SOKAZ forum
6. čulo ljiga, jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Da, to je ta utakmica po kojoj ih pamtim.
Meni nikada nije bilo teško priznati kada me neko pobijedi.
Iako sa agronomima sveukupno imam skor 5:5
Meni nikada nije bilo teško priznati kada me neko pobijedi.
Iako sa agronomima sveukupno imam skor 5:5
- masterinsider
- Kontakt:
6-4 za njih, još sam u šoku
Bum sutra napisal malo detaljnije, ali Frančić i Fijačko su odigrali fenomenalno,
a pogotovo parove
dok je Ivić donio taj jedan presudan bod
Odlična tekma, žao mi je kaj i ti nisi igral ili bar došel malo pogledati...
Bum sutra napisal malo detaljnije, ali Frančić i Fijačko su odigrali fenomenalno,
a pogotovo parove
dok je Ivić donio taj jedan presudan bod
Odlična tekma, žao mi je kaj i ti nisi igral ili bar došel malo pogledati...
The Only Way Is Up...rutinski
- masterinsider
- Kontakt:
I meni je žal, ali nažalost SOKAZ je trenutno na čeki.
Svaki dan sam u dvorani s klincima osim četvrtka.
Tak da ne stignem. Ovak Vam je bar tekma bila knap
Lp
Svaki dan sam u dvorani s klincima osim četvrtka.
Tak da ne stignem. Ovak Vam je bar tekma bila knap
Lp
Da si ti igral, vjerojatno bi mi dobili
a barem bi imal priliku da ti vratim za ono od prošli put.
U svakom slučaju lijepa večer. Zato i igramo Sokaz zar ne ?
Kaj se treniranja tiče, znam kak ti je.
Lijepo je to kad gledaš kako klinci napreduju, a pogotovo ako imaju volje trenirati
kao što znaš i moja mala trenira na Velesajmu u Merixu kod Dražetića i Japeca.
Zadnja 2 mjeseca nije propustila niti jedan, jedini trening (5 treninga tjedno, fakat ima volje).
Gledam kako iz dana u dan napreduje i ako tako nastavi, za godinu-dvije joj ni ja neću moći ništa
a barem bi imal priliku da ti vratim za ono od prošli put.
U svakom slučaju lijepa večer. Zato i igramo Sokaz zar ne ?
Kaj se treniranja tiče, znam kak ti je.
Lijepo je to kad gledaš kako klinci napreduju, a pogotovo ako imaju volje trenirati
kao što znaš i moja mala trenira na Velesajmu u Merixu kod Dražetića i Japeca.
Zadnja 2 mjeseca nije propustila niti jedan, jedini trening (5 treninga tjedno, fakat ima volje).
Gledam kako iz dana u dan napreduje i ako tako nastavi, za godinu-dvije joj ni ja neću moći ništa
I to smo doČekali !!!!!
GIGINO ime se pojavilo na naslovnici SOKAZA !!!
"Završen je ljetni ciklus vikend turnira u Prečkom – prvi turnir u SOKAZ-u odigran novim plastičnim lopticama.
Usprkos toj velikoj promjeni za naš sport, većina glavnih lica opravdala je svoj status i u novim uvjetima. Među najugodnija iznenađenja ciklusa zasigurno ovaj put spadaju i novopečeni prvoligaši Stanislav Lošić i Ravi Vashist, te "domaćin" u dvorani Prečko, Davor Bakmaz, koji je pak nekoliko dana kasnije u ligi šokantno izgubio meč od Guge! "
GIGINO ime se pojavilo na naslovnici SOKAZA !!!
"Završen je ljetni ciklus vikend turnira u Prečkom – prvi turnir u SOKAZ-u odigran novim plastičnim lopticama.
Usprkos toj velikoj promjeni za naš sport, većina glavnih lica opravdala je svoj status i u novim uvjetima. Među najugodnija iznenađenja ciklusa zasigurno ovaj put spadaju i novopečeni prvoligaši Stanislav Lošić i Ravi Vashist, te "domaćin" u dvorani Prečko, Davor Bakmaz, koji je pak nekoliko dana kasnije u ligi šokantno izgubio meč od Guge! "
Netko bi rekao da se nije niti moglo pisati jer server nije radio, ali eto server servira bolje nego prije,
a ne piše apsolutno - nitko
Nakon prva tri kola situacija je ovakva :

