| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: čet stu 23, 2023 5:28 pm Naslov
: 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga |
|
|
Da sve je bilo super i sve je bilo za 5 osim moderatora koji su ubijali forumaše...  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet stu 23, 2023 6:03 pm Naslov
|
|
| Istina. Baniran bijah ni kriv ni dužan. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 23, 2023 7:23 pm Naslov
|
|
Ti si uvijek kriv. Osim kad nisi.
I nemojte pisati po ovoj temi ništa šta nije u duhu velebnih pobjeda u nikad jačoj 7. ljigi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet stu 23, 2023 8:15 pm Naslov
|
|
| Niti tvoje prethodno pisanje o "velebnim prepucavanjima Vjeverko/Guga" nije u skladu s tvojim zahtjevom o pisanju ovdjeka. Sorry |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet stu 24, 2023 10:04 am Naslov
|
|
| Ok. Shvatio sam. Quod licet iovi non licet bovi. Što je dozvoljeno kralju nije puku. U svakom slučaju IB je grdno pogriješio imenovavši te administratorom, tj cenzorom. Odmah si me banirao na mjesec dana, bez ikakvoga razloga. Ako si to još uvijek, ne ću se više javljati jer nemaš smisla za humor. Sorry |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub stu 25, 2023 9:38 pm Naslov
|
|
Barba Dinko, Vi ste istovremeno i Jupiter i sveta krava ovog foruma. Bez straha!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned stu 26, 2023 4:24 pm Naslov
|
|
| Ok. Mogu se zamisliti kao sveta krava ili zlatno tele, ali ne bez straha. Jer, ako je stokilaš Trnski - bik (u horoskopu), onda mi nema spasa. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon stu 27, 2023 10:37 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Barba Dinko, Vi ste istovremeno i Jupiter i sveta krava ovog foruma. Bez straha!  |
Lako je sad pričati a gdje ste bili kad je Dinko bio banan.
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub pro 02, 2023 1:10 am Naslov
|
|
Dakle,
nakon što je ridajuči kroz suze moj frend Greta nakon poraza prije 10 dana po ko zna koji put ponovio :
"Ovo nije fer, ovo je najjača 7. Ljiga IKADA i zašto ste...o zašto protiv nas igrali u punom sastavu kada ste do sada Brada i ti zajedno propustili 5 (pet) kola?"
Draga mi je što je Greta obrisao suze i uz rezultate koji su njima (a i nama, nevjerojatno) išli na ruku...došao u situaciju da pred zadnje kolo imaju sve u svojim rukama.
Nikada do sada nisam doživio da je 2 kola prije kraja 7 (sedam ???)
ekipa imalo realne šanse da idu naprijed.
Pazite sada ovo...prije zadnjeg kola prve 4 ekipe na tablici :
Padobranci
Merix
Katom
Croatia
mogu završiti na 1. ali i na 4. mjestu
NE-VJE-RO-JAT-NO
A ovo 10. kolo je bilo živo čudo i moram čestitati SVIM ekipama na fer borbi, bez ikakvih kalkulacija, pokušaja dogovora i sličnog.
Udario junak na junaka, pa kom obojci kom opanci i nek bolji pobijedi
(ili odigra neriješeno ) svaka čast.
Sjećam se jako dobro utakmice ZADNJEG kola prije nekoliko godina kada smo mi (Trans Agram)
igrali protiv odličnih frendova Dr.Ante Starčević.
Nama je trebala pobjeda da idemo naprijed u 4. Ljigu, a njima niti pobjeda nebi pomogla da ne ispadnu iz 5. Ljige.
I što je najnevjerojatnije...mi smo igrali kompletni...sva trojica, a njih samo dvojica - Đivić i Pugelnik.
Niti na kraj pameti nam nije bilo da bilo šta muljamo, odigrali smo normalno i - izgubili od njih dvojice
To nam naravno nije pokvarilo zajedničko druženje i cugu nakon meča, a siguran sam da su neke ekipe koje su se borile s nama za prolaz naprijed ostale u šoku.
To mi je moj dobar frend Điva sigurno vratil za ovaj poraz prije par sezona nakon 10-5 za njega u 5. setu
https://youtu.be/crNOi-24b8o?si=K8h_zkeq4xnkx7qi
Snimatelj ovog epohalnog meča je bio a tko drugi nego - Vjeverko
Rezultati suludog 10. kola :
A još samo prije tjedan dana, šanse prvih sedam ekipa su bile ovakve :
Merix
je praktički već bio proglašen za prvaka jer je u zadnja 2 kola trebao igrati s Vrutkom i Zrinskim.
I gle u 10. kolu Merix gubi 2 boda protiv Vrutka 5-5 koji ispada iz 7. Ljige
Jaska
je bila "zacementirana" na 2. mjestu i onda je u 10. kolu u svom najjačem sastavu vodila protiv Zrinskog 4-2 (vjerojatno su već počeli plesati indijanski ples prizivanja kiše i proslave uspjeha)
da bi izgubili 4-6 ???
Zbog toga su izgubili sve šanse za prolaz naprijed
Croatia
je bila 100% sigurno 3. možda 2. a možda i 1. da bi protiv Malešnice vodili 4-2 pa 5-4
a na kraju papa 2 boda jer je završilo 5-5
Sada imaju "izvrsne šanse" za drvenu medalju i 4. mjesto, jer ovise o drugima
Padobranci
mi smo imali tanke, praktički minimalne šanse da se ušuljamo među prve 3 ekipe.
Za bilo kakvu priliku nam je trebao, kako smo mi procijenili barem jedan kiks iz 3 utakmice :
Malešnica-Croatia (10. kolo)
Merix-Zrinski (11. kolo)
Jaska-Agronomski (11. kolo)
I zamislite...3 od 3 a što je najnevjerojatnije Merix i Jaska su kiksali već u 10. kolu protiv Vrutka i Zrinskog za koje smo vjerovali da će ih dobiti bez neke drame.
Pošto smo mi ekipa rutinera (Brada i ja već TRI GODINE igramo samo tekme bez jednog, jedinog treninga), nakon 7. kola i poraza od Croatie kada je Brada bio zbog bolesti u gledalištu, dogovorili smo se međusobno da ćemo preostala 4 kola odigrati - RUTINSKI
3 kola smo riješili, još je ostalo jedno
Alfa
sa dva zapravo prvoligaška igrača, Bilićem i Žlimenom koji su "zalutali zbog magle" u tamo neku 7. Ljigu bili su u igri i za 1. mjesto.
U 10. kolu su na meč protiv Croatie došli u punom sastavu
znači s namjerom da to i ostvare i...u PRVOJ partiji je Bilić teže ozljedio koljeno, predao meč i papa bilo kakvi planovi jer
SAMO JEDAN PRVOLIGAŠKI IGRAČ U EKIPI U NAJJAČOJ 7. LJIGI IKADA - NE ZNAČI NIŠTA
Sada su bez ikakvih šansi za prolazak naprijed
Malešnica
je u zadnja 2 kola trebala 2 pobjede protiv jakih protivnika, Croatie i Padobranaca, uz neke ostale rezultate koji su im trebali ići na ruku da bi iskoristili malu šansu za prolazak naprijed.Remi u 10. kolu protiv Croatie im nije dovoljan i sada su zapravo izgubili sve šanse, ali poštenim pristupom i velikom borbom su za sada ZAJEBALI Croatiu
Siguran sam da će to pokušati i protiv nas Padobranaca u zadnjem kolu, što ćemo mi naravno svim silama pokušati spriječiti.
Katom
je bio tamo na nekom 7. mjestu ??? a Greta je neutješno i dalje plakao,
Uz nevjerojatne rezultate 10. kola eto i njih u realnoj situaciji za prolaz naprijed
Stanje prije zadnjeg kola :
Parovi zadnjeg, vatrenog kola :
Danas smi mi Padobranci malo razgovarali i velim ja :
vidite da su ovo sve "lazari", ovu ponuđenu šansu ne smijemo propustiti,
a ako je propustimo onda smo mi - TURBO LAZARI
Pale odgovara :
ne bi nam bilo prvi put (istina)
Ne dam se ja :
ali sada smo stariji i iskusniji
A Trnac mudro nadodao :
naglasak na - stariji
U svakom slučaju nam je jako zabavno i obožavam ovakve "guste" završnice.
