5-5 u svkom slućaju gosti zadovoljniji nego mi
najgore je to kaj smo u toku meća već odbrojali našu pobjedu, a sve se okrenulo naopako. Zrinski imao 4 meć lopte protiv Trbušića a bogami nismo ni u snu mislili da Coha može izgubiti od Horvata, ali kad te ide, ide te, čestitke protivniku na borbi
u ovoj nasoj ligi mladice samo cudo moze maknuti sa prvog mjesta ali zato je borba za 2. i 3. mjesto neizvjesna do bola... skofina, prior, gabrek i utrine ce se boriti za pozicije sve do zadnjeg kola.
Zadnja izmjena: Izra, dana/u čet tra 16, 2009 5:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
masterinsider je napisao/la:
Gabrek dobi Mladiće i evo ti ćuda. Igraju u četvrtak.
cisto sumnjam, eskulic ima tricu (osim ako se kotlovnik ne najede ludih gljiva i steroida prije meca pa iznenadi stanka) ali mislim da su mladici previse kompletna momcad da izgube jos koju partiju, eventualno par.
a cak i kad bi to izgubili, imaju preveliku bodovnu prednost s obzirom da se mi ostali favoriti jos moramo medjusobno tamburati.
Izra je napisao/la:
a cak i kad bi to izgubili, imaju preveliku bodovnu prednost
Prednost pred Gabrekima je samo tri boda koja se gube. u slučaju pobjede Gabreka te su oni 1. , nama bi pasalo da Mladići dobe sve do kraja kad smo već zeznuli protiv Zrinskog.
hm istina, nisam vidio da gabreku nije upisan jos jedan rezultat. svejedno, mislim da u najgorem slucaju za mladice moze ispasti 5:5 a gabrek jos mora igrati i sa priorom pa tu moze izgubiti koji bod.
ruku na srce u petoj ligi jedino kotlovnik ima igru za skinuti stanka, drago mi je da mu je to i uspjelo ako zbog nicega bar da nitko na kraju nema onaj ruzni score 33:0.
a sad rezultat... kako igra taj medved i kako je kile izgubio od znike?
Izra je napisao/la:najeo se ludih gljiva i steroida svaka cast!
ruku na srce u petoj ligi jedino kotlovnik ima igru za skinuti stanka, drago mi je da mu je to i uspjelo ako zbog nicega bar da nitko na kraju nema onaj ruzni score 33:0.
a sad rezultat... kako igra taj medved i kako je kile izgubio od znike?
Prvo da kažem da je Kotlovnik moj idol i životni guru , Medved i Znika igraju normalno, može se reći da su porazi mene i Najmana bili rezultat njihove super igre i naše loše igre i to je to..bez filozofije...ostao je blagi žal što bar jedan od nas dvojice nije složio dvicu ili šta njih dva nisu dobili par koji su sjajno krenuli....ali žal je trajao kratko a utopljen je potpuno u nakon....ma kad se bolje sjetim nije ga uopće bilo...mi zadovoljni s 5:5....ja još sretniji šta je Dado napravio svoj prvi veliki rezultat...nakon svih onoh fikseva 5 seta s najvećim bajama Sokaza(npr.Mladen Grantverger)....bilo je i vrijeme....ja i Nojman ćemo udrit po treningu a imamo i od koga nešto naućit
Htio bih se prije svega zahvaliti svim svojim vjernim navijačima koji su me podržavali svo ovo vrijeme i bili uz mene kad je bilo najteže. Također jedno veliko hvala mojim roditeljima što su me napravili i time mi omogućili da pobijedim Stanka Eskulića u ping pongu Kao predsjednik ću se zalagati za to da sokazovci dobiju veća prava u društvu! Dosta je bilo represije!!