NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. HRVATSKA STOLNOTENISKA LIGA
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tovar

PostPostano: ned vel 07, 2010 1:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

sigurno bi se obogatio i na ishodu vašeg ''meča'' sa Dugim Selom
ARES

PostPostano: ned vel 07, 2010 7:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad već lupaš gluposti, dozvoli da te malo uputim.

Jučer je Zagreb došao na meč u kompletnom sastavu, ali Zubac nije uopće igrao (leđa kažu). Dado je počeo meč i nakon pet poena predao (opet leđa)! Nije bilo nikakvog pokreta koji bi uzrokovao bilo kakvu ozljedu. Ja osobno smatram da svaki igrač i njegov klub imaju suvereno pravo odlučiti tko će kada igrati. Sjetite se samo Ćire i Portugalaca ili Engleza protiv Ukrajine. Međutim, to očito vrijedi za sve, samo ne za nas. Mi valjda trebamo igrati i bez ruke ili noge. Pa se traži kompletna medicinska dokumentacija, a bez ikakvog uporišta u Pravilniku o natjecanju.
Protiv Zadra je jučer Industrogradnja igrala i bez Ređepa i bez Fučeca - pa nikom ništa. Nitko u savezu neće sigurno tražiti nikakvu dokumentaciju za ovo jučer (od naših protivnika i protivnika Zadra jer je sve završilo po njihovim željama), a Roka je Vuletić maltretirao 8 dana tražeći SVE ONO NA ŠTO NEMA NIKAKVA PRAVA! Maltretira ga i dalje prijetnjama isključenja iz reprezentativnih programa, a zaboravlja da početkom ožujka igramo sa Srbima u Splitu i baš me zanima kako će javnosti objasniti ukoliko Roko neće biti u sastavu? A sve u svrhu maltretiranja igrača koji su na pragu da promijene VJEČNI poredak u hrvatskom stolnom tenisu. Ili da kažemo točnije: VJEČITU RASPODJELU DRUŠTVENIH SREDSTAVA UVIJEK ISTIMA! Npr. plan za ovu godinu u Zagrebu je da trenutno prvoplasirana momčad u prvenstvu dobije ukupno oko 20 PUTA MANJE sredstava od trenutno trećeplasirane momčadi koja je oba meča izgubila s ukupno 8:1. Očito se neće birati sredstva da se spriječi promjena ubuduće.

Oko uloge Vuletića u cijeloj toj prljavoj igri još nekoliko detalja:
u Osijeku smo u prosincu igrali posljednje kolo i TIJEKOM MEČA je Vuletić provocirao Japeca dok se ovaj zagrijavao, riječima: Ti si otpisan iz reprezentacije jer igraš za ovaj klub!
Kalendar proljetnog prvenstva je promijenjen tri puta, sve u korist Zadra, a kako bi se nama što više naškodilo. Kad sam došao u Savez da se obratim Izvršnom odboru i tražim objašnjenje zašto se POLUFINALE IGRA U TRAVNJU, A FINALE DVA MJESECA KASNIJE U LIPNJU, Vuletić se stao na vrata i rekao mi da nemam nikakva prava ikoga išta pitati! A naknadno je bez mojeg znanja i bez ikakvog pitanja, i četvrti puta nama mijenjan termin utakmice u Dubrovniku (samo je nama pomaknut sa subote 20. veljače na srijedu 24.). Kad znamo kakve su avionske veze s Dubrovnikom u veljači (bura!), valjda se očekuje da ćemo imati grdnih problema od tamo se vratiti na meč protiv Zadra u subotu 27. veljače. A bit ćemo valjda i umorni i bez treninga. Pa kad već ne ide sportski...

I još malo o kalendaru:
posljednjih je godina play-off muške lige završavao početkom svibnja, ali tada Jiang nebi mogao doći (zbog priprema njegove reprezentacije za svjetsko prvenstvo) pa se cijeli kalendar narihtao Zadru. A Roko bi poslije svjetskog prvenstva trebao odmah igrati finale. Kad znamo kakav je on požrtvovan igrač i koliko se puno troši u mečevima, onda je svakome jasno da se odgađanjem finala za lipanj postižu dva cilja za naše protivnike.

