SOKAZ forum
18.liga proljeće 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Hvala dečki, trenira se povremeno pa dođu i rezultati toga rada. Bio je odličan meč, napet do kraja. I jedna i druga ekipa imala je slična očekivanja, a na kraju je ispalo najrealnije, najpoštenije i zadovoljavajuće za obje strane. Ovaj put nisu na nas poslali travare, pa smo dobro prošli.
Mislim da smo s ovim rezultatom pokazali i mi i oni da nitko ne može računati na sigurna 3 boda prije meča s nama. Uključujući Mirac?...

"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
- Loptica Pong
- Loptica Ping
- Loptica Pong
Najprije čestitke na skalpuidetelj je napisao/la:Hm, Dugave skalpirane, a Bolnici samo treba poslati 2 igrača i oni su gotovi.
i na dobroj igri
a sad izvještaj, od prošlog i ovog kola...
Protiv Zavoda smo odigrali nedovoljno dobro, ako se to može pristojno reć
opet sam imao vodstvo 2:0, i prosuo...posebno boli 11:0 u petom
Lekić i Matijević su solidni igrači i iskoristit će sve šta im se da..
Halapa je vrlo vrlo vitalni 80godišnjak i nema opuštanja kod njega..mislio sam lako ću, ali eto, tek u 5 setova sam završio meč s njim..
bar smo izvukli bod u paru..
a što se tiče Strojoprometa...
ajme kaos..dobro veliš Igore, samo pošaljite dva igrača i mi vam damo bod ili 3
nema objašnjenja..nezgodni su ova dvojica..skroz..
i još na kraju, za vraga, par smo skoro dobili, ali kad te neće onda neće..
tak da, kako izgleda, moja prognoza je točna, borba za ostanak u ligi, do kraja
ali do 10. kola ćemo uć u formu
EDIT:
slijedeći tjedan Cheming..
na štitu ili sa štitom!
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Hvala, Jopa, malo zekam s ova 2 igrača, ništa osobno, svi smo mi tu da se dobro zabavljamo i rekreiramo. 
Šteta, loše ste krenuli, ali činjenica je da ste imali težak raspored, sad morate dobit Cheming da bi opstali. No, čini mi se da dolaze samo s dva igrača, pa sumnjam u vas.
Pliva nam je došla bez poznatog gljivara, pa smo im prodali koju muharu pod lisičarku.
Next week Ping pongračevo, bit će zanimljivo...
Šteta, loše ste krenuli, ali činjenica je da ste imali težak raspored, sad morate dobit Cheming da bi opstali. No, čini mi se da dolaze samo s dva igrača, pa sumnjam u vas.
Pliva nam je došla bez poznatog gljivara, pa smo im prodali koju muharu pod lisičarku.
ma i treba zekat, nije da to ne zaslužujemoidetelj je napisao/la:Hvala, Jopa, malo zekam s ova 2 igrača, ništa osobno, svi smo mi tu da se dobro zabavljamo i rekreiramo.
Šteta, loše ste krenuli, ali činjenica je da ste imali težak raspored, sad morate dobit Cheming da bi opstali. No, čini mi se da dolaze samo s dva igrača, pa sumnjam u vas.![]()
imaš pravo za teži raspored, bit će bolje
idemo bolnica "bez nade", a mirac? (probajte to reć brzo
oho, pongračevci...baš me zanima kako će to ispast..Pliva nam je došla bez poznatog gljivara, pa smo im prodali koju muharu pod lisičarku.![]()
treba uletit odmah u kost
pali protiv Cheminga..
ja opet tricu napravio
dojmovi:
Stole me ubio s onim padajućim lopticama, uf...
Lojen i Skarpa su napravili većinu posla..
Skarpa pimpla i ne ulazi niš, osim ako nije primoran..
a Lojen, ah nemrem definirat njegovu igru...ima forhend spin, ali ga ne koristi...stalno nešto vrti, pimpla, nezgodna serva i tak
mislim da mi ipak ove nove gume ne odgovaraju, sve leti van...
uf (ili sam možda to samo ja
)
ps. 19. liga (možda i 20.) nam se smiješi
bit će boljeeeeeeeeeeee, bit će boljeeeeeeeeeeeeeeee
ja opet tricu napravio
dojmovi:
Stole me ubio s onim padajućim lopticama, uf...
Lojen i Skarpa su napravili većinu posla..
Skarpa pimpla i ne ulazi niš, osim ako nije primoran..
a Lojen, ah nemrem definirat njegovu igru...ima forhend spin, ali ga ne koristi...stalno nešto vrti, pimpla, nezgodna serva i tak
mislim da mi ipak ove nove gume ne odgovaraju, sve leti van...
uf (ili sam možda to samo ja
ps. 19. liga (možda i 20.) nam se smiješi
bit će boljeeeeeeeeeeee, bit će boljeeeeeeeeeeeeeeee
Uf dečki
, gadno je to gostovanje, rekao sam vam. A na one padajuće loptice djeluje dvostruka gravitacija definitivno, jer što Kinez napravi, a Stole udari... 
Yep, Skarpa je miran i staložen, a Lojen igra neku filozofsku igru, neki miks Aristotelove i Descartesove igre uz pokoji začin forehanda Jean Michel Saivea. U svakom slučaju teško za shvatiti.
Ajmo, sretno dalje i vratite stare gume na rekete. To će biti potez
Yep, Skarpa je miran i staložen, a Lojen igra neku filozofsku igru, neki miks Aristotelove i Descartesove igre uz pokoji začin forehanda Jean Michel Saivea. U svakom slučaju teško za shvatiti.
Ajmo, sretno dalje i vratite stare gume na rekete. To će biti potez