NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

13. liga 2023., jesen/zima

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dambino

PostPostano: čet stu 09, 2023 5:39 pm    Naslov : 13. liga 2023., jesen/zima Citirajte i odgovorite

Pozdrav!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
dambino

PostPostano: čet stu 09, 2023 6:14 pm    Naslov : 13. liga 2023., jesen/zima Citirajte i odgovorite

Srdačno pozdravljam sve ekipe 13. lige Sokaza, prvenstevno u svoje ime, a i od ekipe Abesinije!

Nakon poprilično dosta godina Sokaza, sretan sam da ove sezone opet vidim puno poznatih lica, tu je i puno veselja, dobrih mečeva, druženja nakon meča, ali, nažalost, osobno ne mogu još igrati, jer imam zdravstvenih problema koji mi to ne dopuštaju.

Moram skiunuti kapu i nakloniti se do poda svojim siugračima, koji suvereno, još smo, zapravo, bez poraza, koračaju ovom ligom i bore se ko lavovi (možda im ni ne trebam???).

Međutim, ipak imamo jedan poraz, jedini kiks bez ispaljenog metka, u 3. kolu. Naime, to nam je pripremila ekipa Acer Alba. Bili smo domaćini, ja sam i tako (bio i jesam) u banani, ali još jedan suigrač nije zbog bolovanja i zdravlja mogao igrati. Dečki iz Acer Albe ne žele odgodu - premda je treće kolo tek, ima vremena da se odigra, a isprike su bile doista smiješne. Sorry, vjerojatno će me sada mriziti dečki iz Acer Albe, ali famozno mi je bilo da se jednom od njih žena ljuti zato jer mijenja raspored, tj., trebao bi promijenit raspored, tj, (zbjluv) ljuti se žena , eto, pa ekipa ne može odgoditi tekmu, a ostali nemaju neki razlog, to jest, imaju, ali je neodređen, to jest, očito su dečki odlučili na prljav način dobiti tekmu protiv nas (jer su, ruku na srce, u prošlom meču dobili po tamburi, sve jasno).

Mislio sam preći preko toga, nije prvi puta, ali nekako se taj scenarij ponavlja (inače, nikad mi nije palo na pamet NEodgoditi tekmu ako je netko u problemu, svakako ću uvijek izići u susret, svakome se može dogoditi), ali, eto, barem ovako da podijelim priču.

Dakle, između ostaloga, razlog neoidgravanja je da nekome žena ne dopušta igrati (što cijenim) te da nemaju vremena i, zapravo, ne žele namjerno odgoditi tekmu, što je i njihovo pravo.

Ono što me još dodatno kopka, jest voditelj lige, koji je hladno rekao, premda sam ga zvao i rekao mu da smo doista bolesni i ne možemo igrati, u sekundi ispalio da MI nećemo biti kažnjeni, nego da će si protivnička ekipa pisati 10:0, da neka se MI ne brinemo i to je to! Nema dalje, nama savjeta, nema ništa, spuštanje slušalice. Pa, hvala! (Naravno, premda sam nazvao isti dan nakon što sam saznao da ne žele odgoditi tekmu, znakovito je da su već su dečki iz Acer Albe zvali prije voditelja lige da ne bi bilo nismo znali!!! Mislim, ono... Doista nemam riječi. Valjda su si dobri, a ako i nisu, sve je jasno svakome tko ima zrno zdravog razuma.)

Dakle, imali smo, pa čak mogu reći i 'službeno' sve papire da smo bolesni i da ne možemo odigrati meč... moje pitanje: Pa zar je do toga došlo? Zar ćemo morati u Sokazu dokazivati bolest, nemogućnost igranja, u što se to pretvorilo? Ili, ako žalimo doista opravdano odgoditi tekmu, moramo platiti Sokazu neku pinku? Opet mi nije jasno, u što se ovo pretvorilo???? Da ne spominjem neko međusobno nerazmijevanje ekipa. Ne znam, zato i ovo sve skupa pišem jer sam totalno razočaran... Čak nisam ni ljut, nego osjećam gađenje...