Uostalom, ne vidim nikakvu regularnost u tome da 18 kola prvenstva igraju momčadi u jednom sastavu, a onda na 4 dana dođe stranac koji će (po željama nekih) možda onemogućiti pobjedu najboljoj momčadi i preokrenuti cijelo prvenstvo. Ako su tako skrojena pravila i to se dozvoljava - to je legalno iako amoralno, ali zašto se onda cijeli kalendar natjecanja namješta za to. Hrvatski stolni tenis od toga NEMA NIKAKVE koristi. Otkad je Zeng kod nas, on uredno sparingira našim reprezentativcima pa čak i juniorskim na svim pripremama i od toga naš stolni tenis ima velike koristi. Ja sam i inače, što ti vrlo dobro znaš, učinio jako puno za razvoj stolnog tenisa u Hrvatskoj. Godišnje kroz oproštene školarine i omogućene treninge kadetima i juniorima, članovima hrvatskih selekcija, (a koji SVI IGRAJU za druge klubove, nitko za moj), darivam 500.000 kuna razvoju i školovanju mladih igrača. I to već godinama. Za to naravno od HSTS-a koji vodi Vuletić nisam nikada dobio nikakvu zahvalu, pismenu ili usmenu.

Ovo sam napisao zato jer je vrlo bezobrazno nekoga okrivljavati za nešto što nije, bez ikakvih dokaza, samo zato što se nešto ne uklapa u nečije želje. Ti Željane (ne rabim tvoje ime kojim si logiran jer ne želim da se misli da provociram - ja ne tražim sukobe) kao zadranin imaš svako pravo navijati za svoje, ali nemaš pravo vrijeđati druge i insinuirati nešto što bi možda ti ili tvoji radili pa ti je onda normalno da su i drugi takvi.

A što se mene osobno tiče, već me godinama vas nekolicina napada zbog neprekidnih pobjeda. I pri tome neki ne biraju riječi. I sad sam, po vama, namjerno izgubio. Svašta!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bigdedi

PostPostano: pon vel 08, 2010 12:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ARES (napisa):
Kad već lupaš gluposti, dozvoli da te malo uputim.

nisu gluposti, i to upravo zato jer je covjek upucen... rezultat izmedju dr casl-dugo selo je istinski nevjerojatan...

ARES (napisa):
Ja osobno smatram da svaki igrač i njegov klub imaju suvereno pravo odlučiti tko će kada igrati.

to je tocno... zašto ne bi netko imao pravo kalkulirati i igrati u skladu sa svojim uvjerenjima u vidu izbora budućih protivnika u danom sustavu natjecanja...

pravila natjecanja se unaprijed znaju... znaju ih SVI... ako si ti bio dovoljno dobar u tom SVIMA JEDNAKOM sustavu natjecanja tako da pred kraj istog možes birati svoje protivnike manipulirajući rezultatima... onda svaka cast, imas potpuno pravo na to... amen

ARES (napisa):
Protiv Zadra je jučer Industrogradnja igrala i bez Ređepa i bez Fučeca - pa nikom ništa.

to nije argument. redjep vise nije u industogradnji.

ARES (napisa):
Npr. plan za ovu godinu u Zagrebu je da trenutno prvoplasirana momčad u prvenstvu dobije ukupno oko 20 PUTA MANJE sredstava od trenutno trećeplasirane momčadi koja je oba meča izgubila s ukupno 8:1.

e sad.. to je ono kaj se krije iza tih misterijoznih rezultata, a što manje zainteresirani sokazovci za nacionalno prvenstvo ne znaju.... pa da pojasnim...

večernji list... iliti po novom gstk zagreb dobiva najveću šnitu torte od lubova u zagrebu... (20 puta veću kaže ares) i ukoliko netko drugi iz zagreba osvoji prvenstvo (npr: dr casl), to bi se moglo promijeniti... pa se sad nadaju da će zadar osvojiti prvenstvo (za koje u playoffu nastupa 20 igrac svjetske rang liste), čime bi poredak raspodjele torte unutar zagreba ostao nepromijenjen...
premda je zadar trenutacno peti i time ne ulazi u playoff... zagreb je spreman manipulirati rezultatima da zadar uđe u playoff, i normalno, posljedično tome, dr časl je također spreman manipulirati rezultatima da se to pak ne dogodi....

