NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga - proljece 2007.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
nzoric

PostPostano: pet ožu 09, 2007 2:30 pm    Naslov : 12. liga - proljece 2007. Citirajte i odgovorite

Pocela je nova sezona!!! Juhuu Juhuu Juhuu

Otvaram topic gdje se mogu biljeziti sve prijetnje, poruke, savjeti drugim ekipama/igracima/igracicama za nasu tekucu sezonu.. Mudri djed

Zanimljivih ce biti puno tekmi, liga ce pretpostavljam biti vrlo izjednacena bez nekih favorita ako se izuzme nasa ekipa.. Wink Cekaju nas vrlo zanimljivi mecevi s ITD-om, MS Dobri Dol, pa onda i s nasim suigracima u sklonistu ekipa Kazoticeva Dugo Selo..za koje ce biti jedna lijepa edukacijska utakmica, vidjet ce da se isplati trenirati.. Beljenje nadam se da cemo ih Bike Bolja ekipa ce u svakom slucaju pobijediti!

Salu na stranu, zelim otvoriti sezonu dobrih partija u 12. lizi proljece 2007, zelim vam puno Luck i niti jednu ozlijedu!

Sportski pozdrav svim ekipama uz zelje za sto veci "fer-play" od ekipe "Cafe bar Ante Dugo Selo"
Nedeljko
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dario

PostPostano: sub ožu 10, 2007 1:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo preduhitrio si me ja sam mislio isto otvoriti nešto ovako. Pred nama je jako zanimljiva i neizvjesna sezoma sa dosta jakih utakmica. Nasreću jednu od njih smo danas odradili i to pozitivno. Nedeljko zao mi je što i ti nisi danas bio na tekmi jer bi tada bilo puno napetije i neizvjesnije. I da sretno svima u novoj sezoni i neka pobjedi bolji.
bigdedi

PostPostano: ned ožu 11, 2007 11:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da ja malo oftopicarim....

pozdrav bivsim protivnicima.... cestitke itd-u na pobjedi... steta sto zoric nije igrao, ali imho: tako je i posteno, jer prosle godine je cb-ante dobio jer je itd bio bez peteka... Thumbs up

ostali ste mi u odlincnom sjecanju, i zelim vam da zauzemete trofejne pozicije (idealno, prvu i drugu) Cheer Cheer Cheer
nzoric

PostPostano: pon ožu 12, 2007 8:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
.. steta sto zoric nije igrao, ali imho: tako je i posteno, jer prosle godine je cb-ante dobio jer je itd bio bez peteka...

Izgeda da cemo se mi i Itd morati susreti u 11.lizi kako bi Petek i ja ukrsitli rekete.. Cheer

U tom slucaju bi nam ogovarale pozicije 2 i 3 ili 3 i 4..

Juhuu Juhuu Juhuu

SP "Cafe bar Ante Dugo Selo"
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dario

PostPostano: sri ožu 14, 2007 12:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo posto još nisu stigli zapisnici do povjerenika da ovako stavim rezultate prvog kola.

1. KOLO

ZET IV. - Kažotićeva-Dugo Selo 3:7
MS Dobri Dol I. - Harmony 9:1
Cro Docs - 3. poluvrijeme 8:2
Mehaničari-Joola - Elektronika SD 10:0
EL-TO II. - Centar Vinko Bek 4:6
Cafe bar "Ante" Dugo Selo - ITD 4:6

parovi drugog kola nakon prvih tekmi teško je bilo kaj prognozirati treba proči još koje kolo za moguče prognoze

2. KOLO

Cafe bar "Ante" Dugo Selo - ZET IV.
ITD - EL-TO II.
Centar Vinko Bek - Mehaničari-Joola
Elektronika SD - Cro Docs
3. poluvrijeme - MS Dobri Dol I.
Harmony - Kažotićeva-Dugo Selo
nzoric

PostPostano: sri ožu 21, 2007 12:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo malo da nadopunim s rezulatatom 2. kola koji fale u rezultatima:

2. KOLO

Cafe bar "Ante" Dugo Selo - ZET IV. 10:0
ITD - EL-TO II.
Centar Vinko Bek - Mehaničari-Joola
Elektronika SD - Cro Docs
3. poluvrijeme - MS Dobri Dol I.
Harmony - Kažotićeva-Dugo Selo
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 22, 2007 9:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zbog zamjene dvojice igrača u ITD-u prije zadnjeg kruga, sljedeća utakmica je preregistrirana:

