te upoznali, na danu kada smo s tobom prebacivali prve loptice, na danu kada si svoj trud uložio u naš tim i našu ekipu,za majice koje si napravio za nas.
Jednostavno tvoj osmijeh i tvoja sreća kad si bio za stolom je neopisiva,vidjelo se koliko uživaš u stolnom tenisu i koliko ti to sve znači.
U nevjerici i tuzi ne možemo vjerovati da si nas napustio i to na svojem zadnjem meču.
Bio si veliki gospodin,naš prijatelj,naš kapetan,naš učitelj.
Volimo te puno i faliti češ nam!
Tvoja Kuba Yoks: Ivan Nikolić, Tomislav Orsag, Marko Jukić, Igor Bičanić, Mario Grdić, Neven Culović, Filip Bičanić
Iskrena sućut obitelji Črnjević
R.I.P. Joško Črnjević
Dragi prijatelju,još nemogu vjerovati da te nema.
Još sinoć si mi se javio sa tekme.
Objema ekipama Kube želim izraziti sućut,kao i obitelji
Još sinoć si mi se javio sa tekme.
Objema ekipama Kube želim izraziti sućut,kao i obitelji
R.I.P. Joško Črnjević
Iskrena sućut obitelji i prijateljima
R.I.P. Joško Črnjević
Nemrem vjerovat,
Čovjek koji me nagovorio na pingać, prijatelj i kolega.
Iskrena sućut obitelji i ekipi
Čovjek koji me nagovorio na pingać, prijatelj i kolega.
Iskrena sućut obitelji i ekipi
R.I.P. Joško Črnjević
Iskrena sućut obitelji i prijateljima.