NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

19a i 19b liga - jesen 2022.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stip

PostPostano: čet ruj 15, 2022 9:09 pm    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim ekipama od voditelja. Dio ekipa već je prošao kroz 'moje' lige, ali ima i novih. Starim poznanicima ispričavam se na recikliranju prošlogodišnjeg (i pretprošlogodišnjeg, i....) teksta.

Želim vam puno zdravlja, a onda i druženja, zabave, fair playa i dobre igre...i to tim redoslijedom. Da ne bi bilo nesporazuma s drugim ekipama, dobro bi bilo da svi pročitaju pravila natjecanja - http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php

Ako bude bilo problema prilikom dogovaranja ili odigravanja utakmica – probajte stvar riješiti to sami, na pristojan način. Ako ipak treba moja intervencija, javite se na mob, e-mail, što god, ja sam uglavnom na raspolaganju. Ako se ne javljam na mobitel, javit ću se čim budem mogao. Probleme – posebno oko dogovaranja utakmice – javljate na vrijeme. Npr. ako se domaćinu gosti ne javljaju, bilo bi dobro da ja to saznam negdje do utorka u podne.

Evo i odgovora na nekoliko pitanja koje mi nove ekipe često postavljaju.
1. U pravilima piše da se zapisnici šalju (samo) poštom, i to u roku od 48 sati. Ako želite sponzorirati Hrvatsku Poštu, slobodno radite tako. Ali meni zapravo ne treba original zapisnika poslan poštom, prihvaćam i skenove i fotke na mail (ako su čitljivi), može i WhatsApp, Facebook. Nemam Viber, i neću ga instalirati samo zbog Sokaza, sorry (Neki mi kažu da sam bez veze, zašto ne instaliram još jednu aplikaciju na mob, nije to nikakav problem. Takvima mogu samo poručiti da instaliraju WhatsApp na svoj mob, nije to nikakav problem) Zapisnik mora biti potpisan (i jedna i druga ekipa).
2. Ako pošaljete mail/sken/fotku ne morate slati papirnatu poštu.
3. Papirnate zapisnike ipak čuvajte do kraja prvenstva, dok ne bude objavljen novi bilten. Ako bude - a nadajmo se da neće - nekih žalbi, sporova ili sličnog, ipak će biti potreban papir.
4. Ukoliko sami upisujete rezultate na net (što jako cijenim, jer onda ne moram ja), svejedno mi morate poslati sken/fotku (ili papir poštom).
5. Kako unijeti zapisnik - http://www.sokaz.hr/registered/index.php i vidite link 'Kako se registrirati' pa dalje po uputama
6. Zapisnike u pravilu morate poslati unutar 48 sati od odigrane utakmice. Ali svi vole znati rezultate ostalih ekipa čim ranije. Ako šaljete slike mobitelom, probajte to napraviti već sa pive nakon utakmice, drugi će to cijeniti.
7. Ako odgađate utakmicu za sljedeći tjedan, ona u pravilu mora biti odigrana do utorka u sljedećem tjednu. Kod svakog odgađanja, molim da me obavijestite.
8. Odgovore na većinu ostalih pitanja možete i sami naći u Pravilniku o natjecanju - http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php . Pitajte ako vam treba dodatno tumačenje.
9. Nemate 'papirnati' zapisnik? Isprintajte ga - http://www.sokaz.hr/zapisnik.pdf
10. Mnoge stolnoteniske dvorane zahtijevaju igranje u tenisicama za dvoranu (koje se i koriste isključivo u dvorani). Kako biste izbjegli eventualne neugodnosti, uvijek dođite u jednom paru obuće, a tenisice za utakmicu donesite u torbi.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stip

PostPostano: čet ruj 15, 2022 9:14 pm    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Evo odmah i jedne važne obavijesti.

U biltenu koji je na webu objavljen 15.9. ujutro 19a i 19b liga imaju po deset ekipa.

Došlo je do promjene - bilten je ažuriran i sada je na webu nova verzija. Sada u 19a ligi ima devet ekipa, u 19b deset. Jedna ekipa 'prebačena' je iz 19a u a9b ligu.

