17. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

17. liga jesen 2012

#1 Post Postao/la trnac »

Pozdrav svim ekipama 17. lige
55

#2 Post Postao/la 55 »

Hvala, također... :top: ... liga mi izgleda dosta dobro, već bih se usudio reći i da nazirem pomalo favorite za osvajanje prvih par mjesta :zubo: , u svakom slučaju i nas (Intercapital) među njima! :rofl: :rofl:
Iznimno me veseli što je s nama u ligi i STK Rugvica, pa ćemo imati priliku opravdati se za poraz u prošloj sezoni :tuctuc: :cekicem: , u zadnjem kolu su nas nabili 7:3, i tako nas skinuli s prvog mjesta na treće :cursing: :ne zna: :mama: . Kapetan Miki i ja smo se posebno iskazali :brukica: :brukica: , samo da ove sezone ne bude još gore! :lol: :lol: :lol:
Prvu igramo protiv Reanimatora, odmah veliki izazov :E: , kod njih igra Šoštarić :clint: , no srećom i mi imamo jednog takvog... Zimus me je gadno nabio :bicedobro: , nerado se toga i sjetim :horor: :strah: ... ali bio je to jedan od onih dana kada se trudiš ko pas, ali ništa ne ide od ruke :darkevil: :ljut: :predaja: , jer sam se noć prije :pivo: :zivili: :drunk: , a onda naravno i :bonk: :azdaja: :zmaj: :rospija: ... bolje bi bilo da nisam niti išao na turnir, ali sada je šansa da se sve to malo popravi :yesss: .
Sretno svima u novoj sezoni uz lijepo druženje i dobar pingać! :pingic: :cestitamo: :pivo:
trnac

#3 Post Postao/la trnac »

@55
Nadam se da ne barataš reketom ni upola dobro kao smajlićima :)

BTW, igramo u 4. kolu.
55

#4 Post Postao/la 55 »

Hah, ovo za reket... pa ne znam što bih ti rekao :mljacko: , dajem sve od sebe pa što bude :ne zna: , nisam loš ali niti sam posebno dobar :zvrko: , no znam da su vaši suigrači dosta dobri :s: , igrali su puno jače lige od ove naše sadašnje... kako su uopće i ispali za tako puno liga :confused: ?
Ma nema veze :pfff: , najvažnije je da se igramo, družimo i dobro zabavimo! :bis: Gdje igrate domaće utakmice? Vidim da ćemo gostovati kod vas... :vozi:
trnac

#5 Post Postao/la trnac »

Bilo je promjena u ekipi, a zadnje je ozljeda kumovala odustajanju i pad za 2 lige.
Za početak bi bilo odlično da malo ostanemo u ovoj ligi. :)

Za domaće utakmice mi moje iskusnjare još nisu ništa rekle. Budem ih pitao pa javim.
55

#6 Post Postao/la 55 »

Ok, ma ima još nekoliko tjedana :leti: , saznat će se na vrijeme :amen:
Jopa

#7 Post Postao/la Jopa »

Također sportski pozdrav svima...

Vidim dosta poznatih ekipa, bit će čupavo.

Ove sezone smo slabiji, nemamo Samca, a Primorac nam nije htio doć. Probali smo i Samsonova ali se nismo sporazumjeli baš :B:

Cilj: 9. mjesto, ali teško teško..
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
trnac

#8 Post Postao/la trnac »

Opla, bit će borbe za 9. mjesto. :)
Jopa

#9 Post Postao/la Jopa »

Da, da..
Vinko nam još vuče ozljedu, tko zna da li će bit u stanju igrat..
Gari je zauzet pa skoro svaki dan, tako da je on samo slovo na papiru..
Ostajemo Sinke i ja :)

Samo se usudite podcijeniti nas :lol:
55

#10 Post Postao/la 55 »

Bog Jopa! :cheer:
Hah, vidim da se srećemo već u drugom kolu :wow: no, za razliku od prošle sezone, ovaj put mi gostujemo kod vas :vozi: :pivo:
Još mi odzvanja u glavi kako si me prošle sezone :cekicem: , no sada sam spreman na pokušaj revanša pa se spremi na :tuctuc: ! :rofl: :rofl:
Eto, baš se veselim da se opet vidimo, skupite se nekako trojica :trio: ... ma može i četvorica pa neka se taj jedan veseli :hero: , samo da vas ima dosta. :zubo:
Vidim da su s nama iz lige prošli i Rugvičani i Velux, nikoga od njih, uključujući i vas, nismo uspjeli pobijediti prošle sezone :cry: ... tako da očekujem dobre tekme :macevanje: .
Posebno mi je drago da osam suparničkih ekipa nismo nikada ranije sretali u ligama pa će i faktor iznenađenja biti prisutniji nego prije, doista ne znam baš puno o tim ekipama :ne zna: , jedino mi se čini da će nas momci iz STK NOVI ZAGREB FENIKS sve skupa istamburati :clint: , ali nema predaje unaprijed :nono: , skupo ćemo prodati kožu :predaja: :pivo: :zivili: :drunk: :azdaja: :rospija: :gips: ...
Već nas ima trojica na forumu, uz pomoć mog sensei Drena Bilanovića forum će nam biti dosta živ :blabla: , i iskreno se nadam da će se rezultati relativno brzo nakon tekmi unositi na net :komp: ... bilo bi to lijepo. :zmaj:
Od srca pozdravljam i našeg voditelja lige, gospodina Brleka, nadam se da će sve dobro funkcionirati i da će nam prvenstvo proći bez trzavica :strah: Lijep pozdrav do daljnjega! :w:
trnac