Caffe bar Ante - ITD 10:0

Rolling Eyes
Evo vam tri papirnate vrećice za Brukica gluplje valjda ne može.
[Vrh]
Dario

PostPostano: čet ožu 22, 2007 10:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Zbog zamjene dvojice igrača u ITD-u prije zadnjeg kruga, sljedeća utakmica je preregistrirana:

Rolling Eyes

A šta ćeš kaad stvarno nitko nije znao za to pravilo i kaj je najgore napravili smo izmjene kada smo vidjeli da pobjeđujemo i dali smo priliku nasim slabijim igracima da igramo. ali napisali smo žalbu disciplonskoj komisiji i Caffe bar Ante nas podupire u žalbi pa ćemo vidjeti da li će kaj biti od toga, jer te izmjene nisu uopče utjecale na tijek utakmice.
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 22, 2007 11:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ae vidio sam da je to bilo na 5:1 za vas Rolling Eyes Rolling Eyes zato i je onaj dio o gluposti.
Želim da vam žalba povoljno prođe, a ti u tom slučaju čuvaj originalni zapisnik Wink
[Vrh]
nzoric

PostPostano: čet ožu 29, 2007 2:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Najava za danasnji mec 4. kola Cafe bar Ante vs. Mehanicari-Joola!

Danas nam predstoji zanimljiva i nezivjesna Macevanje za Pingic ..barem se tome nadam!

Igramo protiv bivsih automehanicara a sada mehanicari-joola, prosli put je to bilo ovakao

Sada smo jednu godinu iskusniji.. Mudri djed pa cemo vidjeti napredak u igri.. Cheer

Zelimo se revansirati Sibom po guzi za prosli poraz, pa nam motiva i adrenalina ne fali!

P.S.: Ovo ce ujedno biti i moja prva kompletno odigrana utakmica, pa se nadam sto boljem skoru.. Smile

SP, Nedeljko
Caffe bar Ante Dugo Selo
[Vrh]
migi

PostPostano: čet ožu 29, 2007 4:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dario (napisa):
ib (napisa):

Rolling Eyes

A šta ćeš kaad stvarno nitko nije znao za to pravilo i kaj je najgore napravili smo izmjene kada smo vidjeli da pobjeđujemo i dali smo priliku nasim slabijim igracima Eeeek! Mad da igramo. ali napisali smo žalbu disciplonskoj komisiji i Caffe bar Ante nas podupire u žalbi pa ćemo vidjeti da li će kaj biti od toga, jer te izmjene nisu uopče utjecale na tijek utakmice.

Hoćeš ti da mi danas riješimo i vidimo ko je slabiji a ko jači!
Misliš ako me koljeno boli da te ne mogu isprašiti očeš za stolom Pingic , očeš za šankom Pivo , očeš na nekom terenu sa večim loptama Prvak , očeš za kompom Geek Komp , očeš u borbi jedan na jedan Macevanje Box očeš na Poop Otvaraj! !

Sve može samo mi nemoj govoriti da sam slabiji!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dario

PostPostano: čet ožu 29, 2007 10:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Priznajem jači si ali po težini. Zubo Beljenje Zubo Beljenje
nzoric

PostPostano: pet ožu 30, 2007 9:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

RE:Najava za danasnji mec 4. kola Cafe bar Ante vs. Mehanicari-Joola!

Zavrsilo je 6:4 za nas!!! Cheer Cheer Cheer

Zaboravio sam uzeti zapisnik od srece, pa ce te se morati malo strpiti.. Very Happy

Mec je isao otprilike ovako:
Perkovic je napravio tricu, ja sam napravio dvicu, a Marakovic jedinicu, parovi su pripali njima.

SP, Nedeljko.
[Vrh]
migi

PostPostano: pet ožu 30, 2007 1:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dario (napisa):
Priznajem jači si ali po težini. Zubo Beljenje Zubo Beljenje

ha ha ha

ti si ipak na dijeti i imaš flaster iza uha!

Ova sezona nam je izgleda u komi i ja priznajem pridonio sam tome jako puno jer ne stignem trenirat i sad si trenutno "možda " bolji igrač od mene ali sezona je još duga ali nećemo ove sezone o tome!!

Mislim da do kraj a prvenstav više neću ni iči na tekme ni igrati jer sam sebe iživciram s time!