Kako god, nećemo se predati. Dva heroja Abesinije igraju, bez obzira na sve, sjajno, skidam im kapu i nemam riječi, a ovi koje žena ne pusti na tekmu, neka se upišu na tečaj štrikanja ili kukičanja.

Pozdrav svima, sretno i budite svi prvenstveno zdravi i čili!
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet stu 10, 2023 9:19 am    Naslov : 13. liga 2023., jesen/zima Citirajte i odgovorite

Zato i klečavci kleče na Trgu, jer im je dosta toga da im žene zabranjuju odgađanje tekmi.
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet stu 10, 2023 2:54 pm    Naslov : 13. liga 2023., jesen/zima Citirajte i odgovorite

Nitko ne mora pristati na traženje odgode utakmice. Aj ljudi budimo ozbiljni. Davanje nekom odgode je pravo i privilegija te nije nikakva obveza. Znači ako ti protivnik neda odgodu nema ljutnje....to je jednostavno tako.

Kmečanje i pisanje kobasica od postova ne pomaže...

Zadnja promjena: Koki; pon stu 20, 2023 2:39 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: pet stu 10, 2023 5:06 pm    Naslov : 13. liga 2023., jesen/zima Citirajte i odgovorite

Slažem se.
[Vrh]
dambino

PostPostano: sub pro 09, 2023 5:21 pm    Naslov : 13. liga 2023., jesen/zima Citirajte i odgovorite

Koki, slažem se u potpunosti (Dinko, skidam šešir). Nitko ne mora dati odgodu. Pravila su takva kakva jesu, slažem se sa svime. Nema daljnje rasprave... Ali, ipak, ovo je forum, pa ću si dopustiti neke komentare...

Dakle, Acer Alba, nisu nam dali odgodu, premda je bilo, čini mi se, drugo ili treće kolo, moglo se, doista nitko imao mogućnosti doći na tekmu od nas zbog bolesti (mogao je tu voditelj lige odigrati bolju ulogu, ali je, pretpostavljam, Goričan kao i ovi, spavao i sa smješkom na licu odradio kako je odradio, ali, to je moje skromno mišljenje da je moglo i trebalo biti drugačije... A i isprike ekipe Acer Alba su bile i više nego smiješne zašto ne mogu odgoditi Smile, premda, da smo žalbu poslali, vjerojatno bi prošla, jer imamo svi papire da smo bili bolesni - nije tu bilo glume, niti ne znam kaj - ali, žalba se plaća, komplikacije, to je već druga, bolna priča).

Zašto nisu, to je njihova stvar, ne želim ni pomisliti više, a opet moje je (valjda) skromno pravo da na forumu komentiram i zaključim sljedeće: Namjerno nisu željeli igrati da ne izgube tekmu, ukakali se (a dvojica cijelu sezonu igraju iz naše ekipe, ni to im nije bilo dovoljno Smile ). I opet kažem, to je OK s njihove strane po pravilima Sokaza, ali, ajde, svatko će protumačiti si kako želi zašto nisu, tada i sada i ubuduće...

Inače, uvijek, ali uvijek sam odgađao tekmu kad je to netko zamolio zbog xyz razloga. I opet ću! Jer, svatko može biti bolestan, ići na službeni put i slično. Zašto ne bih izašao ljudima u susret???

No, neki razmišljaju poput mene, a neki razmišljaju kao Acer Alba - i ne žele izići drugima u susret. Nije kmečanje, nije kukanje, tak je kak je...
Njihovo pravo.

Kao i moje da komentiram. Uostalom, ovo je forum, zar ne?

Pošto smo završili treći, bez poraza (jer ovaj od Acer Albe ne računam, jebiga, ukakali se), želim čestitati svojim Abesnicima - Polji i Vjerchiju, koji su solo, bez mene bolesnog nažalost, osigurali napredak u nižu ligu. Herojski! Svaka čast!

Idemo dalje!

Sretno svima, čestitke svima (osim njima, znate kojima, sorry Smile )i igramo se dalje... Samo da bude zdravlja...

Živjeli!

Fulir
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub pro 09, 2023 6:34 pm    Naslov : 13. liga 2023., jesen/zima Citirajte i odgovorite

Nadam se da je Trnski uočio skidanje šešira mojoj malenkosti.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.