SOKAZ forum
19. liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
iz više objektivnih izvora sam čuo komentare da je Stupnik II jednaka ako ne čak i kvalitetnija ekipa od Stupnika I koji uspješno igra 15.tu ligu.
Pametnom dosta za ocjenu njihove igre.
Pametnom dosta za ocjenu njihove igre.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Padobranci vs Vellux arhitekti četvrtak (3.11) 18i30 Dom sportova.
Pošto smo več dogovorili i termin i stol (obje ekipe) bilo nam je bezveze odgoditi meč
Nadamo se BOD-u
Pošto smo več dogovorili i termin i stol (obje ekipe) bilo nam je bezveze odgoditi meč
Nadamo se BOD-u
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- Private_Driver
Za gosp.Paradžika: Nadrljat cemo ovako još svakako. Paseka nema, Ticic jos nije zdrav, a Karlo i ja UOPCE ne treniramo ali ono niti malo. . . .jbga, stisle nas obaveze.Šteta, jer da smo u treningu i svi zdravi, sigurno bi bilo jaaako drukcije.Ovako planiramo šta prije zaboraviti ovu sezonu a i nije objektivno ocekivati neki veci napredak kad smo praktički osakaćeni. Nemojte me krivo shvatiti dat cemo sve od sebe ali uglavnom vidimo se slijedece sezone

Make your move.
- Private_Driver
Mislim da kod Zagreba postoji dublji problem od same igre, treniranja ili ne.
Ali sve dođe na svoje prije ili kasnije.
Zato Frane glavu gore i odigrajte svaki meč 100% bez obzira na ishod
Ali sve dođe na svoje prije ili kasnije.
Zato Frane glavu gore i odigrajte svaki meč 100% bez obzira na ishod
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Odigrali smo protiv ORE i pobijedili 7:3
, dečki iz ORE su super i fakat se s njima super družiti, čestitam im na dobroj igri i strašno dobrom osjećaju za pravo "sokazovsko" druženje
, bilo nam je veselo
, makar ja nisam do kraja meča, da ne bi bilo
kada izgubim jer nemam osjećaja u ruci...
.
Po običaju, Dan je bio opet dobar
, ja sam ga pratio u stopu, a kapetan nam je zapao u krizu
i fakat nema sreće u raspodjeli poena krajem setova, a prasice tek...
... tri puta po 2:3, šteta... a u dva meča je vodio po 2:0, ma nije važno
, bit će bolje u slijedećem kolu za dva tjedna (slijedeći tjedan smo slobodni), jer ćemo trenirati i sve ćemo napucati!

Po običaju, Dan je bio opet dobar
Za sada dogovoren meč sa Dugavama 15.11. utorak u 18h kod njih,
sa Stupnikom dogovaramo 22.11. u D. sportova, (80% dogovoreno)
Onda dolazimo Intercapitalu. Petre kojim danima se igra kad ste vi domaćini????
sa Stupnikom dogovaramo 22.11. u D. sportova, (80% dogovoreno)
Onda dolazimo Intercapitalu. Petre kojim danima se igra kad ste vi domaćini????
Ponedjeljak i sreda su jedini dani u kojima Mikloška nemre igrat (ima obaveze navečer - engleski)
Kak veliš daleko je to. Možda bu nekaj skemijal Hrvoje
Kak veliš daleko je to. Možda bu nekaj skemijal Hrvoje
Ajde Zagrebaši metnite rez. utakmice odigrane u utorak sa Dugavama
Frano nije valjda da nisi imal vremena metnu rez.
Frano nije valjda da nisi imal vremena metnu rez.
Bemti miša... kako je TIO napucao pohabane gumice (ali bez dva najbolja igrača)...
Mislim da i TIO ističe kandidaturu za prolazak dalje, odlično im ide.
Mi smo slobodni slijedeće kolo, ali slažem se s Ikotom; stvarno bi bilo lijepo da ekipe koje imaju "forumaše" objavljuju rezultate na vrijeme, da se imamo čime zabavljati i da smo u tijeku s aktualnostima u ligi.
, bez obzira je li netko prošao
ili pak
... glupo je da ovako danima kasnije nemamo pojma kako je utakmica završila. 
Mi smo slobodni slijedeće kolo, ali slažem se s Ikotom; stvarno bi bilo lijepo da ekipe koje imaju "forumaše" objavljuju rezultate na vrijeme, da se imamo čime zabavljati i da smo u tijeku s aktualnostima u ligi.
Ne znam jesu li uopće odigrani mečevi STK Zagreb-Dugave i STKI URIHO-Agronomski fakultet
, ali ako jesu i ako su gosti pobijedili u oba meča (što je dosta vjerovatno), onda znaš da Frani i Vjeki treba jedno godinu dana da upišu rezultat
... prije mislim da će ga upisati voditelj lige ili administrator, ali nema veze
, nitko od nas zapravo nema obvezu upisivati te rezultate, ali se svi slažemo da bi to bilo vrlo kolegijalno i fer, tako da se bolje možemo zabavljati procjenom narednih rezultata i već nekakvim pozicioniranjem za kraj lige...
Svakako je da će neke ekipe biti
ili
, a neke će pak biti
, prvima
, drugima
.
U svakom slučaju, svaka će ekipa igrati protiv svake, što znači da će svako završiti točno na mjestu koje je i zaslužio!

Svakako je da će neke ekipe biti
U svakom slučaju, svaka će ekipa igrati protiv svake, što znači da će svako završiti točno na mjestu koje je i zaslužio!
- bduralija
- Kontakt:
sinoć smo igrali meč s STKI URIHO kao gosti na domaćem terenu... stvarno su OK... mislim da je Vjekoslav stalno nešto cugao tako da mu i nije bilo do igre... imali smo i brojnu publiku, ekipa iz Stupnika je došla u špijunažu (o.a. to me podsjetilo na Tekstilce), a bile su tu čak i 2 dame (Vlatka i Dunja)...
u petak sam naravno otišao na trening, ali sam izbjegavao teške utege... i opet sam osjetio malu ukočenost, ruka kao da se ne može opustiti...

slijedeći meč igramo s prvoplasiranom momčadi TIO (kod nas 17.11. u 18), inače smo već igrali prije 5 sezona, nama je trebao remi da ostanemo u 19. ligi, njima tekma nije ništa značila i opet su nas nabili... kako to vrijeme brzo leti

u petak sam naravno otišao na trening, ali sam izbjegavao teške utege... i opet sam osjetio malu ukočenost, ruka kao da se ne može opustiti...
slijedeći meč igramo s prvoplasiranom momčadi TIO (kod nas 17.11. u 18), inače smo već igrali prije 5 sezona, nama je trebao remi da ostanemo u 19. ligi, njima tekma nije ništa značila i opet su nas nabili... kako to vrijeme brzo leti