Zato će tekma protiv Malešnice idući petak u 19:00 kod Pavleka biti vrhunac sezone i čisti gušt,
a nakon tekme slijedi zajednička analiza sezone na cugi u kuglani.
Za takve trenutke se isplati živjeti...drž'te gaće
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub pro 02, 2023 10:28 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sub pro 02, 2023 10:16 am Naslov
|
|
Na muci se poznaju junaci!!!!!!
Izuzetno mi je drago što si se ponovno pojavio na forumu nakon dugo izbivanja.
Meni si falio a vjerujem i mnogim drugima.
Svi te poznajemo kao tipa koji hoda ponosno uzdignute glave poput pijetla, a ovo me neodoljivo podsljeća na kokicu.
Prije godinu dana iz 9. lige ispadaš u 10., nema te na forumu.
Prošle sezone uz veliku borbu ne uspjevaš ući u viši rang.
Nakon toga ona tvoja već ispričana... "Ako ne napreduje ekipa, napredujem ja" (i Brada).
I sad na kraju sa Paličkom u nebesa (5 liga).
Da, baš ko kokica kad snese jaje.
Nadam se da će biti jaja još puno pa da ćeš i dalje imati inspiraciju jer tvoji postovi nas vesele.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub pro 02, 2023 12:41 pm Naslov
|
|
| Više me vesele Vjeverkovi komentari. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub pro 02, 2023 10:05 pm Naslov
|
|
N E K A J _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub pro 02, 2023 10:10 pm Naslov
|
|
Z A K A J ? _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto pro 05, 2023 9:57 am Naslov
|
|
| N I K A J ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub pro 09, 2023 2:15 am Naslov
|
|
I tako,
završila je najjača 7. Ljiga u povijesti Sokaza.
Nevjerojatna izjednačenost u kojoj je prvih 5 ekipa završilo u razlici od samo 3 boda.
Ne sjećam se kada je neka ekipa završila na prvom mjestu sa bijednih 23 boda jer je prvih 9 ekipa oduzimalo bodove međusobno
i odlučivale su sitnice.
Tko je domaćin, u kojoj dvorani se igra, s kojom lopticom i slično.
Kratka analiza :
Croatia
prije zadnja 2 kola bili su praktički 1. a to su i sami vjerovali.
U predzadnjem kolu su vodili 4-2 protiv Malešnice i izgledalo je sve gotovo,
još je samo trebalo "staviti mašnicu" na poklon kartu za 5. Ljigu
I onda...pušiona...5-5 i na kraju ne da neće biti 1. nego će završiti kao 4. pa će na proljeće malo "utvrđivati gradivo u 7. Ljigi"
Jaska
slična priča...u predzadnjem kolu su vodili 4-2 protiv Zrinskog i to je garantiralo na kraju minimalno 3. mjesto i put u 6. Ljigu.
Kad ono...4-6 pušiona i na kraju samo 5. mjesto
Alfa
prije 3 kola su bili legitimni kandidati za 1. mjesto, ali su nakon teške ozljede Bilića "potonuli kao sidro" jer samo jedan preostali prvoligaški igrač (Žlimen, a ne više dva) nije dovoljan u ovakvoj strašnoj 7. Ljigi za nešto više od - opstanka
Merix
također s jednim prvoligaškim igračem (Jelačić) 2 kola prije kraja kandidati za 1. mjesto, ali tada samo mršavih 5-5 protiv Vrutka
koji ispada iz 7. u 8. Ljigu
Ipak, idu naprijed u 6. Ljigu pa su vjerojatno zadovoljni
Katom
Greta je nakon silnih suza uz malo sreće ipak došao do prilike za prolaz u 6. Ljigu jer će Alfa koliko čujem doći i bez Žlimena na tekmu zadnjeg kola.
