NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

8.Liga ,proljeće 2023

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Šljiva

PostPostano: sub tra 15, 2023 7:44 pm    Naslov : 8.Liga ,proljeće 2023 Citirajte i odgovorite

Pošto neće nitko onda ču ja Mudri djed otvoriti topik za 8.ligu.Mogu reći da se ovdje igra dobri Pingic i ima dobrih Thumbs up igraća.Možda se to meni čini Misli
tako jer nisam u formi Question ali nije ni čudo jer uopće ne treniram Eeeek! i igram opušteno Rolling Eyes .Konkretno jučer smo igrali protiv Agronomskog fakulteta i izgubili Thumbs down 6:4. Mene je Ivić razbio Snajper dobrim ulazom uz potporu antispina na backendu.Jednostavno tu sam nemočan Tuzni Odlični meć sam odigrao Macevanje protiv Frančića i dobio ga u 5 seta Laughing .Svejedno nije bilo dosta jer smo izgubili od odlićnog para Fijačko-Ivić koji su u paru vrlo Rocket launcher a mi smo odigrali samo jedan set dobro Thumbs up što nije bilo dovoljno za pobjedu.
Šljiva

PostPostano: uto tra 25, 2023 2:55 pm    Naslov : 8.Liga ,proljeće 2023 Citirajte i odgovorite

Gostovali smo Vozi auto u Dugom selu gdje nas je domaćin Fulir lijepo dočekao u dobroj In love dvorani na zadnjem Pingic .Kada sam u 1.meču dobio svog imenjaka Thumbs up u 5 seta mislio sam da če biti lagano Pfff ali ne No no .Prvo je Vinceković dobio Klanja se našeg trenutno najboljeg rangiranog igraća Bike a onda je iznenađujuće naš Neven Confused izgubio od Antuna Facepalm kojem je to bila tek 2.pobjeda u sezoni Pracka .Onda sam ja izgubio od Thumbs up dobrog Box Vincekovića i domaćin poveo 3:1 Smoking Mislio sam da smo gotovi Strah Međutim naš Zadravec se vratio Pojma nemam Laughing Gimme five i dobio Budek-a kojem to ovu večer nije bio dan Misli za pingić.Vratili smo se Thumbs up
Vinceković dobio Klanja se tricu ali to je bilo sve Woo hoo! Dalje smo mi sve dobili Juhuu .U paru je bilo Grli borbe ali smo ih pobijedili Klap te je bilo ukupno 6:4 za nas FU .Za nagradu nas je domaćin odpeljal na Cestitamo! Pivo
Šljiva

PostPostano: sub tra 29, 2023 10:12 pm    Naslov : 8.Liga ,proljeće 2023 Citirajte i odgovorite

Udomili smo ekipu Čistoće Smile Došli su bez Čop-a Question koji je dobar igrać Sumo (bar je bio) Wink Počeli smo dobro i poveli 4.0 Laughing I onda sam ja igrao protiv Hrvoja Wink Mogu reći da me je zavaralo to što je naš Ivanko glatko dobio Hrvoja u trećem meću Confused U svojoj glavi sam Facepalm Misli si zamislil da ču lako dobiti taj meć Confused Eeeek! .1.set sam dobio lagano In love Rolling Eyes ali onda je Hrvoje počeo igrati Box Leti a ja Pojma nemam sam prihvatio njegovu igru Confused Nisam ja! i tako tri seta Strah Glavom u zid Poop Nemoto to objasniti Ajooj Bonk! Dalje je opet bilo dobro jer Pero igra dobro Klanja se Kada je naš Neven izgubio od Hrvoja Bit ce dobro onda sam shvatio da je Hrvoje Petrović Headbang Gitara dobar igrać Thumbs up Dobili smo slijedeća dva meća i pobjeda je bila tu Yesss! Zubeki .Par su naša dva pulena Zubo izgubili u 5 seta Otvaraj! i ako su imali prednost u zadnjem setu Horor Prepali se pobjede Thumbs down .Svejedno tri boda su tu Cheer
Šljiva

PostPostano: sub svi 06, 2023 8:31 am    Naslov : 8.Liga ,proljeće 2023 Citirajte i odgovorite

Odigrali 9.kolo protiv FRK Rakuna kod njih na trešnjevci Smile Mogu reći da se Pendel pokazao kao Big gun pucać ako mu dozvoliš.Odigrao 5 seta protiv našeg Ivanka i dobro se držao Cool Ja sam protiv Pavličića dobro Thumbs up krenuo prvi set.Međutim onda je on počeo igrati i pogađati Snajper spinove.Bilo je fajta koji sam ja izgubio u 5 setu Thumbs down Wow .dalje je Jakić glatko i rutinirano dobio našeg zadravca Bit ce dobro Klanja se Wink .poveli su nas 3:1 jer je Pavličić poslije izgubljenog 1.seta Bonk! ,slijedeća tri bez problema dobio Trio Smoking .Očito mu treba prilagodba u prvom setu Idea ROFL pa onda krene u Macevanje Box .Dalje je naš Neven Thumbs up Laughing dobio bez problema Pendela Pracka.Dalje sam ja rutinirano Headbang Vozi auto Laughing Zubeki dobio dobrog Jakića In love Izjednačili smo na 3:3 Laughing .Onda je zadravec odigrao Clint Woo hoo! Mirko sjajan meć protiv Pavličića Klanja se Klanja se Klanja se .Poveli mi 4:3. Onda je naš Ivanko odigrao Pojma nemam Misli Ne ne čudam meć.Vodio je 2:0 i imao 9:5 u trećem setu i izgubio taj set Tuzni Tisina Pojma nemam No no .Kasnije kao da se prepao Strah i jakić je igrao sve bolje Sibom po guzi Zmaj Headbang WD Tekstilci .Očekivao sam tu pobjedu a bilo je 4:4. Ja protiv Pendela. Sad Confused .Mogu reći da me je razbio Big gun Rocket launcher Snajper sa svih pozicija.Očito mu moja igra paše Poop Amen Ljevak je kao i ja ,igra brže,flah brza lopta meni na bekent i sve pogađa. Klanja se .To je već drugi put da me je dobio Banned Cestitamo! znaći to nije slučajno Mikroval .U paru smo ih Pfff Grli glatko dobili i bilo je 5:5.
Šljiva

PostPostano: ned svi 14, 2023 9:42 pm    Naslov : 8.Liga ,proljeće 2023 Citirajte i odgovorite

10.kolo,predzadnje.Odigrali doma protiv Južne Trešnjevke 13 Smile .Moja dva pulena krenula dobro Ples i pobijedili svaki svoju Juhuu .Poveli 2:0.Dalje se očekivalo od mene Clint da i ja dobijem šalinovića ROFL .Međutim Ne ne Pojma nemam što se dogodilo 1.set Horor Eeeek! Uhvatio me nepotrebni Strah Ajooj
i igrao sam Nisam ja! Tisina Komp ko Gips te izgubio.Slijedeće dva seta sam pokušao Zubo nešto odigrati Romeo ali No no nije išlo i dobio sam po Cekicem po glavi Bio sam Jako ljut Dark evil i to je sve u toj prvoj partiji Predaja .Onda je Neven izgubio od Šalkovića Eeeek! Facepalm i oni izjednaćili na 2:2. Ali Ivanko glatko dobije Klanja se Thumbs up Šalinovića i ja Vrkića Juhuu In love .Poveli smo 4:2. Dalje naš Zadravec pobijedio uz Macevanje Box i dobar Pingic te mi poveli 5:2.Znaći odluka je Wink na meni Mah mah Misli .Prilično glatko Klanja se i bez problema Smoking Laughing In love dobio sam Željka i mi poveli 6:2 Woo hoo! Kasnije je Vrkić Thumbs up dobio našeg Petra Klanja se ali to više nije bilo bitno Sebican Par su nam predali Banned .Poslije smo sjeli na Hrana i Pivo
Šljiva

PostPostano: sub svi 20, 2023 10:30 am    Naslov : 8.Liga ,proljeće 2023 Citirajte i odgovorite

11.kolo zadnje.Odigrali smo i to kolo u gostima kod jakih Sumo igraća iz Peščenice.Razveselili smo se kad smo vidjeli da im nema najboljeg igraća Manfreda Trio FU .Međutim ništa tu nije bilo lagano.Naš Ivanko je teškom mukom Laughing Klanja se Woo hoo! dobio odličnog Big gun Žaluda. I onda ja ulazim u igru ROFL Eeeek! Bljak Reći ču samo da sam izgubio sva tri meća Rolling Eyes Ne ne Thumbs down Ajooj Ako ima opravdanja za mene onda je to što ne treniram Pingic No no a u zadnje vrijeme me boli lijevo koljeno Gips i slabo se krećem te to utjeće na moju igru Zubo Wow Bike Amen Ali tu su moji mladići Juhuu Cheer Gimme five koji znaju dobro odigrati Thumbs up Kod rezultata 5:3 za nas ja igram protiv Žaluda Macevanje Box i čak sam dobro igrao Laughing Mudri djed ,ali nisam uspio pobijediti odlićnog Klanja se Klap Snajper Ivicu.I sada par koji odlučuje o pobjedi Rolling Eyes .Zadravec i ja smo dobar par Cool Gimme five .Koliko mi je poznato samo su nas nakantali Sibom po guzi Cekicem po glavi dečki iz Agronomskog fakulteta. 1.set smo odigrali Pojma nemam Zzz Nisam ja! slabo,ali smo ostala tri odigrali Klanja se Klanja se Gimme five odlično i izvojevali pobjedu Thumbs up Banned Cestitamo! .Pobjeda je naša Yesss! Geek .Uvijek srdaćni domaćini počastili nas Klopa Zivili Pivo za zadnje kolo. Fulir Amen
ib
Site Admin

PostPostano: sub svi 20, 2023 11:26 am    Naslov : 8.Liga ,proljeće 2023 Citirajte i odgovorite

Ivice, hvala ti na izvještajima i najveselijem monologu u povijesti svijeta. In love Klanja se Klanja se Klanja se

Jednom kada riješe da knjige mogu prikazivat gifove ćemo dat radit memoare. Heart
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Šljiva

PostPostano: sub svi 20, 2023 6:25 pm    Naslov : 8.Liga ,proljeće 2023 Citirajte i odgovorite

Trudim se Smile Smajlići su mi super Klanja se Cestitamo! autoru na njima Geek Uveseljavaju me Thumbs up In love .Hvala Igore Cool
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.