Molim vas da za raspored i dogovaranje utakmica upotrebljavate novu verziju biltena.
[Vrh]
Stip

PostPostano: čet ruj 22, 2022 8:27 am    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Četvrtak, 9:15, a nisam još dobio niti jedan zapisnik. A ništa niste niti sami upisali. Ceka

Stvarno još nitko nije odigrao, ili ...?
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet ruj 22, 2022 5:58 pm    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Mi upravo krecemo
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stip

PostPostano: pet ruj 23, 2022 12:39 pm    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Tak mi i treba, pitam gdje su zapisnici i odmah me zatrpate sa šest komada Very Happy
Ali evo, sve je upisano.
[Vrh]
Stip

PostPostano: sub lis 22, 2022 9:34 am    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Određivanje konačnog poretka 19. lige

Za prelazak u viši rang natjecanja mora se odrediti poredak svih ekipa 19a i 19b lige. Kao i prethodnih sezona, poredak će se odrediti doigravanjem.

Regularni dio prvenstva 19a i 19b lige završava 9. kolom u petak 18.11.2022. U doigravanje se kreće u ponedjeljak 21.11.2021. U doigravanju nema odgode utakmica za sljedeći tjedan.

Termini doigravanja:
- prvo kolo igra se u tjednu koji počinje 21.11.2021.
- drugo kolo igra se u tjednu koji počinje 28.11.2021.

Parovi doigravanja 1. kolo (prvoimenovana ekipa je domaćin)

Za poredak 1-4. mjesta
BARIG-BANDA RAZULARENIH IGRAČA - ŠRD KOZJAK 7:3
ARMING LEPROVICA - CB CHARLIE-DUBRAVA 4:6

Za poredak 5-8. mjesta
STKI "URIHO" II. - OPERATOR IV. 0:10
BRZOPOTEZNI TOPOVI - AGRONOMSKI FAKULTET V. 8:2

Za poredak 9-12. mjesta
STUDENTSKI GRAD - M2B 3:7
PELATI - PLAMENI JAZAVCI 0:10

Za poredak 13-16. mjesta
ADY ENDRE II. - JUŽNA TREŠNJEVKA RASMIĐ 6:4
SUNCOKRET-OLJIN - PRO SILVA-OIKON 4:6

Za poredak 17-20. mjesta
MONTELEKTRO slobodan (jer ne postoji A10, u ligi je samo 9 ekipa)
POSLOVNA INTELIGENCIJA - RD IT 6:4

Parovi doigravanja 2. kolo

Za 1. mjesto (pobjednici parova prvog kola doigravanja za poredak 1-4. mjesta):
CB CHARLIE-DUBRAVA - BARIG-BANDA RAZULARENIH IGRAČA 7:3

Za 3. mjesto (poraženi parova prvog kola doigravanja za poredak 1-4. mjesta):
ŠRD KOZJAK - ARMING-LEPROVICA 10:0

Za 5. mjesto (pobjednici parova prvog kola doigravanja za poredak 5-8. mjesta):
OPERATOR IV. - BRZOPOTEZNI TOPOVI 7:3

Za 7. mjesto (poraženi parova prvog kola doigravanja za poredak 5-8. mjesta):
AGRONOMSKI FAKULTET V. - STKI "URIHO" II. 6:4

Za 9. mjesto (pobjednici parova prvog kola doigravanja za poredak 9-12. mjesta):
PLAMENI JAZAVCI - M2B 4:6

Za 11. mjesto (poraženi parova prvog kola doigravanja za poredak 9-12. mjesta):
STUDENTSKI GRAD - PELATI 10:0

Za 13. mjesto (pobjednici parova prvog kola doigravanja za poredak 13-16. mjesta):
PRO SILVA-OIKON - ADY ENDRE II. 7:3

Za 15. mjesto (poraženi parova prvog kola doigravanja za poredak 13-16. mjesta):
JUŽNA TREŠNJEVKA RASMIĐ - SUNCOKRET-OLJIN 5:5 (setovi 17:16)

Za 17. mjesto (pobjednici parova prvog kola doigravanja za poredak 17-20. mjesta):
MONTELEKTRO -POSLOVNA INTELIGENCIJA 6:4

19. mjesto:
RD IT
-----

Određivanje domaćinstva u drugom kolu

Pravilo je slično kao u Zimskom kupu.

1. kriterij:
Recimo da se u drugom krugu sastaju X i Y.
Ako je X bio gost u prvom krugu , a Y domaćin, tada u drugom krugu X ugošćuje Y, odnosno mijenjaju uloge domaćina i gosta.

Npr. ako A1 i A2 prođu u finale, tada je A1 domaćin i A2 gost, jer je u prethodnom krugu A1 bio gost (kod B2), a A2 je bio domaćin (ugostio ekipu B1).

2. kriterij:
Ako su obje ekipe koje se sastaju ili gostovale ili bile domaćini, to znači da se sastaju npr. A1 i B1, ili A2 i B2 itd.
Domaćin je ekipa iz "A" lige (također slično kao u Kupu - nešto kao "prvonavedena, ekipa s manjim brojem").

Zadnja promjena: Stip; pon pro 05, 2022 11:05 am; ukupno mijenjano 21 put/a.
[Vrh]
Stip

PostPostano: uto stu 15, 2022 7:20 pm    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Iako još nisu odigrane sve utakmice, pozicije nekih ekipa su definirane, tako da ću u gornji post polako krenuti uvrštavati imena.
[Vrh]
Stip

PostPostano: pet stu 18, 2022 9:46 pm    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Stigao je i posljednji rezultat, sad se znaju svi parovi prvog kola doigravanja. Sretno!
[Vrh]
Stip

PostPostano: uto stu 22, 2022 10:12 pm    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Stigla su mi prva tri zapisnika, upisao sam ih.

Rezultati razigravanja NE vide se kao 'novi rezultati' ( https://www.sokaz.hr/novirez.php ), ali zato sve rezultate razigravanja možete vidjeti na linku https://www.sokaz.hr/razigravanje.php?oblik=html&spol=M&lg=119&doba=jes&sezona=2022

Dodatno, rezultati su upisani u dugačkom postu gore, a tamo će biti objavljeni i parovi drugog kola (igrom slučaja, odigrana su oba susreta prvog kola razigravanja za 5-8 mjesto, tako da se parovi drugog kola već znaju, upisani su.
[Vrh]
robixy

PostPostano: čet pro 01, 2022 8:04 am    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Naša prva sezona u SOKAZU je došla do kraja - za prvu sezonu smo i više nego zadovoljni - i rezultatom, i funkcioniranjem cijelog sustava i suradnjom s ostalim ekipama ...

Čestitke svima, a ponajviše curama i dečkima iz ekipe CB Charlie-Dubrava na osvajanju prvog mjesta u XiX. ligi - nakon što su nas sinoć po drugi puta sprašili u ovoj sezoni Thumbs up

Pozdrav svima od ekipe BARIG - banda razularenih igrača Juhuu
[Vrh]
Stip

PostPostano: sub pro 03, 2022 11:26 am    Naslov : 19a i 19b liga - jesen 2022. Citirajte i odgovorite

Hvala svima na urednoj suradnji, za kraj još nekoliko informacija vezanih uz teme o kojima me ekipe često pitaju.

Zimski kup
Prijavom za jesensko prvenstvo ekipa stiče pravo igranja Zimskog kupa SOKAZ-a, tj ne plaća se nikakva dodatna kotizacija za sudjelovanje. Pravo igranja u tom natjecanju imaju igrači prijavljeni za jesensko prvenstvo (uključujući i naknadno prijavljene tijekom jesenskog prvenstva).

Sve prijavljene ekipe imaju pravo igranja, ali igrat će samo one ekipe koje se prijave za natjecanje (kako bismo izbjegli mnogobrojne susrete u kojima ekipa koja ne želi igrati predaje i time nepotrebno produžili natjecanje). Prijava za Zimski kup mora se napraviti - kako je i navedeno u biltenu - najkasnije do 15.12.2022. na mail damir.sokaz@gmail.com

Raspored po ligama za proljetno prvenstvo
Kada bi se za proljetno prvenstvo prijavile sve ekipe koje su igrale jesensko, iz ove naše lige bi napredovale tri prvoplasirane ekipe. Eventualno odustajanje nekih ekipa iz jačih liga otvorilo bi prostor da još poneka ekipa prijeđe u viši rang.
Stvar dodatno kompliciraju ekipe koje se dodatno prijave. U jesenskom prvenstvu nastupilo je 235 ekipa. Kada bi sve one nastavile, a prijavilo se pet novih, došli bismo do 240 ekipa, odnosno točno 20 liga po 12 ekipa. Tada ne bi bilo 19a i 19b lige, već 19. i 20., pri čemu bi nove ekipe bile u 20., zajedno s lošije plasiranima u razigravanju jesenskog prvenstva. Time bi dio ovogodišnjih 19-ligaša ostao u 19. ligi, ali to više ne bi bila 'zadnja'.

Realno, bit će i odustajanja i novih ekipa, uobičajeno je da u viši rang prijeđe 5-6-7 ekipa, ali točan broj nećemo znati do završetka prijava za proljetno prvenstvo. Format natjecanja (paralelne a i b lige ili bez njih) odredit ćemo tako da svi imaju podjednak broj utakmica u sezoni, a raspored po ligama 'po zaslugama' iz prethodne sezone.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.