NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gregor

PostPostano: uto ožu 07, 2023 1:02 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima,

svima puno dobrog pingića i puno bodova...a najviše nama Cheer Spring
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: uto ožu 07, 2023 2:08 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Pozdrav Greta....
Sretno do tekme sa nama Beljenje Cheer

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gregor

PostPostano: sri ožu 08, 2023 9:16 am    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Napisao sam u naslovu perspektivna liga, ali sada kada vidim koji sve igrači igraju mogu slobodno napisati da je ovo najjača 7. liga ikad!
Vidimo se Zivili Cheer
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 08, 2023 3:23 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Pošto ju moj prijatelj Guga nikad nije igrao, bit ču slobodan pa se složit sa tobom.

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: pon ruj 25, 2023 6:55 am    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Ove sezone (jesenske) liga će postati još močnija.

DOLAZI GUGA!!!!!!
[Vrh]
Gregor

PostPostano: pet ruj 29, 2023 7:46 am    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Prateći imena koja se nalaze u 7. ligi ove godine, po mom skromnom mišljenju ovo je najjača liga ikad Spring Pivo
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto stu 21, 2023 1:04 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Rekao sam da neću više ništa pisati na forumu,
ali pošto me je moj prijatelj Gretić tak lijepo zamolil nakon današnje tekme da napišem izvještaj o našoj dramatičnoj tekmi, evo par riječi.
Bio je jako razočaran što mi je baterija u koferčiću ispražnjena pa nije svirao Conan kod vađenja mog reketa Excalibura i zato evo samo za Gretu link

https://youtube.com/shorts/onH4FOodfg4?si=zUBAkjyRhjYyPWr1

Žao mi je da dečki nisu išli s nama na cugu jer ipak je ovo samo prijateljsko nadmetanje i zapravo nije važno ko pobjedi sve dok pobjeđujemo - mi Very Happy
Šalim se naravno, ali nije lako zaspati nakon ovakve tekme, pogotovo ako je rezultat nepovoljan, pa razumijem Gretu koji je poslije tekme bio na rubu suza i rekao je da "osjeća mučninu u želucu" i da pivica ne dolazi u obzir.
Na kraju sam mu rekel da doma razmisli "di je griješio" i nije to primio sa simpatijama iako ne znam zašto Smile nego mi je rekao da ja imam još više materijala za razmišljanje što je istina jer me dobio u međusobnom meču Klanja se
Iako smo ga nagovarali i obećavali da ga ne bumo zajebavali (bar ne previše Laughing) veli on...idem doma...vukovi umiru sami !

Tekma je bila odlična, svi se inače dobro poznajemo od ranije, a napetost zbog važnosti tekme koja je bila u zraku se mogla rezati - tupim nožem.
Situacija na tablici se toliko zagužvala da se više ne zna ni ko pije, ni ko plaća i prvih 7 (SEDAM) ekipa se 3 kola prije kraja (nas ne računam jer imamo utakmicu više) nalazi unutar 4 boda !!!

Naš prijatelj Ivan Pavlek, vlasnik dvorane je gledal skoro cijelu tekmu.
Naravno, navijal je za nas, dijelio nam savjete i s velikom dozom stresa je proživljavao stalne promjene rezultata, promašene zicere, i samo je mumljal - joj mene joj Laughing

Nevjerojatno, najjača 7. Ljiga - IKADA

Činjenica je da upravo zbog ovakvih tekmi i druženja svi mi igramo taj pingić u Sokazu.
Svaka današnja sekunda je bila neprocjenjiva i ostati će svim sudionicima u dugom,
dugom sjećanju.

Brada je igral po amplitudama...gore-dole, od brilijantnog do tragičnog i poslije je na cugi priznal da mu to 15 godina nije palo uopće na pamet (inače je miran lik, dobrica) ali da mu je danas u 2 navrata pala roleta na oči i pojavila se želja da nakon "fenomenalno promašenih zicera" zasulji reket u zid Laughing
Jedino što ga je spriječilo je bilo to što sam drvo kojeg sam mu ja dao dobio od
našeg frenda Dade Šurbeka.

Pale je bio (za razliku od inače) hladan ko špricer i svaka mu čast..u parovima je odigrao izvrsno i uspio je skoro nemoguće...smiriti "podivljalog Bradu" u trenucima kada se počeo "gubiti" iz ove realne dimenzije i krenuo je sa svojim vjetrenjača lamatanjem i nekontroliranim udarcima.
Ko bi rekao da Pale može biti - element umirenja !
Očito Brada i ja pozitivno djelujemo na njega

Ma bil je tak dobar da je zaslužil i pusu od mene

Ja nisam uopće bio tako loš, ali Glava (Glavinić) i Greta (Gretić) su bili bolji.
Boki (Bokulić) nas nije uspio iznenaditi sa svoja 2 softa na reketu.

