SOKAZ forum
Kladioničarska afera u SOKAZ-u?
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Kladioničarska afera u SOKAZ-u?
Molim komentare na meč Branko Mikulec (1.liga)-Domagoj Kovačević (20. liga) 0:3 (9:11,9:11,9:11). 
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
ja sam gledao meč i mogu reći da je sve regularno, mika nije uspio naći servu kojom bi probio domija (tj. servu na koju domi nebi mogu ući drajfom), a isto tako se mučio u vraćanju servisa. Uhvatio je ritam tek pred kraj trećeg seta i izgledalo je da će okrenuti meč, ali domi je ostao miran u presudnom trenutku

-
Robi 1 Kenobi
Domagoj Kovačevićrope je napisao/la:ja sam gledao meč i mogu reći da je sve regularno, mika nije uspio naći servu kojom bi probio domija (tj. servu na koju domi nebi mogu ući drajfom), a isto tako se mučio u vraćanju servisa. Uhvatio je ritam tek pred kraj trećeg seta i izgledalo je da će okrenuti meč, ali domi je ostao miran u presudnom trenutku![]()
![]()
![]()
rope je napisao/la:ja sam gledao meč i mogu reći da je sve regularno, mika nije uspio naći servu kojom bi probio domija (tj. servu na koju domi nebi mogu ući drajfom), a isto tako se mučio u vraćanju servisa. Uhvatio je ritam tek pred kraj trećeg seta i izgledalo je da će okrenuti meč, ali domi je ostao miran u presudnom trenutku![]()
![]()
![]()
Kad se to igralo?
Kakve su to zajebancije?
Miki zgubil od Domija
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Finalni turnir SOKAZ-a u Prečkom, meč u skupini...Brod je napisao/la:rope je napisao/la:ja sam gledao meč i mogu reći da je sve regularno, mika nije uspio naći servu kojom bi probio domija (tj. servu na koju domi nebi mogu ući drajfom), a isto tako se mučio u vraćanju servisa. Uhvatio je ritam tek pred kraj trećeg seta i izgledalo je da će okrenuti meč, ali domi je ostao miran u presudnom trenutku![]()
![]()
![]()
Kad se to igralo?
Kakve su to zajebancije?
Miki zgubil od Domija?
haha, al naslov je prejak...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.