ARES (napisa):
Uostalom, ne vidim nikakvu regularnost u tome da 18 kola prvenstva igraju momčadi u jednom sastavu, a onda na 4 dana dođe stranac koji će (po željama nekih) možda onemogućiti pobjedu najboljoj momčadi i preokrenuti cijelo prvenstvo. Ako su tako skrojena pravila i to se dozvoljava - to je legalno iako amoralno, ali zašto se onda cijeli kalendar natjecanja namješta za to.

Ako to pravila dozvoljavaju, regularno je... ali nije pokazatelj razultata tokom sezone... dovoljno je da budes medju prva 4, pa da ti za playoff dolazi jaki igrac....

meni je jako drago da ares prepoznaje nepravdu u tome, te da prokomentira 1. ligu sokaza - jesen 2008 u kojoj dragan knežević igra 2 meča... sa skorom 6:0.. i to protiv drugoplasirane i trećeplasirane momčadi u prvenstvu... rang listu mozete vidjeti ovdje... u očima sokazovaca... nema razlike...

ARES (napisa):
Godišnje kroz oproštene školarine i omogućene treninge kadetima i juniorima, članovima hrvatskih selekcija, (a koji SVI IGRAJU za druge klubove, nitko za moj), darivam 500.000 kuna razvoju i školovanju mladih igrača. I to već godinama. Za to naravno od HSTS-a koji vodi Vuletić nisam nikada dobio nikakvu zahvalu, pismenu ili usmenu.

oproštene školarine i omogućeni treninzi ne mogu biti u interesu hsts-a, jer ni u jednom trenutku nisu u rukama držali živi novac, od kojeg bi neki pojedinac (a ne igrač) mogao imati koristi.... pa je onda jasno da nema ni nikakve zahvale..

ARES (napisa):
Ti Željane (ne rabim tvoje ime kojim si logiran jer ne želim da se misli da provociram - ja ne tražim sukobe) kao zadranin imaš svako pravo navijati za svoje, ali nemaš pravo vrijeđati druge i insinuirati nešto što bi možda ti ili tvoji radili pa ti je onda normalno da su i drugi takvi.

tovar nikog nije vrijedjao...

ARES (napisa):
A što se mene osobno tiče, već me godinama vas nekolicina napada zbog neprekidnih pobjeda. I pri tome neki ne biraju riječi. I sad sam, po vama, namjerno izgubio. Svašta!

za "najmeru" u tom porazu mi je svejedno, kao i za moguce kalkulacije... ali regularno je bilo...

u nastavku lige pozivam sokazovce da paze na rezultat 16. kola ZAGREB - DONAT, pa cemo onda i moci komentirati namjere, kalkulacije i regularnost tog susreta...

toliko od mene. Pozdrav! J. Thumbs up
tovar

PostPostano: pon vel 08, 2010 12:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

U Vašem postu ima dosta istine, ali i teorija zavjere.

Vaš meč sa Dugim Selom nebi niti spomenuo da se odmah nakon poraza Zadra od Pule nije pročulo da ćete ''pustiti'' Dugom Selu iz svima sada potvrđenih razloga. Da se šutilo onda bi se nagađalo, a ovako ispada evidentno. Isto ko šta se i dalje nagađa o Zengovoj misterioznoj ozljedi na zagrijavanju kad je igrao za Zadar i samom tijeku partije protiv Kolareka.
Kako ni vama, njemu, njima, bilo kome, ne može biti ništa dokazano tako dok se neko ne izlane kad ponovo neće moći ništa biti dokazano bez materijalnoh dokaza jer može lagati i to napraviti iz čiste pakosti jer živimo u takvom društvu. Zgazi drugog da bi tebi bilo bolje. Dok je moj moto radi bolje i više od drugog, a njemu ako traži pomozi. Jer bez konkurencije ni ti nisi ništa i tapkaš u mjestu.

