| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet kol 01, 2024 5:28 pm Naslov
: IZLAZAK IZ DVORANE USRED MEČA |
|
|
Imam pitanje za znalce.
Gledam sada na Eurosportu meč između Harimota i Fana i Harimoto vodi 2 : 0.
Nakon drugog seta Fan se pokupi i ode sa svojim trenerom i jednim službenikom turnira van dvorane na 1 minutu. Nemam pojma zašto.
Nakon toga Fan glatko dobije 3. set i sada je rezultat 2 : 1 za Harimota. Nakon tog 3. seta Harimoto napravi isto što i Fan, ode van na 1 minutu i vrati se na 4. set.
PITANJE :"Po kojem osnovu su oni smijeli izaći iz dvorane za vrijeme meča i što su radili? Da li je to samo stvar psihičkog pritiska na protivnika?"
Ako ima netko tko se razumije u te stvari molim odgovor da nešto naučimo. Ovo sam prvi puta vidio.
Hvala na odgovoru. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: pet kol 02, 2024 9:08 am Naslov
|
|
Već viđeno na velikim natjecanjima, mislim da se isto dogodilo i u zadnjem finalu olimpijskih igara (Fan vs Ma Long).
Igrač, ukoliko želi presvući majicu (zbog znoja ili nekog oštećenja koje mu smeta), ne smije to napraviti uz teren, nego mora na kratko izaći iz dvorane, obavezno uz dozvolu suca. Nešto slično postoji i u tenisu.
Naravno da to igrači rade kada im najviše odgovara, kada žele razbiti pozitivan ritam protivnika. _________________ Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: pet kol 02, 2024 10:53 am Naslov
|
|
| A na wc ces ici kako? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet kol 02, 2024 11:11 am Naslov
|
|
| Nisu išli ni na WC niti presvlačiti majice. Calderano to uredno presvlači nakon svakog seta drugu majicu (jednaku) pred svima u terenu a 1 minuta za hod do WC-a i natrag je premalo, sasvim sigurno se radi o psihičkom pritisku na protivnika. Zanima me da li je to negdje regulirano i što se navodi kao povod. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet kol 02, 2024 12:28 pm Naslov
|
|
1 minuta između setova je po defaultu.
Pretpostavljam da ako igrač napušta vidokrug suca u toj minuti mora biti u pratnji službene osobe. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|