NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

10 liga – jesen 2025

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mali ban

PostPostano: sri stu 12, 2025 3:12 pm    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima, na polovici lige.
Moram otvoriti i našu ligu s obzirom da ću vjerojatno opet napraviti moju analizu lige na kraju sezone pa da to ne bude jedini komentar
Dobio sam dojavu da su prošlu analizu 10 lige neki i pročitali te su bili jako motivirani nakon toga.

mah mah
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dario

PostPostano: čet stu 13, 2025 2:43 pm    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

Evo da opet tvoj post ne bude jedini u ovom topicu, pozdrav i od ekipe ITD... Very Happy

Željno iščekujemo novu analizu... Zubo Zubo Zubo Zubo Zubo
bduralija

PostPostano: pet stu 14, 2025 9:53 am    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

svaki tjedan meč jedan, a na forumu 10. lige da ne ispadne kako nemamo niz od barem 3 dana s upisom, ostavljam ovaj komentar...
Smile
ekipa kojoj sam kapetan (AGF4) je već 8. sezonu za redom u 10. ligi, kao da nas je netko zarobio... nažalost ne treniramo ili možda neki i treniraju da ne znam, i to se osjeti na rezultatima, pogotovo mojim (s 5 izgubljenih poena u ključnim trenucima partija, doživio sam 3 poraza, a iscurilo nam je kao ekipi 6 bodova)... sada ostaju još 3 kola, a od toga imamo mečeve s trenutačno prvima i drugima na tablici...
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mali ban

PostPostano: pet stu 14, 2025 1:16 pm    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

Borise, nadam se da se veseliš susretu sa drugoplasiranom ekipom Smile Kako je zadnje kolo, moglo bi i neko druženje pasti.
[Vrh]
mali ban

PostPostano: pet stu 21, 2025 9:41 pm    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

Jadrane, jel bio „NEC“?
Čestitam ekip WD na velikoj borbi te NE FER ponašanju i NE sportski osvojenom bodu!
Ono kad čovjek za kojeg si mislio da je legenda Sokaza spadne na to da mu je jedan poen važniji od sportskog i fair ponašanja!!! I Jadrane, znamo da si vidio da je bio NEC i da si vidio da je bila „prasica“, ali nema veze – Tebi na čast!
[Vrh]
Saša

PostPostano: sri stu 26, 2025 9:45 pm    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

Svaka čast Mali Bane. Svi znamo lik i djelo. Trebalo bi mu zabraniti igrati SOKAZ barem jednu polu sezonu.
Prije nekoliko godina igrali su kod nas. Toliko je provocirao i lagao i pokušao ukrasti ponavljam UKRASTI cijeli set tako bezlično i nemoralno... Ma sram da ga bude. Dok smo mi pokušavali objasniti u čemu je pogriješio on nas je samo ignorirao što je toliko mog suigrača izbacilo iz takta da smo ga morali smirivati. Taj meč su predali i otišli, a sezonu poslije nisu došli na meč.
Tek toliko da se zna. Takav je godinama. Provocira do iznemoglosti samo da bi došao do nekog bijednog poenčića ili pobjede. Užas Rigo Rigo Rigo
mali ban

PostPostano: pon pro 01, 2025 2:47 pm    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

Ma kad bolje razmislim, nije vrijedno spomena. Žao mi je kaj sam se uopće upuštao u bilo kakvu raspravu s njim na tekmi. Ima dovoljno super ekipa i ljudi s kojima je gušt igrati i družiti se nakon tekmi, bez obzira na rezultat.
Tako da bolje nam je ovakve situacije i ekipe uopće ne spominjati.
Srećom ostala mi je još tekma i druženje sa Duralijom u zadnjem kolu da lijepo zaključimo sezonu.
[Vrh]
Saša

PostPostano: uto pro 02, 2025 9:30 am    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

Slažem se u potpunosti, ali sve ima svoje granice.
Da, druženje s Borisom nakon zadnje tekme je odlična stvar. Uživajte.
Pozdrav tebi Mali Bane i ekipi tvojoj. Pozdrav naravno i legendarnom Borisu i njegovoj ekipi.
Borise mjerim vrijeme odziva na ova dva posta Wink .
bduralija

PostPostano: čet pro 04, 2025 7:11 am    Naslov : 10 liga – jesen 2025 Citirajte i odgovorite

evo me, čitam i ne znam što reci... mogli bi sutra proslaviti ispadanje iz lige...
Smile
dojma sam kako je u ovih 30+ sezona ova za mene nezaboravna,
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir: