Vikend turniri - zima 2013.

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

#21 Post Postao/la ib »

55 je napisao/la:Zadnjih pola godine sam "čokljavac koji roštilja" :rofl: :rofl: , a na treninzima često igram i s Mazeom
:eek: Fakat si se popravio! :s:
55

#22 Post Postao/la 55 »

Hvala ti, legendo... pa koliko sam prije znao (ništa) normalno je da se pomalo popravljam... :zubo: , nadam se da će biti toga još pa ćemo se još penjati u ligama! :lux:
Upravo se privikavam na novo drvo (NSD), treba se priviknuti na njega, ima doista nizak izbačaj, puno fulavam pa se osjećam totalno čokljavo... :retaj:
Hvala na komplimentima, trebat će to još dosta bolje, samo pomalo! :kava:
ib
Site Admin
Kontakt:

#23 Post Postao/la ib »

Ma nisi ubra šalu, ka ono dođe ti Maze da otrenirate tu i tamo :zubo:
Pale
Kontakt:

#24 Post Postao/la Pale »

Koja Maze,, Tina??
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#25 Post Postao/la 55 »

ib je napisao/la:Ma nisi ubra šalu, ka ono dođe ti Maze da otrenirate tu i tamo :zubo:
Troll... :lol: :lol: :lol: ... nemoj to raditi mom sirotom profesorskom srcu :rofl: :rofl: , a jesi me naguzio :moon: , dugo me ovako netko nije :s: :s:
Dren

#26 Post Postao/la Dren »

auh, kakav turnir :s: :s: :s:
Habljak nas je sve digao na iznenađenje i dobru kondiciju uz vrhunsku koncentraciju. Imao je sreće što nije naletio na Nemeca u razigravanju, jer je ovaj preiskusan za Habljakov stil igre, al nas ostale je vrhunski samljeo strpljivom i dobrom igrom. Čestitke.
Ja odoh tjedan dana ležat :rofl:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
D-Tech

#27 Post Postao/la D-Tech »

Čestitke svima, Drene od tebe sam očekivao sjajniju medalju, moraš se malo više potrudit slijedeći vikend. :top:
Welcome to the DARK SIDE :E:
Dren

#28 Post Postao/la Dren »

mučki provokatoru :D
ja sam imao niži cilj. pogotovo kad sam malo pogledao susrete po skupinama, pa bilo je bar 10 igrača koji me sigurno mogu dobit. Tako da sam više manje računao na četvrtfinale kao uspjeh. A onda sam imao i malo sreće sa ždrijebom - od svih igrača tamo, dopao me Deda - definitivno momak koji me može glatko pobjediti, ali igramo često skupa, dobro se poznamo pa je onda i lakše, taktiku već imaš spremnu i treba se samo na realizaciju koncentrirat. Imao sam bolju realizaciju...i sad imam dosta dobar skor protiv njega, mada realno gledano, nisam bolji od njega. Sve su to nijanse, sasvim moguće da slijedećih par susreta će bit te nijanse na njegovoj strani.
Da sam naletio na Cvitaša, Pavličića, Nemeca, Bogovića, Čanadija ili Habljaka ranije - e pa i ispao bih ranije. :D
Ovako oni su se međusobno razrješavali i meni odnosno Dedi se dobro otvorio ždrijeb.
Al loš sam. Upala živaca u kičmi jest nezgodna, al već sam naučio ignorirati tu bol. Problem je što se mora smanjit sa cigarama, poradit na kondiciji i ojačat te mišiće oko kičmice da ne bude da svaku buru ostanem ležat dva dana ko ovu srijedu i četvrtak :(
Odigram dobar prvi set, a onda se umorim, a bez snage se ni ne krećem nit imam koncentracije i ako igram meč u kojem me neko duže drži u poenu (kao Habljak) potrošim se već prvi set :D To nije dobro

Za ostale - Čanadi je dosta digao igru u obrani, napad ga nije volio :rofl: al bit će tu materijala za brige protivnika. Pavličić i Bogović, slično meni, padaju dosta kako meč prolazi jer im fali snage. No njih dva bolje čitaju protivnike od mene, a bome i bolje igraju, a konda će doć, pa već slijedeći turnir mislim da će bit opasni po sve. Cvitaš očito nije u treningu, Deda standardno dobar, al fali sigurnosti na forhendu, Habljak - defanzivan, neugodan, drugačiji i digao nas na foru :D jako dobro fizički pripremljen + odlični refleksi...zaslužio prvo mjesto.