A slijedeće sezone ako se stvari poslože trenirat ću pa onda možemo realno stavit karte na stol ako još budem imao mjesta u ekipi!

P.S. Čestitke Anti na pobjedi nad automehaničarima!
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 30, 2007 2:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

migi (napisa):
Ova sezona nam je izgleda u komi i ja priznajem pridonio sam tome jako puno jer ne stignem trenirat

migi (napisa):
Mislim da do kraj a prvenstav više neću ni iči na tekme ni igrati jer sam sebe iživciram s time!

Moj ćovik! Gimme five Pivo Brukica
[Vrh]
Dario

PostPostano: sri tra 04, 2007 8:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo još rezultati 3 i 4 kola koji fale.

3. kolo

Kažotićeva-Dugo Selo - 3. poluvrijeme prema mojim informacijama biti će vjetojatno registrirano 10:0 za Kažotićevu

4. kolo

EL-TO II. - ZET IV. 6:4
Elektronika SD - Kažotićeva-Dugo Selo 1:9
rope

PostPostano: čet tra 05, 2007 10:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dario (napisa):

3. kolo

Kažotićeva-Dugo Selo - 3. poluvrijeme prema mojim informacijama biti će vjetojatno registrirano 10:0 za Kažotićevu

4. kolo

neću tvrditi sa 100%tnom sigurnošću, ali mislim da je bilo EL TO II _ ZET IV 4:6
[Vrh]
Dario

PostPostano: čet tra 05, 2007 3:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
Dario (napisa):

3. kolo

4. kolo

neću tvrditi sa 100%tnom sigurnošću, ali mislim da je bilo EL TO II _ ZET IV 4:6

Ni ja ne mogu 100% tvrditi jer sam rezultate saznao od voditelja lige telefonskim putem tako da je moguča pogreška.
nzoric

PostPostano: uto tra 10, 2007 8:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kao sto rekoh na pocetku, kako ce biti zanimljivo, to se i svakim kolom sve vise ispunjava.. Eeeek!

Mi smo izgubili utakmicu 5.kola protiv Cro Docs-a s 4:6, sto je nas ukupno drugi poraz(prvi protiv ITD). Kazoticeva se drzi neobicno visoko s 4 pobjede, jesu li trenirali ili su igrali protiv losijih suparnika, to ce se tek vidjeti.. Very Happy

Centar Vinko Bek s Buncicem radi dobre rezultate..do sad imaju vec 2 remija(mozda previse ako misle biti 1.u lizi Wink ), zadnje kolo igraju s nama..bez buncica i nisu neki opaki protivnici kao sto se moze vidjeti iz proslogodisnjeg susreta

MS Dobri Dol se drzi u skupini vodecih, no imaju poraz protiv Vinka Beka i jos dosta ne odigranih jakih utakmica protiv ITD-a, Mehanicara, Cro Docs-a.. Box

ITD igraju jako dobro, imaju jake pobjede i jedan poraz (ukoliko ne racunamo onaj zbog povrede pravila koji im je ubiljezen s 0:10)..

biti ce tu jos jakih borbi, to je jedino sigurno...

P.S.: Mi igramo u cetvrtak protiv Dobrog Dola, a koliko su tocno dobri cemo saznati u cetvrtak!!! Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
nzoric

PostPostano: pet tra 13, 2007 8:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nzoric (napisa):
P.S.: Mi igramo u cetvrtak protiv Dobrog Dola, a koliko su tocno dobri cemo saznati u cetvrtak!!!

Dobri su, dobri su..koliko su tocno dobri, dobri su 4:6 za njih..i mladji Sosic Bit ce dobro i stariji Sosic Mudri djed su napravili trojke..i jedan i drugi su okretali zanimljlive rezultate..mladji je okrenuo protiv mene u petom setu od 4:8 do 11:8, a stariji 4. set prtiv perkovica 6:10 nakon 2:1 za Sosica.

Crying

Stariji Sosic igra s materijalom vrlo neugodno..a mladji izvrsno igra s cistim gumama napadacku igru. Dosta njih ce imati problem s njima..

Hm, jedva cekam slijedeci ogled s njima i priliku za revans.. nadam se da ce proci slijedeci put kao automehanicari (mehanicari-joola) Cheer

Toliko od mene..

P.S.: Sto se tice zapisnika, nemam ga kod sebe, pa ce te se morati strpiti malo za pogledati kako je to teklo.. Smile

SP
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.