NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
škiljo

PostPostano: ned svi 12, 2024 10:08 am    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Poštovani!
Ovim putem Vam se obraćam kao tehničkom voditelju nakon preporuke g.Zlatka Pospiša.
Radi se o stavku u kojem se navodi kako se organizacija utakmica odvija na području grada Zagreba i Županije u kojem javni prijevoz obavlja ZET.
Petnaestak godina nismo imali na području Samobora i Bregane problem s dolaskom ekipa kad smo mi domaćini,ali u zadnjih nekoliko kola u 13.ligi je to počela biti praksa nakon što je ekipa Đurđekovca odbila doći u Breganu uz objašnjenje da im je to"Bogu iza nogu"i pozivanje na taj stavak pravilnika.
ZET ne obavlja javni prijevoz na području grada Samobora blizu trideset godina i utakmice Sokaz-a su se bez problema odigravale.I mi smo gostovali bez pogovora i u Dugom Selu ,i u Peščenici koja je Sisačka ....i oni dolazili na naše područje.
Da ne duljim tražim i MOLIM pomoć oko rješavanja te situacije kako se ne bi ubuduće osjećali diskriminirano te sportski a i ljudski podcjenjeno zbog tog stavka pravilnika.
Osobno mislim da je dovoljno dopisati:Na područijima Zagrebačke Županije prijevoz obavlja prijevoznik kojeg je odabrala lokalna uprava.
Unaprijed hvala,
Feliks Škiljan
Vidra Klokočevec,13.liga
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjeverko

PostPostano: pon svi 13, 2024 9:17 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Bogme je to komplicirana tema.
Naime bez nekih zlih primisli zanima me zašto bi granica trebala biti baš Zagrebačka županija?
Naime zašto to nebi bilo recimo neka udaljenost od centra grada ili samo Grad Zagreb?
Primjera radi ako se uzme u obzir zagrebačka županija u nju spada i Pokupsko koje je od Zagreba udaljeno samo koji kilometar više nego Bjelovar ili Varaždin, a dalje je od Karlovca.
U konačnici SOKAZ je prvobitno ustrojen kao udruga rekreativnih stolnotenisača Zagreba.
Stvarno komplicirano zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
škiljo

PostPostano: uto svi 14, 2024 1:02 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Samo da podsjetim:Grad Samobor je razdruživanjem izašao iz"Zajednice općina grada Zagreba.Da ,do drugih lokalnih izbora 1993.g Samobor je bio Općina u Zagrebu kao i Trešnjevka,Maksimir itd.Samobor je pravni sljednik bivše općine Samobor u zajednici općina grada Zagreba.Jednostavno.
Komplicirana je uloga ZET-a (Julius Pevalek)u ukidanju Gradske željeznice(Samoborček-srebrna strijela).Tim su vlakom sedamdesetih i osamdesetih na utakmice u Samobr dolazili igrači zapadnog dijela grada i centra,iako su dva prijevoznika imala autobusne linije Samobor-Zagreb.(ZET i Samobortrans).Mi tada mladi ljubitelji pinganja smo Samoborčekom najčešće išli u tadašnji TOZ gledati tekme.To je lijepi dio ,a ružan dio je to da sudski spor između Grada Samobora i ZET-a zbog nekretnina u Centru Samobora još nije o potpunosti završentj.Postoji razlog zbog kojeg Samobor ima drugog prijevoznika(ima i Jastrebarsko,ima i Sv.Nedelja)a postoji mogućnost da tako bude i u V,Gorici.
Evo,meni je uvijek cilj odigrati ,pa izgubiti ili dobiti bodove,a ne da bodovi budu posljedica administrativnih caka.
pozz iz Samobora -Feliks
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
dambino

PostPostano: uto svi 14, 2024 2:36 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Dok se ne promijeni pravilnik SOKAZ-a, vi ste van rute ZET-a, ne mora ekipa dolaziti kod vas. Isto je i s Jaskom (igrali smo kod njih ove sezone i išli u gostovanje tamo, bez beda, čisto da se zna Smile ), ali pravilnik je takav kakav trenutačno jest i ne treba se ići u mjesta van Zagreba gdje ne vozi ZET.
E sad, je li to OK, nije li OK i slično, to je već za dublju diskusiju... Osobno, ako je SOKAZ prema Statutu rekreativna liga grada Zagreba, onda tu baš i nema rasprave, zar ne? A neka se vanzagrebački županijski klubovi izbore - premda, ako ne spadaju pod grad Zagreb, kako onda mogu biti prijavljenii za prvenenstvo Zagreba uopće?

