17. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
sinke72
Kontakt:

#101 Post Postao/la sinke72 »

Hvala kapetane :cerek: , hvala :D :zubo:

Evo konačno jučer odigrali kao prava ekipa :grouphug: :trio: i skinuli prvi pravi skalp! :E: :yesss:

Poštovana gospoda old - :mudri: :mudri: - veterani su pružili puno slabiji otpor od očekivanog. :ne zna:
Mladen mi je konačno proigrao i na tekmi, na treningu me pod redovito :bike: a kad počne meč onda se :poop: - sve do jučer! :top: :lux: I Dinko je priložio jednu ali vrijednu :bis: a u paru smo ove sezone nenad***ivi :headbang:
Na kraju smo si sportski :cestitamo: i malo se sa gostima u trećem i najboljem poluvremenu podružili :pivo: :zivili: :drunk:
Protivnicima sve čestitke na fer ponašanju i sportskoj borbi. Idemo dalje! :pobjeda:
Dren

#102 Post Postao/la Dren »

moram prijavit ibu da je 55 hijackao Reanimatorov password :rofl: :rofl:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#103 Post Postao/la trnac »

Danas je vjerojatno rasplet 4. kola (ako nema odgoda).

Hoće li Pun Mun nastaviti tradiciju neriješenih rezultata? :zubo:
sinke72
Kontakt:

#104 Post Postao/la sinke72 »

Hej 55, što misliš, da li je Dren ljubomoran na:

A) našu fenomenalnu visprenost i duhovitost u baratanju sa :) :( ;) :D :confused:
B) našu fenomenalnu komukaciju punu međusobnog uvažavanja i iskrenog laskanja :grli: :five: :kiss:
C) našu fenomenalnu igračku formu :B:
D) A+B+C?

:D :zubo: :lol: :rofl:
55

#105 Post Postao/la 55 »

Hah, točan odgovor je: D) A+B+C :lol: :lol: :lol:
Sensei Bilanoviću, nemoj se ljutiti :funj: :darkevil: :ljut: , ali moram se složiti s Reanimatorom_3 :ne zna: , nije ti lako :nono: kada vidiš nas :wow: u kakvoj smo formi :mirko: i za igranje :pingic: :cekicem: :tuctuc: , ali i za :komp: .
Igramo kao :clint: , trolamo ko :brukica: , nitko nam nije ravan! :rofl: :rofl: :rofl:
Norrin

#106 Post Postao/la Norrin »

A da 55-ica dodje na tekmu umjesto da je na netu? :D
55

#107 Post Postao/la 55 »

Legendo oprosti :s: , vozio sam studente :vozi: na tekmu u Čulinečku štrase :rofl: :rofl: , a onda sam išao malo odtrenirati s kapetanom Mikijem od 19:30, :macevanje: s kapetanom Mikijem od 19:30, sorry :o . Čestitam ti što si uspio svu trojicu :tuctuc: , dobra su oni ekipa, a i Ramić je u dobroj formi! :cekicem: Nedavno je napravio u "jazbini" poplavu te je potopio Brodove :lol: :lol: :lol: ... Eh, pa da i ja jednog dana postanem kao i vi :mirko: :tuctuc: :clint: moram trenirati :pingic: a ne okolo hodati i gledati druge kako čokljaju! :headbang: :gitara: :partijana:
Norrin

#108 Post Postao/la Norrin »

Istina! :top:
Dren

#109 Post Postao/la Dren »

55 je napisao/la:Hah, točan odgovor je: D) A+B+C :lol: :lol: :lol:
Sensei Bilanoviću, nemoj se ljutiti :funj: :darkevil: :ljut: , ali moram se složiti s Reanimatorom_3 :ne zna: , nije ti lako :nono: kada vidiš nas :wow: u kakvoj smo formi :mirko: i za igranje :pingic: :cekicem: :tuctuc: , ali i za :komp: .
Igramo kao :clint: , trolamo ko :brukica: , nitko nam nije ravan! :rofl: :rofl: :rofl:
bojim se da ste u krivu. mada bi bilo razumljivo i da ste u pravu - fakat se vidi da se dobro zabavljate.
ljubomoran sam, istina, ali isključivo zbog toga što imate strpljenja i volje trpat sve te smajliće :rofl:
A šta se tiće ostalih navedenih, dapače, vrlo sam sretan što:
A) Imate dobre ekipe u ligi
B) Dobro društvo u ligi
C) Dobro igrate, odnosno naplaćujete trud.