Evo i zapisnika ove drame...

5. set parova možete pogledati na ovom linku, čisto da osjetite taj naboj koji nas je držao puna 4 sata koliko je trajala tekma

https://youtu.be/_OycG2tJzaY?feature=shared

I tako...završila je još jedna nezaboravna večer provedena s dobrim prijateljima.
Neki će zaspati sretni s osmjehom na licu kao mali praščići u blatu (i ja među njima naravno), neki u suzama ROFL , nekima će san bome teško uopće doći, ali...već sutra ćemo svi mi opet početi razmišljati o slijedećem kolu, protivnicima, mogućim kombinacijama za prolaz naprijed i slično.

To je to...SOKAZ

Siguran sam da se svi vi koji ovo čitate barem malo osjećate kao da ste
i sami bili prisutni s nama u živo Juhuu

Zadnja promjena: Guga; sri stu 22, 2023 11:32 am; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gregor

PostPostano: uto stu 21, 2023 3:25 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Svaka čast na izvještaju, isti Viki Ivanović Cheer
Tekma je bila super, mi opet ispustili bodove protiv slabije momčadi Beljenje
Ali nemrem igrat ozbiljno kad mi preko puta igra Vin Diesel za siromašne Thumbs up
Uglavnom pozdrav svima, bumo pivicu popili drugi puta, samo moramo dogovorit tekmu u podne, da stignemo poslje popit pivce. Živjeli vi meni Pivo
Lijep je sport taj ping pong, pogotovo kad dobivaš, kad gubiš nije Spring
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto stu 21, 2023 3:51 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Greta možda si imao dojam da igraš sa Vinom za siromašne zbog mojih boljih...lijepših i učinkovitijih Vin...era
Greta moj dragi. Kaj se tiče cuge...jesam vam oredlozio da pisemo 6-4 za nas i da idemo na cugu....a ti si se samo onako podsmhehnuo i odbio.. In love

[Vrh]
Guga

PostPostano: uto stu 21, 2023 4:03 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Pale govori istinu i...samo istinu Thumbs up Very Happy
Dinko Š.

PostPostano: uto stu 21, 2023 4:46 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Hvala Bogu da se antivakser Guga vratil na Forum. Unatoč dugom izbivanju i nadalje je u spisateljskoj formi. Užitak ga je čitati. Samo da ga Vjeverko ne spunta.
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto stu 21, 2023 6:03 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Di si Dinko kućo stara ?
Nemoj se navikavati na čitanje jer je ovaj izvještaj iznimka zbog derbija s našim frendom Gretom.
S obzirom na tvoje godine i činjenicu da se nisi dugo javljao bio sam zabrinut za tebe i drago mi je da si još s nama Thumbs up
A forum je odavno - umro i niti ja ga neću i ne mogu oživiti.
Vracko

PostPostano: sri stu 22, 2023 2:25 am    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Bila su to dobra vremena, rasprava, kladioničarskih analiza Very Happy, drago mi je vidjeti ovakav izvještaj. Bravo Guga
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
trnac

PostPostano: sri stu 22, 2023 11:50 am    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Biti će zanimljivo ako će o prvom mjestu odlučivati 9 poena iz remija Merixa i Alfe.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri stu 22, 2023 3:54 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Rezultati 9. kola 7. Ljige skroz očekivani,
pogotovo rutinska pobjeda
Padobranaca protiv Katoma

Beljenje
trnac

PostPostano: sri stu 22, 2023 5:36 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Zubo

3 boda su 3 boda Juhuu
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri stu 22, 2023 11:14 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Zadnja promjena: Guga; čet stu 23, 2023 8:39 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: čet stu 23, 2023 8:35 am    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

"Kako je dobro, čitati te opet, i opet, i opet"

Nemam vremena pisati. Treniram!
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet stu 23, 2023 3:07 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Hvala Bogu da se i Vjeverko dao pojaviti. Sad mogu lakše sklopiti svoje staračke, umorne, oči.
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet stu 23, 2023 3:18 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Tandem Vjeverko/Guga je nezaboravan Smile
Antologijska prepucavanja
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir: