SOKAZ forum
13. liga proljeće 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Članak 32.Ante je napisao/la:Postoji li neki rok do kada se zapisnik mora poslati voditelju liga? Pa da se nakon toga utakmica smatra nevazecom i mora se igrati ponovo
Domaćin je dužan dostaviti zapisnik o odigranoj utakmici voditelju lige u roku od 48 sati po odigranoj utakmici. Dokaz o pravovaljanom slanju zapisnika je žig pošte. Ukoliko voditelj lige ne dobije zapisnik u tom roku, momčad će biti kažnjena novčanom kaznom.
Ukoliko voditelj lige ne dobije zapisnik niti do sjednice Komisije za natjecanje na kojoj se vrši registracija utakmica, a utakmicu nije mogao registrirati, utakmica će biti registrirana sa 10:0 u korist gostujuće momčadi, a momčad domaćina će biti kažnjena i gubitkom tri boda i novčanom kaznom.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Naravno, jasno vam je da zbog raznoraznih objektivnih okolnosti a i mogućnosti "neslužbenog" upisivanja rezultata na web putem ovih stranica, ovaj članak podliježe slobodnijoj interpretaciji voditelja.
Novim tehnologijama i mogućom problematikom sa dostavom zapisnika (naime, kao primjer: baš sam prije neki dan dobio zapisnik od prvog kola, uredno poslan prije više od 2 mjeseca
) ispada da je ovaj članak zrel za doradu.
Nadam se da će se vremenom stići i adresirati ga - na način da ga se modernizira izlaženjem u susret i igračima i voditeljima.
Novim tehnologijama i mogućom problematikom sa dostavom zapisnika (naime, kao primjer: baš sam prije neki dan dobio zapisnik od prvog kola, uredno poslan prije više od 2 mjeseca
Nadam se da će se vremenom stići i adresirati ga - na način da ga se modernizira izlaženjem u susret i igračima i voditeljima.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ako sam dobro shvatio, ZET-ovci inzistiraju na formalnom drzanju propisa. Ja ih ne poznajem, ali valjda nemaju dvosteuke kriterije. Prema tome, u njihovom slucaju je jasno, svako kasnjenje zapisnika je novcana kazna. A praksa je da se za recidiv kazna uduplava. Pa... kalkulator u ruke. Ocekujem da ce sljedeci Deda imati puno manju kotizaciju, bit ce novaca u kasi
Naravno, to se ne odnosi na sve nas druge koji sokazu pristupamo fleksibilnije i ne inzistiraml na formalnim pravilima 
Došel sam doma sretan, Dtrnski 
Moram reći da je jučer bilo jako, jako cool gostovanje kod ekipe Ore. Besprijekorni domaćini, legendarni frižider, laganini, zeka, bez ikakvog opterećenja i napetosti - to je to!!!
Ante i Poljo su briljirali i napravili trice... Ja sam loše igrao, ali poslušao sam recept domaćina, pa se popravljao iz partije u partiju - u prvoj (još bez pivkana) dobio sam jedan set. Nakon hladnog pivskog osvježenja, dobio u drugoj partiji dva seta, a nakon dodatnog hmeljnog dopinga, dobio sam nekako treću partiju.
Hvala još jednom dečkima iz Ore na dobroj tekmi i atomosferi!
Moram reći da je jučer bilo jako, jako cool gostovanje kod ekipe Ore. Besprijekorni domaćini, legendarni frižider, laganini, zeka, bez ikakvog opterećenja i napetosti - to je to!!!
Ante i Poljo su briljirali i napravili trice... Ja sam loše igrao, ali poslušao sam recept domaćina, pa se popravljao iz partije u partiju - u prvoj (još bez pivkana) dobio sam jedan set. Nakon hladnog pivskog osvježenja, dobio u drugoj partiji dva seta, a nakon dodatnog hmeljnog dopinga, dobio sam nekako treću partiju.
Hvala još jednom dečkima iz Ore na dobroj tekmi i atomosferi!
zapisnik
To što rezultat nije upisan, ne znači da automatski nije na vrijeme poslan referentu lige. Upisivanje rezultata na web je opcija i stvar dobre volje a ne obaveze a mogu ga upisivati igrači i domaće ali i gostujuće ekipe. Isto tako, nisam upoznat da referenti imaju neki propisani rok do kada moraju upisati rezultat na web, ako ga same ekipe nisu upisale.
evo mi smo otukli i osmo kolo.
Ne znam jesu ekipe posebno nabrijane na nas ili smo mi fakat loši
al čupamo bodove na guzove 
Podsusedsko dolje je poprilično opaka ekipa i mlate ga junački sva trojica.
Bila je grda borba, i iako su samo dvi tekme išle u 5 setova, igralo se nešto više od 3,5 sata!
Ovaj put sam ja bio glavni uzrok stresa (mada me Snigo pratio u stopu)
Prvi meč sam gubio 0:2 glatko, nekako se vratio u meč...a zadnji za 5:4 sam u četvrtom setu gubio 2:10...i okrenuo
Nijesam znao da imam to u sebi
Sve u svemu, morat će se trenirat

Ne znam jesu ekipe posebno nabrijane na nas ili smo mi fakat loši
Podsusedsko dolje je poprilično opaka ekipa i mlate ga junački sva trojica.
Bila je grda borba, i iako su samo dvi tekme išle u 5 setova, igralo se nešto više od 3,5 sata!
Ovaj put sam ja bio glavni uzrok stresa (mada me Snigo pratio u stopu)
Prvi meč sam gubio 0:2 glatko, nekako se vratio u meč...a zadnji za 5:4 sam u četvrtom setu gubio 2:10...i okrenuo
Nijesam znao da imam to u sebi
Sve u svemu, morat će se trenirat