Zaslužili ste, nema šta :s: i svemu tome se veselim skoro jednako kao i vi :cheer: :lux:
baš je fora :D

edit: zato što očito se može...ili...pa ako možete vi, desit će se i nama, ne?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#110 Post Postao/la 55 »

Ne... :nene: :nene: :nene: ...
Norrin

#111 Post Postao/la Norrin »

Jel vas dvojica uopće stignete trenirati kad ste stalno na netu :confused: :rofl:
55

#112 Post Postao/la 55 »

Danas u 15:00, hoćeš li doći? :lux:
Norrin

#113 Post Postao/la Norrin »

Kako vrag zna kaj hoću pitati :rofl:
Super, vidimo se. :D
55

#114 Post Postao/la 55 »

Cool... :cool: ... znači da će danas biti :tuctuc: , ali bojim se po mojoj :moon: , ajoooj... :facepalm: :moli:
wolf
Kontakt:

#115 Post Postao/la wolf »

Nismo se dogovorili da budu tak teški zadaci :rolleyes: sad bum moral igrat 100% :rofl:
trnac

#116 Post Postao/la trnac »

Na rezultatima nedostaju 2 rezultata za 4. kolo.
Jesu li odigrani ti mečevi i ako jesu koji je rezultat?
55

#117 Post Postao/la 55 »

Ne znam ništa :ne zna: . Feniks je 100% nabio Veluxovce :tuctuc: :cekicem: :bike: , a Pun Mun protiv Početnika... e tu je vjerovatno sve moguće :rolleyes: . I ja bih volio saznati rezultat ovog drugog meča :zubo: , slijedeće kolo igramo protiv Pun Muna pa bi bilo zgodno vidjeti kako su dečki prošli :E:
Nisam još stigao komentirati meč protiv Cvječarnice Nela :blabla: . Dakle, u prvom redu se još jednom zahvaljujem dečkima iz Cvječarnice Nela za fleksibilnost oko odigravanja tekme :s: :top: . Što se same igre tiče, još jednom moram primijetiti da Intercapital iz kola u kolo igra sve bolje :mirko: , forma nam je u zavidnom porastu :woohoo: , nastavimo li tako skočit ćemo za tri, a ne dvije lige! :lol: :lol: :lol: Ma da, sve je to dobro dok nas netko prvi ne istanbura :tuctuc: , a onda ćemo na vidanje rana :zivili: .
Meč je bio dobar, ali ga je Nevidal već u drugom krugu singlova skroz prelomio u našu korist :clint: teško pobijedivši Rossinija, tada smo već bili sigurni u nova tri boda :lux: . A još sam ja u drugom krugu dobio vrlo solidnog Petričušića i Kapetan Miki Trnskog i to je bilo to. Sva smo trojica jako fokusirani na igru tijekom meča, nastavimo li tako idemo garant među prve tri ekipe u ligi! :banana: :skace: :yesss:
Rossini i Nevidal odigrali su 4 seta koja su trajala malo više od 30 minuta strašnog nadmudrivanja! :s: :s: :s: Rossinijev i moj meč trajao je dosta kraće, išlo me je dobro :zvrko: , pasao mi je njegov način igranja :znoj: , ali sigurno je da sam odigrao protiv njega jedan od najboljih mečeva u dosadašnjoj, vrlo kratkoj ping-pongerskoj karijeri! :bis: :leti:
Što se igre u parovima tiče :o , svaka insinuacija o Nevidalovom i mom "tankiranju" nezrela je i netočna :nono: , tko me bolje poznaje zna da volim pobijediti i u pišanju u dalj kada zimi pijani pišamo u neugaženi snijeg :zivili: :drunk: :sebican: .
1. Trnski i Petričušić su bitno bolje igrali par nego singl mečeve :s: , Nevidal i ja smo malo prehrabro ulazili u neke lopte i nismo ih dovoljan broj pogodili na pravi način :brukica: , 3. ja sam prešao na obični reket i nisam se uspio odmah dobro prilagoditi :nene: , 4. "podmazivanje" gemištom tijekom cijelog meča :top: , "podmazivanje" pivom prije i tijekom parova :flop: .
Protivnicima naklon :s: :s: za borbu :pingic: :macevanje: :mljacko: i od srca puno više sreće u narednim mečevima! :cestitamo:
Intercapitalisti su imali neizvjestan put do doma :brukica: :facepalm: , naravno, opet obogaćen druženjem i analizom cijele večeri :pivo: :zivili: :drunk: :rospija: :predaja: ...
Hvala i mom dobrom sensei Bilanoviću :mudri: što je svratio na kraj meča i pridružio se Kapetanu Mikiju, Smuku i Salasu u kasnijim aktivnostima :pivo: :frajer: :zivili: :blabla:
Dren

#118 Post Postao/la Dren »

55 je napisao/la: Hvala i mom dobrom sensei Bilanoviću :mudri: što je svratio na kraj meča i pridružio se Kapetanu Mikiju, Smuku i Salasu u kasnijim aktivnostima :pivo: :frajer: :zivili: :blabla:
Uvijek :s: :s: :s:
Doduše draže mi je doć na meč, jer kad vi igrate (za naše dvoznamenkaste lige) igra se vrhunski stolni tenis, i ima se šta i vidit.

A analiza uz pivkana poslije...neprocjenivo :zubo:
trnac

#119 Post Postao/la trnac »

Dogovoreno za utorak u 19:30, STK Novi Zagreb vs. Cvjećarnica Nela

EDIT:
Došlo je do promjene termina u zadnji čas. Igra se u ponedjeljak u 19:30
Hvala ekipi domaćina na susretljivosti.
55

#120 Post Postao/la 55 »

Intercapital-Pun Mun u petak, 09.11. u 19:15. :)
Odgovorite