Kaj se tiče one 4 tekme koje sam malo proanalizirao prije odigranog 3. kola dogodilo se ustvari sve najgore kaj se moglo dogoditi (kaj se nas tiče)...
Mi smo izgubili od podivljalih Agronomaca, a ponovno smo uspjeli izgubiti ''žive'' parove na potpuno neobjašnjiv način nakon vodstva 2-0 u setovima.Izgleda da ne postoji par kojeg mi možemo pobijediti, barem ne u muškim ljigama pa ćemo probati sa ženskim protivnicima
URC Ritmo je dobio Pletilje 6-4 i to nam također nije išlo u prilog, a bome niti pobjede
Dr.Starčevića protiv Hr.Cesta (nakon kaj su gubili 1-4
) i Croatia Osiguranja protiv Dubrave.
Polako dolazi do ''raslojavanja'' na tablici točno na dva dijela...
Mi smo prvi kao što se i očekivalo prije početka sezone, ali ako gledamo tablicu naopako
Ispalo je da imamo katastrofalan raspored, prva dva kola bez Draganice i to protiv Pletilja u gostima
+ Dede u full sastavu s Bakyllom & Softom.
Nakon toga teško gostovanje protiv Agronomaca gdje su sva trojica igrali odlično.
Ivić i Fijačko su uzeli po jedan set Draganici, a Frančić ga je čak natjerao da igra 5. set !?

I sada osim što smo nervozni zbog tri uzastopna poraza (prvi put smo to doživili u Sokazu) i umjesto da igramo konačno doma gdje bi bili favoriti protiv Putterflya koji je odustal od takmičenja, te na taj način malo vratimo samopouzdanje & uigramo Cipranina i Šumadinca, mi fino pauziramo i nakon toga moramo opet u goste kod osokoljenih URC Ritma...kata-strofa
Nije dobro i neće nas ove sezone, dosta toga se lošeg poklopilo, a sve to se dešava u 6. ljigi gdje svi znaju igrati i sve treba zaraditi dobrim partijama kojih kod nas za sada nema dovoljno.
Croatia Osiguranje pokazuje da su nakupili dosta iskustva prošle sezone u 4. ljigi i bez obzira što su ispali za dvije ljige, ostali su u istom sastavu i očito imaju želju - vratiti se natrag u 4.
I to misle ''za istač''
Dr.Starčeviću sve za sada polazi za rukom i opravdavaju moju prognozu da će biti ozbiljni kandidati za prolaz u jače ljige.
Dubrava i Dom Medveščak nisu prognozirani za sam vrh, a dali će i ostati u tom vrhu vidjeti će se za 3-4 kola jer na polovici ljige ni jedna ekioa neće moći biti u vrhu zahvaljujući sreći ili ponekom iznenađenju.
Pošto ovaj tjedan pauziramo, nema mi druge nego otići pogledati malo neku od tekmi,
pa ću gotovo sigurno ići na derbi ovoga kola :
Pletilje Textilci-Croatia Osiguranje
tu bu se imalo kaj za gledati...
Sada je definitivno sigurno da bu osvajanje bodova u gostima jako ličilo
čupanju pokvarenog kutnjaka s običnim kombinirkama
Svako kolo 6 tekmi, a samo po jedna pobjeda u gostima

a ne piše apsolutno - nitko
Nakon prva tri kola situacija je ovakva :