Statut je loše napisan - ili se loše tumači?

Confused
[Vrh]
domac101

PostPostano: uto svi 14, 2024 3:32 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Bogme je to komplicirana tema.
Naime bez nekih zlih primisli zanima me zašto bi granica trebala biti baš Zagrebačka županija?
Naime zašto to nebi bilo recimo neka udaljenost od centra grada ili samo Grad Zagreb?
Primjera radi ako se uzme u obzir zagrebačka županija u nju spada i Pokupsko koje je od Zagreba udaljeno samo koji kilometar više nego Bjelovar ili Varaždin, a dalje je od Karlovca.
U konačnici SOKAZ je prvobitno ustrojen kao udruga rekreativnih stolnotenisača Zagreba.
Stvarno komplicirano zar ne?

Bjelovar je zapravo dalje (cca 85 km) Wink

Što se putovanja u Samobor/Breganu tiče, nas su pred koju sezonu natjerali da moramo igrati bez obzira što smo sva trojica bili studenti bez auta (obrazloženje voditelja lige je bilo da postoji Samoborček i da možemo tako - ne uzevši u obzir da možda ne bi imali liniju za nazad, u slučaju da se utakmica oduži npr)
Situacija je riješena uz pomoć gospodina Želimira Cvitanovića, koji nas je svojevoljno i o svom trošku vozio. (ovim putem mu još jednom hvala)

Ja osobno nemam problem s putem u sve udaljene lokacije pa tako u četvrtak putujemo u Jasku (i veselimo se tome), a putovao sam više puta u Dugo selo, Malu Ostrnu i još pokoje drugo mjesto, ali razumijem one koji iz nekog razloga ne žele/ne mogu.
Mišljenja sam da svaka ekipa iz Zagreba i svih mjesta van Zagreba pristaje na važeća pravila Sokaza, koja nekome uvijek idu u korist ili štetu jer nema idealnog rješenja.
Martin

PostPostano: sri ruj 25, 2024 11:01 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

ajde vi meni objasnite ko još ide sa zetom na bilo koju utakmicu....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
dambino

PostPostano: sub ruj 28, 2024 10:58 am    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Itekako puno ljudi ide javnim prijevozom... Znam ih više...

Nije poenta ZET, nego je poenta do kuda se treba ići u SOKAZ-u. Ako se ne limitira na javni prijevoz ili nešto slično, ajmo onda do Zadra ili Splita na tekmu, jer, eto, "tko još ide ZET-om"...
[Vrh]
Martin

PostPostano: pet stu 22, 2024 3:43 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

onda iduća tekma, ko ne želi doć do Samobora jer mu je "predaleko" i ne vozi zet, nek dođe do podsuseda ZET-om, ja ga pokupim na toj stanici ZET-a, odigramo utakmicu, i onda ga otpeljam na istu tu stanicu s koje sam pokupio ekipu, pa nek ide ZET-om doma...
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet stu 22, 2024 9:04 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Imam prijedlog za ekipe koje nemaju dvoranu i samo igraju tekme.
Već sad od Zimskog kupa nudite domaćinstvo u Kninu, Ogulinu ili recimo u Josipdolu.
Ako ekipa ne želi doći kod vas ODMAH ih upozoriti na pravilo koje je donio ...predložio...a isto tako vjerujem podržao neko tijelo sokaza. Bila to uprava ili kako god se zvalo.
U slučaju odbijanja odlaska na takva gostovanja, gosti su dužni naći dvoranu organizirat susret, loptice i zapisnik o svom trošku.
Toliko o igranju zbog druženja.
Ako si prijavio ekipu u Zagrebu onda bar budi fer pa javi tjedan ranije da igraš u pripizdini pa ako netko ne želi doći stigne organizirat stol.
Mene su zvali u ponedeljak i nude četvrtak i petak.
Gdje igrate?
Ma tu smo..to je blizu.
Siđeš na drugom izlazu autoputa za Sl. Brod.
I onda još malo voziš....
Pa ko koga tu jebe

