|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon ruj 23, 2024 9:24 pm Naslov
: Gugin mač - Excalibur...by Ross Leidy |
|
|
Napisao je sve u postu iznad ako nisi shvatio pročitaj još jednom.
Vjerojatno osim problema s čitanjem imaš još većih problema s razumijevanjem pročitanog. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sri ruj 25, 2024 10:41 am Naslov
|
|
Gledao sam turnir i mogu konstatirati da je Guga bio u potpunosti ravnopravan protivnik svim protivnicina u grupi.
Istini za volju ravnopravan je bio samo u broju odigranih partija iako je bilo ružno i tužno gledati što mu protivnici rade. (bezobraznici... uopće se nisu osvrtali na to da je još u trenažnom procesu)
Ipak vidi se učinak treninga čije smo video zapise imali priliku gledati. Puno lakše se suočava sa rezultatom nego prije.
Na turniru je bio prisutan i Palička. To što je bio prisutan bilo je sve što se moglo zapamtiti.
S obzirom na prikazano i na informaciju da Brada (Radusin) nije pretjerano zainteresiran za pingić ne znam koje bi se to svemirske sile trebale poklopiti da se padobranci vrate u 5. ligu.
SRETNO!!!
Zadnja promjena: vjeverko; sri ruj 25, 2024 1:18 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ruj 25, 2024 11:32 am Naslov
|
|
Fakat je istina da se kod velikog broja ljudi kad odu u penziju javlja ogromna
naivnost i alzheimerova bolest.
Zbog toga ne mogu prepoznati kada se nešto radi ciljano ili recimo u svrhu...zavaravanja protivnika što potvrđuje Paletovo i moje neuzrujavanje.
Vrlo lako bi ja mogao sada nabrojati 7-8 objašnjenja pa bi sve bilo jasnije, ali se neću u to upuštati.
Reći ću samo da sam igrao
PRVI MEČ
s novim reketom i gumama nakon tih 10-tak treninga, znači...proba.
A ta proba je bila gle interesantno protiv 3 igrača iz tamo nekakve 2. Ljige od kojih je jedan igrao i
1. Ljigu (Jelenski) bio na kraju u polufinalu, a trebao je ući i u finale turnira.
Mi Padobranci inače ako neko nezna igramo u 6. Ljigi, a to je
SITNA RAZLIKA
priznati ćete.
Pametnom dosta, a kak bu bilo u našoj ljigi, to bumo vidli...
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|