NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Baraba traži ekipu u 3., 4. ili 5. ligi

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ibaraba

PostPostano: ned sij 08, 2023 4:32 pm    Naslov : Baraba traži ekipu u 3., 4. ili 5. ligi Citirajte i odgovorite

Pozdrav,

nakon dvije sezone u SOKAZu sam u potrazi za većim izazovom. Tražim ekipu iz 3., 4. ili 5. lige.

Na temelju dosadašnjih mečeva protiv igrača iz ove tri lige, procjenjujem da bi u 3. i 4., u prvoj sezoni, imao otprilike izjednačen score, a u 5. pozitivan. To je za početak. Ambicija mi je, uz redovit trening, skinuti još po koji skalp više Smile

Dosadašnji SOKAZ skorovi:
Proljeće 2022., 9. liga: 24 - 6
Jesen 2022., 8. liga: 26 - 3

Rođen sam 1977. Redovito treniram i ponekad igram turnire poput onih na Velesajmu, u Goričanu, Samoboru i sl. U prosjeku igram 2-3 puta tjedno. Na aktualnoj SOKAZ listi sam 93. Neki tvrde da to nešto znači. Ne znam. Još sam relativno novi u SOKAZu.

Tražim ekipu gdje su ljudi za suradnju. To mi je najvažnije, a tek onda natjecanje/pobjede. Nije mi problem biti i dio ekipe sa 4 ili 5 igrača, ukoliko vrijedi pravilo da najjači igraju najčešće. Ako ekipa ima ambiciju i potencijal boriti se za prva tri mjesta, to mi je plus.

Zbog putovanja, po sezoni, predviđam da jedno ili dva kola neću moći igrati.

Ako ste zainteresirani, javite se na ivica.baraba@protonmail.com ili putem Facebook grupe https://www.facebook.com/groups/rekreativnistolnitenis/ gdje sam ovo isto postao.

Zadnja promjena: ibaraba; čet vel 02, 2023 10:45 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
ibaraba

PostPostano: ned sij 15, 2023 9:49 am    Naslov : Baraba traži ekipu u 3., 4. ili 5. ligi Citirajte i odgovorite

Hvala svim ekipama koje su se javile.

Pridružujem se STK Rakunima Zagreb.
[Vrh]
55

PostPostano: pon sij 16, 2023 9:12 am    Naslov : Baraba traži ekipu u 3., 4. ili 5. ligi Citirajte i odgovorite

Dragi Ivice,
Čestitam ti na izboru ekipe, ali i Rakunima na odabiru igrača. Taman ste jedni za druge. Sretno ti bilo u nastavku pinganja, veliki pozdrav tebi i Rakunima. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ibaraba

PostPostano: pon sij 16, 2023 1:54 pm    Naslov : Baraba traži ekipu u 3., 4. ili 5. ligi Citirajte i odgovorite

hvala!!!
[Vrh]
ibaraba

PostPostano: sub tra 15, 2023 4:46 pm    Naslov : Baraba traži ekipu u 3., 4. ili 5. ligi Citirajte i odgovorite

moze lock

--

Butterfly Harimoto Innerforce ALC
FH: Victas V>22 Double Extra
BH: Tibhar Hybrid MK
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.