#11 Post Postao/la trnac »

Jučer i danas sam iskoristio stol u Garden Mallu za trening. Jest da prvih 5 minuta peku oči od Iskonove reklame :), ali bolje išta nego ništa.
Trening jednom tjedno neće biti dovoljan za iskusne majstore 17. lige.
55

#12 Post Postao/la 55 »

Pitanje je :misli: ... ovisi o tome kakva ti je "igračka baza", tj. koji nivo igre imaš pa ga održavaš jednom tjedno :fucka: . Ima tu igrača koji treniraju puno češće :o , ali znam i neke koji uopće ne treniraju :no: ... Samo igraju mečeve i vrlo su uspješni :rolleyes: :top: . Zato jer znaju igrati dobro i nije im još uvijek potreban nikakav poseban napredak da bi bili na 80-90% pobjeda u ovakvim ligama :cestitamo: .
E ja ti ne spadam u takve :nene: :nene: , bez treninga nemam osjećaja za igru, ni za udarac ni za kretanje :vidiga: :funj: ... zato treniram kada stignem, a osim toga jako mi se dopada pingaćenje pa mi ne pada nimalo teško! :lux: :lux:
trnac

#13 Post Postao/la trnac »

Problem je što sam igrao pingač intenzivno davnih dana, još u osnovnoj školi. Onda totalna pauza od skoro 25 godina i zadnja 3 mjeseca sam počeo igrati.
Recimo da je "igračka baza" jako tanka pa koristim svaku priliku za igru/trening.

Vidim da Intercapital polako ali sigurno napreduje, svaku polusezonu za jednu ligu. :)
Jopa

#14 Post Postao/la Jopa »

Ej Petre,
ma prošla sezona je bila prije 100 godina...
mi ćemo sad napraviti prvi (jeeeej) trening u petak za ovu sezonu, pa ćemo vidit u kakvoj ćemo formi biti za prvi meč...A i vidit ćemo da li će Vinko moći...

A što se tiče dvorane i našeg domaćinstva, bit će ko i prošlih godina. Nomadi smo.
Pa ako će vama pasati igrali bi kod vas :D

I ovo što si spomenuo..
Mi smo ekipa koja ne trenira i koja održava nisku "igračku bazu"
:B:

Mi pak nismo igrali sa samo 3 ekipe, pa smo svi stari znanci..
55

#15 Post Postao/la 55 »

Cool :cool: ... poznajete skoro cijelu ligu, znači da se već i igrački poznajete do te mjere da već znate kako protiv koga odigrati :B: .
Nomadi ste, a Intercapital rado zbrinjava nezbrinute beskućnike :lol: :lol: :lol: ... drugim riječima možemo igrati kod nas, kao i prošle sezone, bit će nam drago da vas ugostimo. :D :top:

Dražene, što se tiče Intercapitala :bis: ... da, svake sezone nas po jedni parovi koje izgubimo koštaju prvog mjesta u ligi :brukica: , ali pošteno zaslužimo svoj prolaz dalje :five: , uvijek smo drugi ili treći :nene: . Imamo jednog igrača koji igra ko :clint: , a imamo i dvojicu kojima igra varira od :clint: do :brukica: , no snađemo se nekako, za sada nam dobro ide :luck: ... ova sezona bi mogla biti čupava :mirko: :mljacko: :znoj: , ali ne damo se mi! :rofl: :rofl:
Jopa

#16 Post Postao/la Jopa »

Odlično. Tnx. Vidimo se u drugom kolu onda :)

To što poznajemo skoro cijelu ligu, točno znamo od koga ćemo izgubiti koliko :zubo:

Sve ovisi o tome koliko će Vinko i da li će uopće igrat..
trnac

#17 Post Postao/la trnac »

U četvrtak u 19:00 protiv STK Rugvica otvorenje sezone :)
55

#18 Post Postao/la 55 »

Intercapital - Reanimatori, 04. listopada (četvrtak) u 19:45. Prognoziram gustu tekmu :znoj: ... jedva čekam da me Šoštarić opet :cekicem: , zadnji put je igrao samo on :bike: , nisam se baš najbolje zabavljao... :rofl: :rofl:
Private_Driver

#19 Post Postao/la Private_Driver »

Evo i mene malo do vas :D Interkapital može igrati s Feniksom. . . .od 3. su jaca sva trojica, Nevidal od Cvitkovica sigurno, a za ostalo se cupajte. . . .tko zna, mozda neki parovi ili nesto :D
Make your move.
Jopa

#20 Post Postao/la Jopa »

Početnici vs BBNAM?
srijeda, pola 7
vrlo vjerojatno samo Sinke i ja,
pokušat ćemo brzo pobijedit, treba na tekmu stić
:lol: :lol: :lol:
Odgovorite