NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tekme vikendom
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: pon sij 08, 2024 10:50 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

Prozvani će ti odgovoriti ako uplatiš 10-20-30 € i pošalješ preporučeno poštom.

Karikiram, ali nije daleko od istine. Da su imali namjeru takvu promjenu staviti u raspravu sigurno bi objavili i na forumu.

Uočavaš da od početka govorim o "njima", dakle moj stav i napisano je jednako vrijedno tvojem.
Ove naše argumentacije sigurno neće utjecati na moguće korekcije u budućnosti.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
dambino

PostPostano: pon sij 08, 2024 11:12 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

Što je istina, žalosna, tužna i treba je mijenjati.

I žalosno je da naše argumentacije namaju nikakve snage i ne utječu na moguće korekcije.

Ili?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
dundo bumbo

PostPostano: uto sij 09, 2024 8:50 am    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

Članovi Predsjedništva, čini se, ne kane prozboriti nijednu riječ o friškim izmjenama pravilnika. Ne preostaje nam drugo nego povući ih za jezik, odnosno dati povoda gospodi Brodarcu i Stipetiću, da nam pokušaju objasniti što se točno dogodilo.
Istina, šteta je već napravljena, učvrstili ste mnoge u uvjerenju da se bitne odluke donose uvijek prepredeno i kriomice, a mi nakon svetkovine možemo samo nagađati o tome čije velike uši (u prenesenom smislu, jasno), stoje iza kulisa takvih smicalica.
Dakle, gospodine Stipetiću, i gospodine Brodarče, slijede pitanja:

Što vas je nagnalo da promijenite odredbe o ugovaranju utakmica?

Zašto barem na forumu nismo obaviješteni o tome?

Ako se Predsjedništvu zorno dokaže da je većina članova udruge protiv igranja vikendom, jeste li spremni povući tu odluku?

Unaprijed hvala na odgovoru.
[Vrh]
Saša

PostPostano: uto sij 09, 2024 10:59 am    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

dambino (napisa):
I, Trnski, kaj to vrijedi kaj si napisao?

To je argument Predsjedništva? Koliko vidim nisi član istoga, dakle, možeš me banirati i zabraniti mi eventualno pristup forumu. Ali, nemaš razloga za to, nisam bezobrazan (još Smile ).

Ja mislim da uopće ne treba igrati vikendom! Pa, eto, to je argument jednako jak kao i tvoj!

Beljenje

Meni su obisali post jer sam se usudio kritizirati rad moderatora. Trnski nisi mogao naći neki protuargument pa mi brišeš postove. Kako se samo usuđuješ.
Javno sam moderatore upozorio na jedan post koji je bio off-topic u ovoj temi.
Sad ćeš me još i banati, ali ćeš i dalje braniti neobranjivo.
p.s. Taj post je i dalje tu.....
Saša

PostPostano: uto sij 09, 2024 11:02 am    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

dambino (napisa):
Ne, ti nisi pročitao moj post...

Ponavljam:

dambino (napisa):
Nisam još vidio ni jedan argument zašto bi se igrala tekma SOKAZ-a u nedjelju u 10 sati ili u subotu za vrijeme ručka.

To je prvo što sam napisao u svojem komentaru - korekcija termina vikendom. (Trnski odgovara)

Dakle, opet ponavljam, nisi Predsjedništvo, to što si napisao, nije argument Predsjedništva. Niti mi nije jasno zašto ti odgovaraš na to, a ne prozvani. Trebam li nacrtati? Mogu i na njemačkom ili engleskom?

Lp

Ja ti mogu pomoći s francuskim ako je opcija ali izgleda kako je najbolje na
機率運動.....
To je kao da pokušavaš svjetlom iz baterijske lampe utišati zvuk.....
Koki

PostPostano: uto sij 09, 2024 11:14 am    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

ccc

Zadnja promjena: Koki; uto sij 09, 2024 12:46 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: uto sij 09, 2024 12:38 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

... Obrisao autor

Zadnja promjena: trnac; uto sij 09, 2024 1:52 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Koki

PostPostano: uto sij 09, 2024 12:49 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

Stvarno mi ne trebaju ove tupave priče. Koje crne laži i insinuacije? Obrisao sam svoje postove. Yebe mi se...radite što hoćete...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: uto sij 09, 2024 5:09 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

Možda mogućnost da se odredi 16 nedjelja kojima bi se igralo ?
Pale

PostPostano: uto sij 09, 2024 10:11 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

Dečki ....normalne ekipe se uvjek dogovore...

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
dambino

PostPostano: čet sij 11, 2024 4:10 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

dundo bumbo (napisa):
Članovi Predsjedništva, čini se, ne kane prozboriti nijednu riječ o friškim izmjenama pravilnika. Ne preostaje nam drugo nego povući ih za jezik, odnosno dati povoda gospodi Brodarcu i Stipetiću, da nam pokušaju objasniti što se točno dogodilo.
Istina, šteta je već napravljena, učvrstili ste mnoge u uvjerenju da se bitne odluke donose uvijek prepredeno i kriomice, a mi nakon svetkovine možemo samo nagađati o tome čije velike uši (u prenesenom smislu, jasno), stoje iza kulisa takvih smicalica.
Dakle, gospodine Stipetiću, i gospodine Brodarče, slijede pitanja:

Što vas je nagnalo da promijenite odredbe o ugovaranju utakmica?

Zašto barem na forumu nismo obaviješteni o tome?

Ako se Predsjedništvu zorno dokaže da je većina članova udruge protiv igranja vikendom, jeste li spremni povući tu odluku?

Unaprijed hvala na odgovoru.

Jerko, možda to nisu ta dvojica iz Predsjedništva koji čitaju forum i mailove, kako je Trnski naznačio... Smile
[Vrh]
dundo bumbo

PostPostano: pet sij 12, 2024 1:01 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

U čarobnoj zemlji, blizu samoga ruba svijeta, živjelo je Predsjedništvo (u nastavku teksta, P). Nastanilo se u skromnoj i tijesnoj kući s pogledom na živu vodu rijeke. Uzvodno vide se tamni brežuljci na kojima obitavaju podanici koji željno iščekuju da im se P obrati. Kako nemaju stvarnih prava, podanici znaju da u hijerarhijski postavljenom feudalnom poretku to moraju prvo zaslužiti.

I onda će biti sretni. Kao izgladnjeli sin kojemu, nakon godina primjernog trapljenja, konačno prirede ukusni objed.

A dotle:
Blagosiljajte P sa sedam glava, svetkujte ga i slavite ga zauvijek! Inje i mrazu, blagosiljajte P, svetkujte ga i slavite ga …
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet sij 12, 2024 2:43 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

Jerko daj meni malo to kaj trošiš

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
dambino

PostPostano: sub sij 13, 2024 4:53 pm    Naslov : Tekme vikendom Citirajte i odgovorite

Pale, sam na svijetu...

Jerko je, ako misliš da nešto troši, još uvijek trezveniji od našeg predsjedištva. Koji su slijepi... Gluhi... Bolimek... Jeb...se... Kak je tek njima koji ništa ne vide i ne čuju?

Kakve su to droge?
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.