SOKAZ forum
8. liga proljeće 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ueeee al brodarci haraju ove sezone
samo tako napred! ako ovim tempom nastavite do pred zadnja 3 kola, postoji sansa da napokon izadjete iz te 8. lige.
samo tako napred! ako ovim tempom nastavite do pred zadnja 3 kola, postoji sansa da napokon izadjete iz te 8. lige.
Zadnja izmjena: Izra, dana/u sri ožu 10, 2010 12:37 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne da izlazimo iz 8 lige,nego ćemo nabrzaka doletit do vas...Izra je napisao/la:ueeee al brodarci haraju ove sezone![]()
Bila je to jedna dobra tekma protiv a1direkta.
Moji suigrači odigrali su standardno dobro
Eto,ukratko ne bojimo se nikoga igramo za svaki poen.
E to je naš moto!!!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
čestitke našim prijateljima na respektabilnoj pobjedi nad Remetama!!!
Htjedoh uz čestitke nadodat da im ni najbolja kotlovina nebu u 4 kolu pomogla da se ne buju dobro uznojili i dali sve od sebe jer im dolaze u goste prof.Boka
i braća Brodarci
!!!
Bilo kako bilo,po meni će to bit derbi kola
i bit će neizvjesno do samoga kraja.
Eto,mamac je bačen a sad čekamo ribice da nam nekaj vele!
Ljudi,vidimo se uskoro a do tada..........

Htjedoh uz čestitke nadodat da im ni najbolja kotlovina nebu u 4 kolu pomogla da se ne buju dobro uznojili i dali sve od sebe jer im dolaze u goste prof.Boka
Bilo kako bilo,po meni će to bit derbi kola
Eto,mamac je bačen a sad čekamo ribice da nam nekaj vele!
Ljudi,vidimo se uskoro a do tada..........
1. Čestitam na pobjedi protiv Remeta,to je prvi rezultat kaj me iznenadio do sada u našoj lizi.
2. Tumara će nam dati sve moguće savjete kak se dolazi kod vas na gostovanje,a možda ga ak bude dobar zememo sa sobom kao savjetnika i navijača(ak bu stal u auto!)
3.Kakva logistika,nesmije vas bit više od trojce u dvorani + jedan za kotlićem,sve ostalo smatramo provokacijom!Nikakvi navijači ne dolaze u obzir.Nemojte da zovemo Someka sa nama da napravi reda!
4. Moramo još zmagat u 3. kolu da bi derbi bio -DERBI!
2. Tumara će nam dati sve moguće savjete kak se dolazi kod vas na gostovanje,a možda ga ak bude dobar zememo sa sobom kao savjetnika i navijača(ak bu stal u auto!)
3.Kakva logistika,nesmije vas bit više od trojce u dvorani + jedan za kotlićem,sve ostalo smatramo provokacijom!Nikakvi navijači ne dolaze u obzir.Nemojte da zovemo Someka sa nama da napravi reda!
4. Moramo još zmagat u 3. kolu da bi derbi bio -DERBI!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Eto,sutra konačno kao domačini dočekujemo ekipu zet-a!!!
Nadamo se pobjedi ali naravno,treba prvo skočit
a onda reć' hop.
Nakon tog kola kreću posebne pripreme za gostovanje u pešči.
Jedino kaj vama nejde
tu u prilog je to da se kod vas već osjećamo ko doma,tak da nemate tu prednost domaćeg terena!!! 
Nadamo se pobjedi ali naravno,treba prvo skočit
Nakon tog kola kreću posebne pripreme za gostovanje u pešči.
Jedino kaj vama nejde
rope je napisao/la:očeš reč da se doma u Pešći osjećaš k'o doma jer se doma ko'doma ne osjećaš doma k'o doma u PešćiBrod jr. je napisao/la: Jedino kaj vama nejdetu u prilog je to da se kod vas već osjećamo ko doma,tak da nemate tu prednost domaćeg terena!!!
Čuj, jesi ti siguran da je ono kaj frčeš - duhan!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Ma burke moj dragi nije ti to od toga.Brod je napisao/la:rope je napisao/la:očeš reč da se doma u Pešći osjećaš k'o doma jer se doma ko'doma ne osjećaš doma k'o doma u PešćiBrod jr. je napisao/la: Jedino kaj vama nejdetu u prilog je to da se kod vas već osjećamo ko doma,tak da nemate tu prednost domaćeg terena!!!
Čuj, jesi ti siguran da je ono kaj frčeš - duhan!
To je rope preveć puta pogledal smogovce pa je malo zatiltal!