Usput provjereno znam da su Šurbek i Zubčić bili i jesu stvarno ozljeđeni jer cijela ekipa iz prvog dijela dvorane 3 Doma sportova je već 2 tjedna na treningu na Savi. S time da Tomi ni tenisicu ne može zavezati.

Šta se sokaza tiče, ko jači taj tlači. Kome smeta nek nađe riješenje = zatvori se u dvoranu i trenira. Nitko nije nepobjediv!!
Iceman

PostPostano: sri vel 10, 2010 1:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

procitao wall of text Klanja se

skidam kapu svemu sto ste napravili za klince g.Casl, al sad vidite kak se mi sokazovci osjecamo kad ekipa kao vasa dovede prvoligaskog igraca samo na par meceva...

kak ste ono rekli: "...to je legalno iako amoralno..."

a sto se tice ostalih spletki, gadi mi se sve i drago mi je da neznam vise o tome... Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ARES

PostPostano: pon tra 19, 2010 8:04 pm    Naslov : Prva utakmica polufinala doigravanja za prvaka 1. lige Citirajte i odgovorite

Pozivam svoje prijatelje iz Sokaza da dođu u srijedu 21. travnja u 15 sati kod nas u Dediće na prvu utakmicu polufinala doigravanja protiv Donata iz Zadra.
Navodno dolazi i Jiang Tianyi.
[Vrh]
ARES

PostPostano: sri lip 09, 2010 11:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

primo

Postano: ned lis 25, 2009 9:58 am Naslov:
Nakon sto godina, nećemo ove godine vidjeti Zagreba kao prvaka Hrvatske
Juhuu

4:0; 4:1; 4:0 i 4:1 Smile

Sve su mućke bile uzalud, he, he, he... Beljenje
[Vrh]
primo

PostPostano: sri ruj 08, 2010 10:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

u kojem sastavu je Časl ove godine.Znam samo da je Tošić otišao u Dansku,jel kinez i Japec još igraju.Da i Knez je otišao u Olimpiju.
[Vrh]
geek

PostPostano: čet ruj 09, 2010 5:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

1. Zeng
2. Tan Ruiwu
3. Ređep

Tošić otišao u Dansku Allanu Bentsenu, Japec, koliko znam, u Munchen u 3. njemačku ligu. Cilj, valjda, ETTU Cup.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
primo

PostPostano: uto stu 02, 2010 11:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako je prošlo danas između Pule i Donata? Jel zna netkoo rez.?
[Vrh]
ARES

PostPostano: čet stu 04, 2010 10:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Primo,

evo ti sažetak susreta na:

http://www.glasistre.hr/sport/ostalo/vijest/279718
[Vrh]
primo

PostPostano: čet stu 04, 2010 11:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hvala,
no pročitao sam već bio tamo,nikog očito nezanima preveč hrvatska liga!
[Vrh]
ARES

PostPostano: pet stu 05, 2010 9:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Treba se strpiti još dva tjedna, a onda u 7 dana vrhunac polusezone u Zagrebu.

Prvo u subotu 20.11. dolazi nam Zadar (Kolarek, Zubčić, Krivić, a možda i Kan Yo) pa nam u utorak 23.11. dolazi Zagreb (raniji meč zbog Svjetskog juniorskog) i kao šlag u petak 26.11. u 14 sati obračun sa španjolskim Borgesom - dva vrlo jaka Kineza HU Bin i KOU Lei te Marc DURAN. Pobjednik odlazi među 8 najjačih momčadi u Europskom kupu i putuje u Moskvu pobjedniku ETTU Kupa iz 2009.

Oni koji su željni uzbuđenja i odličnog pingića - doći će na svoje!

Juhuu Juhuu Juhuu Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
geek

PostPostano: pet stu 05, 2010 9:26 am    Naslov : 1. Liga Citirajte i odgovorite

Citat:
Prvo u subotu 20.11. dolazi nam Zadar (Kolarek, Zubčić, Krivić, a možda i Kan Yo) pa nam u utorak 23.11. dolazi Zagreb

U koliko sati počinju mečevi 20.11., odnosno 23.11. (pretpostavljam 17 h, ali ne piše) ?
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ARES

PostPostano: pet stu 05, 2010 11:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hrvatsku ligu kao domaćini subotom igramo u 11 sati pa tako i sa Zadrom.
Za Zagreb još nije potvrđeno s njihove strane, ali vjerojatno će biti u 14 ili 15 sati jer u 18 sati u Krapini igra Hrvatska s Mađarskom pa da se stigne tko želi.
[Vrh]
ARES

PostPostano: sub stu 06, 2010 3:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jutros smo igrali meč 5. kola prve hrv. lige protiv kluba bivšeg predsjednika HSTS-a. Rezultat 4:0, trajanje 35 minuta, protivnik osvojio ukupno 32 poena u 12 setova!

Postavlja se smisao takvog natjecanja, pogotovo kad se zna do oni sigurno NE ĆE ispasti iz prve lige jer ima još slabijih od njih.
Prošlo kolo smo igrali u gostima, a meč je trajao punih 59 minuta.

Lani je bilo čak 6 klubova koji su mogli odigrati napete i zanimljive mečeve, uz dva autsajderska kluba. Ove sezone imamo tri kluba kod kojih će biti vrijedno pogledati mečeve, još tri koja ne će ispasti, ali niti osvojiti nešto, i ostatak koji ne spada ni u kakvo ozbiljnije natjecanje. I to je sukuz rada i utrošenih milijuna u protekle tri godine ekipe koja je vodila HSTS.

U inozemstvu igraju Primorac, Gačina, Tošić, I. Juzbašić, Japec i Kovač. S njima bi hrvatska liga bila vrlo zanimljiva, bilo bi gledatelja, a vjerojatno bismo onda prodrli i u medije, pa bi se javili i sponzori.

No, za to trebaju neki potpuno drugi ljudi, ljudi s vizijom i voljom da nešto pokrenu i preokrenu. A ovo sada su samo zainteresirani za svoj dio proračunskog kolača...

Pišem ovdje na Sokazovom forumu jer je to, hvala Bogu, jedino mjesto gdje se može nešto napisati o pingiću. Klanja se
U medijima on jednostavno više ne postoji.

Upravni sud je razriješio prethodnog predsjednika i njegov Izvršni odbor, vratio starog predsjednika i stari IO. Prošlo je već tri mjeseca od primopredaje, a još nije sazvana nikakva sjednica Izvršnog odbora, niti se zna što se događa. A ja sam član tog IO-a. Stvarno za plakat, ako vam je stolni tenis pri srcu. Crying

Bojim se da ne završimo kao Odbojkaški savez - vritnjak iz HOO-a.
[Vrh]
ARES

PostPostano: ned stu 07, 2010 11:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tko je i zašto uklonio Primov post?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon stu 08, 2010 12:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja nisam, a ne vjerujem ni da je rope. Pojma nemam
[Vrh]
primo

PostPostano: pon stu 08, 2010 7:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ARES (napisa):
Tko je i zašto uklonio Primov post?

ma ja sam ga sam uklonio,možda nisam trebao komentirati takve stvari ali bilo je to jače od mene,a i vidio sam da ga nitko nekomentira pa sam se osjećao kao da pričam gluposti
[Vrh]
ARES

PostPostano: pon stu 08, 2010 10:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dragi moj Primo,
nije uopće glupost. Ja se gotovo u potpunosti slažem s Vašim mišljenjem.
Što se drugih tiče, teško da su mogli komentirati kad su svi oni koje pingić stvarno zanima bili u Koprivnici. A onda je bilo izbrisano. Šteta.
Lp
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.