Obriši suze Greta
Malešnica
neugodna i izjednačena trojka koja će na proljeće igrati važnu ulogu.
Danas se sve okrenulo na našu stranu i jednostavno nismo smjeli propustiti šansu koja nam se ukazala za 1. mjesto i bili smo na visini zadatka.
Zrinski
svojim rezultatima su "krojili" tablicu i na domaćem terenu - teško pobjedivi što je na najteži način naučila - Jaska
Agronomski
jednostavno mi je neshvatljivo da su jedva izbjegli ispadanje ???
Frančić, Fić, Ivić i Kolak ?
Nevjerojatno
I na kraju tamo neki...
PADOBRANCI
nakon 2019. igre u 5. Ljigi i puze od 4 godine (olimpijski ciklus ) opet smo se spojili Pale, Brada, Guga uz Trnca i Mikija.
Brada je napravio sve što je mogao da nas zadrži u 7. Ljigi pa je markirao 3 kola.
Jednom je odglumio napad astme, jednom virozu i dubinsko pražnjenje crijeva, a jednom je imao "neodgodive obaveze" ali mu plan nije uspio, pa smo uz malo sreće s ostalim rezultatima (to je prvi put od kada igram Sokaz u 10 godina) došli do prilike.
Ja sam opravdano izostao dva kola jer je bilo lijepo vrijeme u 9. i 10. mjesecu pa sam morao ići na - more, na kupanje
Zato smo nakon 7. kola odlučili zadnja 4 kola odigrati
RUTINSKI
Planirano...ostvareno.
Zbogom ljigo 7. Svjetskih čuda, dobar dan 5. Ljigo za odlikaše.
Proljeće je daleko, ali s obzirom da će 5. Ljiga biti puno veći izazov,
mooooožda odlučimo nakon pune 4 godine igranja SAMO tekmi uvesti 1 trening tjedno
Danas je bilo prisutno 7-8 gledatelja i među njima neizostavana - Zubata Vjeverica

Nakon tekme naravno zajednička cuga i filozofiranje o pingiću.
Na žalost, zatvorili su nam pizzeriju pred nosom jer je tekma trajala predugo, odnosno Pale se zagrijavao po 10-15 minuta prije svakog svog meča...
To bumo morali nadoknaditi na prijateljskoj tekmi koju dogovaramo
Na kraju...osjećali smo smirenje i zadovoljstvo, a Pale se presijaval od sreće i i ćela mu je svjetlila kao novogodišnja žarulja u mraku.
Ponovno ćemo zaspati s osmjehom na licu kao mali praščići u blatu  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub pro 09, 2023 8:22 am Naslov
|
|
Kaj bi tek bilo da me Guga nedavno nije upozorio da se ne navikavam na njegovo pisanje, koje da je sada tu samo ovaj put iznimno, jer da je Forum mrtav i da ga on neće oživljavati.
Hvala Bogu da Guginjo nije čovjek od dane riječi, kako bi to rekala zubata vjeverica. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub pro 09, 2023 8:36 am Naslov
|
|
P.S.
Drago mi je vidjeti da se Guga vratio na svoju staru tonažu, pardon, kilažu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub pro 09, 2023 11:02 am Naslov
|
|
Guga, tko ovako "kilavo" ode dvije lige naprijed mogao bi se naći u problemima ako ne promjeni pristup na proljeće...  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub pro 09, 2023 2:48 pm Naslov
|
|
Čestitao bi prije svega svim sudionicima 7.lige na fer igri i ponekom druženju pislije meča.
Ekipi Padobranaca .....Mikloška, Trnac, Brada i Guga... na borbi i ne odustajanju od prolaska dalje do zadnjeg kola....
Ostalo je Guga napisal.
Da nije njega mi bi vjerojatno ispali _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub pro 09, 2023 9:16 pm Naslov
|
|
Palička napisa :