NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Taži se PRVOLIGAŠKI kapitalac koji bi igrao DRUGU ligu

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Slaven82

PostPostano: pet pro 08, 2023 2:51 pm    Naslov : Taži se PRVOLIGAŠKI kapitalac koji bi igrao DRUGU ligu Citirajte i odgovorite

STK Gajec Drajf 2 taži igrača iz naslova.........poanta je ta da za proljetnu

sezonu tražimo četvrtog igrača , koji bi bio po mogučnosti prvi igrač po ostvarenim rezultatima, tako da bi bez stresa ostali u drugoj ligi i u proljetnoj sezoni...

Ono što mu možemo ponudi je da sigurno igra 5-6 utakmica koje se igraju u gostima negdje u Zagrebu, a još će se sigurno naći 2-3 utakmice kada smo mi domaćini u Gajcu (okolica Sesveta). Vrhunka dvorana za igranje medjunarodnih utakmica osigurama (klima+grijanje+vrhunska rasvjeta+raznoliko piće itd).

Ako se kakav KAPITALAC pronadje u ovome oglasu, slobodno nek se javi na broj:

Slaven: 099/8077-147
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: pet pro 08, 2023 4:32 pm    Naslov : Taži se PRVOLIGAŠKI kapitalac koji bi igrao DRUGU ligu Citirajte i odgovorite

A da pročitaš oglas prije tvoga i uključiš mozak?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Slaven82

PostPostano: pet pro 08, 2023 5:21 pm    Naslov : Taži se PRVOLIGAŠKI kapitalac koji bi igrao DRUGU ligu Citirajte i odgovorite

Hvala Vam gospodine što ste mi skrenuli pozornost....da Vas nema trebalo bi Vas izmisliti...........ako Vas koji put, put nanese u Gajac iznimna bi mi čast bila da Vas upoznam u živo......nemojte mi uskratiti nikako tu čast
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub pro 09, 2023 8:44 am    Naslov : Taži se PRVOLIGAŠKI kapitalac koji bi igrao DRUGU ligu Citirajte i odgovorite

Trnski, eat yourself!
Izgleda da bih trebao biti menadžer, ili pak bračni posrednik. Dečki, ako je uspjelo spajanje, molim, pozovite me na svadbu! Go Gajec go!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Slaven82

PostPostano: sub pro 09, 2023 9:54 am    Naslov : Taži se PRVOLIGAŠKI kapitalac koji bi igrao DRUGU ligu Citirajte i odgovorite

Spajanje nije uspjelo za sada................. Traženi KAPITALAC se i dalje traži..............
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.