Nova Tumarina Jazbina - Termini

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Pale
Kontakt:

#1641 Post Postao/la Pale »

Kemile u petak u kolko sati je stavljena najava za utorak sa strane šlankera. Pošto smo Hrga i ja bili zajedno i Hrga mi je obećao da če pokušati dogovoriti četvrtak da izbjegnemo gužvu tj. igranje na trici koja i nije tolko sranje kolko je gužva oko stolova dok se igraju tekme. Znaći Hrga kao viša liga izlazi u susret meni i mojoj ekipi i ugovara tekmu u četvrtak. Poslije njegove rezervacije vi se ubacujete kao treći u sredu pod izlikom da vam sreda jedino paše (nigdje se nije vidjela najava šlankera za utorak i sredu, ili četvrtak sorry). :ne zna:

Meni izgleda ko da ste čekali kaj bu jača liga odlučila pa ste odabrali sredu da izbjegnete treći stol ;)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Kemil
Kontakt:

#1642 Post Postao/la Kemil »

Ikota jednostavno rečeno promašio si temu.

Kao prvo, Šlankeri se nisu mogli ubaciti u srijedu da izbjegnu treći stol jer je najava napravljena u subotu nakon što je JT II obrisala najavu i samim time su ispred nas sve ekipe, i jače i slabije lige.
Dakle, očito nije bilo te namjere.

Najava za utorak i četvrtak (a ne srijedu) je postojala i nakon toga u subotu obrisana najava za utorak i stavljena na srijedu, tko je vidio vidio tko nije nije.

Srijedu su inače izabrali naši protivnici, a i da su odabrali četvrtak opet su u dvorani 3 meča, a mi na trećem stolu.

Na kraju, svi su sve napravili prema pravilniku, niti Padobranci niti JT II nisu ničim zakinuti od naše strane pa ne vidim čemu sada to raspravljati.

ps
Nisi tako vidovit da znaš što je netko mislio.
Pale
Kontakt:

#1643 Post Postao/la Pale »

:top:
Meni je to tak izgledalo sorry.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Kemil
Kontakt:

#1644 Post Postao/la Kemil »

Sorry i sa moje strane ako sam nenamjerno nekoga nagazio. :top:
Pale
Kontakt:

#1645 Post Postao/la Pale »

sve 5.

mixer

#1646 Post Postao/la mixer »

Ma jednostavno se desava ono kaj sam rekao a to je da ce najava sjebati a ne poboljsati komunkkaciju medju ekipama.bez obzira na sve jedina stvar treba bitj rezervacija termina a ne da moram razmisljati oce mi se neko utrpavati u termin.rezervirao sam prije 2 tj zato kaj jedino tad mozemo igrat i da mi sad neko radi svoje nonsalantnosti i bezobrazluka radi najave upada u termin .ma nek odjebe.to je samo retoricki i nema veze sa nasom ekipom .ako stari moj nisi rezervirao do 22 u petak tad igraj na 3 stolu pa ces drugi put razmisljati i spreman sam se posvadjati radi toga.
Zato mislim da najava nikako nije ista kao rezervacija a kolko sam idio vec ima prednajava za 2 tj unaprijed svakom mogu izlazit u susret al ne da me neko jebe u mozak svojom gluposcu..
Kuzim za pravilo Sokaza al to kaj se desilo textilcima je samo zato jer su im protivnici sero je i izmisljaju toplu vodu.godinama je sve funkcioniralo odlicno sad to imamo i na webu i zakaj uvijek moramo bit najpametniji ostavimo dobro i trudimo sei mati jos bolje i jednostavnije
Brod

#1647 Post Postao/la Brod »

mixer je napisao/la:Zato mislim da najava nikako nije ista kao rezervacija a kolko sam idio vec ima prednajava za 2 tj unaprijed svakom mogu izlazit u susret al ne da me neko jebe u mozak svojom gluposcu..
Mixeru,
ne znam jel si u riječi "idio" ispustio v na početku ili t na kraju,al daj prije nego se počneš svađati barem pročitaj pravila,i nauši više što je prednajava,što je najava a što rezervacija termina.
I nemoj previše misliti,nego igraj po pravilima koja su sad napismeno,kad dođe vrijeme,budemo ih popravljali u koraku,za sada važe točno ona koja su napisana! :top:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Brod

#1648 Post Postao/la Brod »

Nikad neću naučiti quotati,uvjek mi ispadne krivo od onog kaj sam zamislio... :rofl:
ib
Site Admin
Kontakt:

#1649 Post Postao/la ib »

:andjeo: :mig:
Brod

#1650 Post Postao/la Brod »

Fala Banfička... :s:
Pale
Kontakt:

#1651 Post Postao/la Pale »

Zašto dvorana nije očišćena?
Treba neko malo :tuctuc:
Puhovski si je sinoć na treningu jako uprljao čarapice :rofl:

mixer

#1652 Post Postao/la mixer »

Pa u tome i je stvar kaj igramo po pravilima i ne trpamo se . A to kaj su pravila takva nazalost vidi se da nisu dobra.necu vise jer sam gubim zivce .uglavnom vec vidim a i cujem kak ljudi razmisljaju radi tih najava da igraju kad nize lige imaju najavu ili rezervaciju i gadjaju taj termin uglavnom sranje
Dren

#1653 Post Postao/la Dren »

Ikota je napisao/la:Zašto dvorana nije očišćena?
Treba neko malo :tuctuc:
Puhovski si je sinoć na treningu jako uprljao čarapice :rofl:
Ne znam. Mi smo ovaj tjedan i planiramo za vikend. Sutra se dogovorimo dal subotu il nedjelju pa stavimo na web
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Brod

#1654 Post Postao/la Brod »

Kao što sam napisao na našem webu, za 1. maj neće biti dežurstva u dvorani,jer je praznik a i nema ni jedne dogovorene utakmice!
Da se ne bi desilo da tamo čubim sam dok Vi roštiljate,ili se otimate s penzionerima za Banditićev grah u Maksimiru! :zubo:
Pale
Kontakt:

#1655 Post Postao/la Pale »

Pametno :top:

Subota i nedjelja netko za lagani hakl?

Dren

#1656 Post Postao/la Dren »

A da se organizira neš pametnije u petak? :D
tipa sredit dvorište i bacit roštilj?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#1657 Post Postao/la Pale »

Samo ne petak. Upravo mi se najavila ekipa na rucak.
Subotu su najavili kisu pa ostaje nedjelja. Eto ja sam za nedjelju. Bum i kuhal ak treba.

Brod

#1658 Post Postao/la Brod »

Majstor zidar nam je na moru!
Ak se kaj promjeni,javim... :klopa:
vjekkk

#1659 Post Postao/la vjekkk »

Ne treba nam zidar, treba nam kuhar! ;) za ostalo cemo se snać
Brod

#1660 Post Postao/la Brod »

Članarina za 05 mjesec skupljati će se u četvrtak 07.05 od 17-22 h!
Mole se kapetani ekipa da dobro prebroje svoje članove i pomnože sa 150!

P.S. u nedjelju 03.05. izvjesne radne akcije uređenja dvorišta i zidanja roštilja,ako ima zainteresiranih neka dodju!Još ću potvrditi,ovisimo o vremenskoj prognozi!
Odgovorite