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pet stu 22, 2024 9:20 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Nemoj psovati Evil , ali se slažem sa sadržajem. Thumbs up
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet stu 22, 2024 9:36 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Vjerojatno sa zadnjom rečenicom ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: sub stu 23, 2024 12:38 am    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Pale (napisa):
Imam prijedlog za ekipe koje nemaju dvoranu i samo igraju tekme.
Već sad od Zimskog kupa nudite domaćinstvo u Kninu, Ogulinu ili recimo u Josipdolu.
Ako ekipa ne želi doći kod vas ODMAH ih upozoriti na pravilo koje je donio ...predložio...a isto tako vjerujem podržao neko tijelo sokaza. Bila to uprava ili kako god se zvalo.
U slučaju odbijanja odlaska na takva gostovanja, gosti su dužni naći dvoranu organizirat susret, loptice i zapisnik o svom trošku.
Toliko o igranju zbog druženja.
Ako si prijavio ekipu u Zagrebu onda bar budi fer pa javi tjedan ranije da igraš u pripizdini pa ako netko ne želi doći stigne organizirat stol.
Mene su zvali u ponedeljak i nude četvrtak i petak.
Gdje igrate?
Ma tu smo..to je blizu.
Siđeš na drugom izlazu autoputa za Sl. Brod.
I onda još malo voziš....
Pa ko koga tu jebe

Laughing

Ko je ovaj oštri lik kaj ide "ravno u glavu" ?
Jebote, pa taj igra s nama u ekipi

ROFL

Slažem se da ako ekipa nije iz Zagreba i recimo mi ne želimo (ili ne možemo) ići na put od 50 kilometara, da ta ekipa O SVOM TROŠKU treba osigurati dvoranu u Zagrebu, a ne kao sada da mi moramo platiti i NAĆI TERMIN (još veći problem nego plaćanje) što uopće nije jednostavno kada te nazovu za tekmu u ponedjeljak

Rolling Eyes

što znači da smo mi
"jebena stranka snađi se druže, plati i nađi termin"
u srijedu-četvrtak-petak jer ponedjeljak i utorak automatski otpadaju.
U 11 godina igranja Sokaza uvijek smo išli na sve udaljene destinacije, ali sada nismo mogli
(dogodi se, jebi ga) i odmah smo dovedeni u nezgodnu situaciju i to u borbi za opstanak.
Ovak mi izvučemo debljeg zato jer smo iz Zagreba ?
55

PostPostano: sub stu 23, 2024 9:03 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

To je tema o kojoj ćemo slijedećom prilikom dobro porazgovarati. I mi smo milijun puta išli jako daleko u goste, ali takvo što sve češće nema smisla. Pojma nemam
[Vrh]
Martin

PostPostano: ned stu 24, 2024 1:55 am    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

mi dolazimo u šestu ligu čokljat malo sa vama iduće sezone, al se nadam da smo u gostima da se ovakva situacija ne dogodi... nisam mislio ništa loše pod sovjim izjavama, i ako sam nekog uvrijedio, ispričavam se... nije to bila namjera...
[Vrh]
Pale

PostPostano: ned stu 24, 2024 11:53 am    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Nisi nikog uvrijedio....u biti vrijeđa samo pravilo....
Došli bumo k vama u Samobor....nebu nam prvi puta Cheer

[Vrh]
Saša

PostPostano: uto pro 03, 2024 6:06 pm    Naslov : Stavak pravilnika o dogovaranju utakmica Citirajte i odgovorite

Mi smo ove godine u prvo kolo išli u Novoselec. U najboljoj namjeri smo putovali do tamo 45 km i to ako ste iz Dubrave. Na taj način izađemo u susret domaćinima, a uvjeti za igru su očajni. Mislim ako mi već idemo tamo mogu domaćini osigurati podnošljive uvjete za igru ne trebaju biti ni vrhunski ni odlični, ali barem podnošljivi.
Više nikad i slobodno ovo koristite kao savjet.
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.