Dosta novih imena, dobrih igrača.
zapamtio sam Vedrana Gostimira koji dobro igra i ima dosta prostora za napredak, Krešu Mrčelu, lijevak s travom, dosta potencijala i Matulić Danijela, pristojnog all aroundera. Bilo ih je još, al nemoš sve popamtit.
Odlično za budućnost SOKAZA, baš sam zadovoljan!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Lin Chi Na

#29 Post Postao/la Lin Chi Na »

A šta mi sa Nenom bi??? :confused:

55ici je bio glavni favorit, a moran priznat i moj isto. Neno šta ti bi?!?
Pale
Kontakt:

#30 Post Postao/la Pale »

Kolko ja znam da je u petak treniral i istegnuo prepone :(
Tak da nije bilo baš one njegove eksplozivnosti i brzine. Da... dobar je dečko i šteta što je propustio vjerovatno njemu zadnji turnir ovih razreda.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#31 Post Postao/la Dren »

ae, ozljeda. i to poprilično neugodna. al nema veze, osvojit će on ovaj sad u subotu :s:
55

#32 Post Postao/la 55 »

Dren je napisao/la:ae, ozljeda. i to poprilično neugodna. al nema veze, osvojit će on ovaj sad u subotu :s:
Ovaj u slijedeću subotu? :misli: Mislim da neće... :kava:
Dren

#33 Post Postao/la Dren »

:lol: zašto ne? pa poznato je da od 17te do 14te lige nema ni jednog dobrog ili odličnog igrača :ne zna:
trnac

#34 Post Postao/la trnac »

Koliko je dugo trajalo igranje po skupinama, koliko se dugo čekalo između mečeva u skupini?
a_marko

#35 Post Postao/la a_marko »

Dren je napisao/la::lol: zašto ne? pa poznato je da od 17te do 14te lige nema ni jednog dobrog ili odličnog igrača :ne zna:
Tu sam! :zubo: :B:
55

#36 Post Postao/la 55 »

:confused: ... Četvorica u skupini za jednim stolom: 1.-3., 2.-4., 1.-2., 3.-4., 1.-4. i 2.-3., mislim da tako ide raspored igranja u skupini :rolleyes: . Koliko traje igranje jedne skupine? Ovisi od broja setova i načina igranja :ne zna: , no najčešće oko sat i pol ili sat i 45 minuta. :E:
trnac

#37 Post Postao/la trnac »

To je OK.

Znači da kada skupina dođe na stol igra sve mečeve u skupini... Najs :)

Možda se odlučim nekome pomoći da lakše prođe skupinu :zubo:
Pale
Kontakt:

#38 Post Postao/la Pale »

Dražene nikad se nezna, uvjek postoji šansa za prolazak dalje, :top: U svakom slučaju lijepo je sudjelovati na takvim turnirima :top: :D

55

#39 Post Postao/la 55 »

Dragi čokljavci (i ostali) očekujem vas u subotu u značajnom broju u Prečkom :banana: :skace: , prošle zime ni skupinu prošao nisam :rolleyes: , moram se vaditi ove sezone! :E:
... sada me je to podsjetilo na vic o Muji i Fati, veli nije Fata ubila Muju zato što je kockao, nego zato što se išao vaditi! :lol: :lol: :lol:
Dren

#40 Post Postao/la Dren »

ja evo pauziram u treniranju, nebili bio bar polovično spreman za turnir :D
još uvijek problemi s kičmicom, al s jednim voltarenom ko prošle subote mislim da ću moći :clint:

proći skupinu :D
Odgovorite