Kaj se tiče one 4 tekme koje sam malo proanalizirao prije odigranog 3. kola dogodilo se ustvari sve najgore kaj se moglo dogoditi (kaj se nas tiče)...
Mi smo izgubili od podivljalih Agronomaca, a ponovno smo uspjeli izgubiti ''žive'' parove na potpuno neobjašnjiv način nakon vodstva 2-0 u setovima.Izgleda da ne postoji par kojeg mi možemo pobijediti, barem ne u muškim ljigama pa ćemo probati sa ženskim protivnicima
URC Ritmo je dobio Pletilje 6-4 i to nam također nije išlo u prilog, a bome niti pobjede
Dr.Starčevića protiv Hr.Cesta (nakon kaj su gubili 1-4
Polako dolazi do ''raslojavanja'' na tablici točno na dva dijela...
Mi smo prvi kao što se i očekivalo prije početka sezone, ali ako gledamo tablicu naopako
Ispalo je da imamo katastrofalan raspored, prva dva kola bez Draganice i to protiv Pletilja u gostima
+ Dede u full sastavu s Bakyllom & Softom.
Nakon toga teško gostovanje protiv Agronomaca gdje su sva trojica igrali odlično.
Ivić i Fijačko su uzeli po jedan set Draganici, a Frančić ga je čak natjerao da igra 5. set !?
I sada osim što smo nervozni zbog tri uzastopna poraza (prvi put smo to doživili u Sokazu) i umjesto da igramo konačno doma gdje bi bili favoriti protiv Putterflya koji je odustal od takmičenja, te na taj način malo vratimo samopouzdanje & uigramo Cipranina i Šumadinca, mi fino pauziramo i nakon toga moramo opet u goste kod osokoljenih URC Ritma...kata-strofa
Nije dobro i neće nas ove sezone, dosta toga se lošeg poklopilo, a sve to se dešava u 6. ljigi gdje svi znaju igrati i sve treba zaraditi dobrim partijama kojih kod nas za sada nema dovoljno.
Croatia Osiguranje pokazuje da su nakupili dosta iskustva prošle sezone u 4. ljigi i bez obzira što su ispali za dvije ljige, ostali su u istom sastavu i očito imaju želju - vratiti se natrag u 4.
I to misle ''za istač''
Dr.Starčeviću sve za sada polazi za rukom i opravdavaju moju prognozu da će biti ozbiljni kandidati za prolaz u jače ljige.
Dubrava i Dom Medveščak nisu prognozirani za sam vrh, a dali će i ostati u tom vrhu vidjeti će se za 3-4 kola jer na polovici ljige ni jedna ekioa neće moći biti u vrhu zahvaljujući sreći ili ponekom iznenađenju.
Pošto ovaj tjedan pauziramo, nema mi druge nego otići pogledati malo neku od tekmi,
pa ću gotovo sigurno ići na derbi ovoga kola :
Pletilje Textilci-Croatia Osiguranje
tu bu se imalo kaj za gledati...
Sada je definitivno sigurno da bu osvajanje bodova u gostima jako ličilo
čupanju pokvarenog kutnjaka s običnim kombinirkama
Svako kolo 6 tekmi, a samo po jedna pobjeda u gostima
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon lis 17, 2016 4:36 pm, ukupno mijenjano 7 puta.
Kaj sam ti rekel za juru tonkovića a aa, ja sam u egalu s njim, tak da dečki borba
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Vrijeme je za malu prognozu 4. kola...

Pod uvjetom da svi nastupe u najjačim sastavima.

Pod uvjetom da svi nastupe u najjačim sastavima.

Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto lis 18, 2016 10:43 am, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ako ja mogu bacit neku prognozu...
Ovo kolo ne budete izgubili
Ovo kolo ne budete izgubili
To sigurno
garantiram da će moji iskoristiti priliku za surove treninge u cilju povećanja forme,

a nada da ćemo zaredati s pobjedama još nije nestala :

garantiram da će moji iskoristiti priliku za surove treninge u cilju povećanja forme,

a nada da ćemo zaredati s pobjedama još nije nestala :

Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto lis 18, 2016 12:19 pm, ukupno mijenjano 4 puta.
Volio bih da Svilci uzmu bar bod ali bojim se da to nebu sam tak
...ali zdušno bumo navijali
pogotovo ak bu kaj za prigrist

Grunt isti tata Raka 
Misliš Grunf!
Dok su drugi čitali stripove,ti si vidi se ,igrao tetris...
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Grant. 
Al istina, nisam tolko star.
Al istina, nisam tolko star.
Btw , Grunf mu je andrkaver ime a pravo ime mu je Grunt von GruntBrod je napisao/la:Misliš Grunf!
Vidim da nas ima dosta koji pobožno čuvamo (i prečitavamo) svoju kolekciju Alana Forda
A za mlađe, koji koriste tablete, preporučam vrlo kvalitetnu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/deta ... p&hl=en_GB
A za mlađe, koji koriste tablete, preporučam vrlo kvalitetnu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/deta ... p&hl=en_GB
wolf je napisao/la:Btw , Grunf mu je andrkaver ime a pravo ime mu je Grunt von GruntBrod je napisao/la:Misliš Grunf!
Dok su drugi čitali stripove,ti si vidi se ,igrao tetris...ali ti to sigurno znaš
a ovo za bućka sigurno stoji
![]()
![]()
![]()
Otto von Grunt!
Ali svejedno blagodarim pokazano znanje!
A sad brišem, da ne trolam dalje....
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Budemo ti namazali svinjske masti, pa malo crvene paprike i soli kao nama Dabi jučer. Pucali smo od snage.wolf je napisao/la:Volio bih da Svilci uzmu bar bod ali bojim se da to nebu sam tak...ali zdušno bumo navijali
pogotovo ak bu kaj za prigrist
![]()
Igramo u četvrtak za one koje zanima
Daj nemojte.