NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Drugi memorijalni otvoreni turnir ZDRAVKO TUMARA – TUMI
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: pet svi 24, 2013 7:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nego šta da dolazim. Beljenje

S obzirom da te još nisam nikada pobjedio tvoja pobjeda je realna - ako ćeš biti dovoljno sretan da upadneš u moju grupu Zubo .

Na Velesajmu si na domaćem terenu tako da ni drugima neće biti lako s tobom Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: pet svi 24, 2013 8:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

He , he baš im nebu lako Thumbs up

Moš mislit

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pet svi 24, 2013 10:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mogu, mogu Wink

BTW, ni pisma ni razglednice od Jazbinaša. Bruse rekete i obavljaju zadnje pripreme za turnir. Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet svi 24, 2013 11:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nakon završetka preliminarnih prijava ( hvala svima Thumbs up ) imamo 94 prijavljena Juhuu Juhuu Juhuu . Svi ostali mogu se prijaviti sutra na licu mjesta najkasnije do 9i30 sati Thumbs up
Od prvih 10 igrača na ljestvici Sokaza prijavilo se 8 igrača Juhuu Juhuu Juhuu
Posebno me raduje da su se prijavili i mnogi igrači iz tzv nižih liga ( 23. 22. i sl.) - Dobro nam došli i jedni i drugi na možda i najbrojniji turnir ove godine Cheer Cheer Cheer Juhuu Juhuu Juhuu Cheer Cheer Cheer Nadam se da ćemo se svi zajedno dobro zabaviti Thumbs up
trnac

PostPostano: pet svi 24, 2013 11:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

94?!

Klanja se
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub svi 25, 2013 6:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čekaj da vidiš nagrade.

Wow
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: sub svi 25, 2013 6:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

95
malo sam kasno skužio da ipak mogu doć, al nije prekasno za turnir.
sad kava, oštrenje reketa, pa put velesajma Zubo
trnac

PostPostano: sub svi 25, 2013 5:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne, nemam rezultate Zubo

Samo par fotki:

P.S. Ako nekome zatreba neka od fotki kao ispričnica/dokazni materijal za suprugu, imam ih i u većoj rezoluciji Thumbs up
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub svi 25, 2013 9:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a rezultati ako može netko napisat.
valjda svi ne slave i cugaju.
ma ustvari nek se vesele.
mixer

PostPostano: ned svi 26, 2013 6:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ako se ko pita kakva su ovo javljanja ovako rano to je zato kaj smo izasli tek u 6 15 iz jazbine.bilo je vrhunski klopa druzenje solo tocke kerna i hrca na gitari ko je propustio neka zali.ko i obicno miki.prvi zbrisao (valjda nije u formi).zajebancija cuga klopa sve 5 .pooooopilo se ohoho .nadam se da su knezove i pongijeve macke prezivjele..nek samo tako bude vise puta na godinu.turnir odlican mada sam bio samo prisutan kao promatrac ozljeda je ucinila svoje.
mislim da se treba pripaziti zovka jer je zabiljezio sve slabosti prisutnih pa bi mogao pokusati preuzeti dvoranu jer mu ovih 5 kaj ima nije dosta a i brodovo predsjednicko mjesto bi moglo doci u pitanje.sve u svemu treba ga staviti pod nadzor.ak savladam vjestine potrebne za komp i neke nepocudne fotke bi mogle osvanuti .uglavnom ponovilo se .nadam se da su svi sretno dosli doma
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Tomaca

PostPostano: ned svi 26, 2013 9:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Confused pa ta dvorana je več preuzeta samo kaj oni to ni neznaju Partijana
Iceman

PostPostano: ned svi 26, 2013 1:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jebote, kakvo kvalitetno opijanje je bilo jucer... Zubo doso doma u 7 ujutro u nedjelju...

marac prvi, miki drugi, dex i mali grant treci...25 grupa na startu:-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Ante

PostPostano: ned svi 26, 2013 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hoce li biti objavljeni detaljniji rezultati, po grupama pa nadalje?
[Vrh]
Gregor

PostPostano: ned svi 26, 2013 3:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prvo pivo u subotu u 11 ujutro, zadnji gemišt u nedjelju u 6 ujutro, iskustvo neprocijnjivo, shvatio sam da je moja majka najsretnija osoba na svijetu, jer ima mene za sina. Inače, turnir vrhunski, organizacija super, sve je išlo po špagi. Svaka čast svim osvajačima pehara i svim natjecateljima, svi su bili na solidnoj sportskoj razini ponašanja, normalno svi osim Hrgice. Zubo

Kasnije se nastavilo slavlje u jazbini, zvijezda večeri bio je osvajač 3 mjesta Dex, koji je opjevan sinoć u trideset i nešto pjesama, mislim da ga još srce boli od te sreće koju je sinoć doživio. Kern je po ne znam koji puta dokazao da mu gitara ipak bolje stoji u ruci nego reket.

Svaka čast svima! Thumbs up
[Vrh]
pimpl

PostPostano: ned svi 26, 2013 9:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

...po ne znam koji put je dokazano da je stolni tenis jedini sport nakon kojeg si mamuran...zaista događaj za pamćenje u svakom segmentu, a finiša se ne bi postidio niti izvjesni gospodin bolt...zahvale svima na odlično obavljenom poslu...
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon svi 27, 2013 7:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo kratak osvrt s moje strane,napokon sam se probudio! Evil
Sa 98 učesnika mislim da je Tumijev memorijal najveći turnir ove godine,jedino je Deda bio brojniji(106 prijavljenih kako sam čuo),a što se igračkog kadra tiče,imali smo 35 od prvih 50 s rang liste SOKAZ-a,što je turbo jako!Nakon što nas je oblio hladan znoj kad smo vidjeli masu učesnika a obečali smo utješnu kategoriju,ipak smo odlučili ništa ne "kratiti" pa dokle traje-traje!A trajalo je do iza 19 h,čak možda do 19.30 s proglašenjima!
Zahvaljujemo se STK Merixu što nam je "posudilo" dvoranu,jer sad uviđamo činjenicu da s ovolikim brojem igrača to je jedina dvorana u Zagrebu gdje se turnir mogao odigrati,a budimo realni i uvjeti za igru su najbolji! Klanja se
Ja se osobno moram zahvaliti velikoj četvorki koja se prihvatila organizacije i odradila je savršeno.To su redom ib Klanja se(i njegov svemogući laptop) ,Boka Klanja se ,Dabi Klanja se i Wolf Klanja se !
Zahvaljujem se i svim učesnicima na suđenju,te kasnije svojim Jazbinašima koji su uskakali za sudačke stolove kad god je trebalo,te ostalim poznanicima koji su bez prigovora radili isto kad su bili zamoljeni!
Zahvaljujem se i svim igračima koji su učestvovali,Svim Tumijevim prijateljima koji su se odazvali,te svima onima koji ga nisu poznavali a došli su i tako dali podršku klubu "Južna Trešnjevka"! Klanja se Thumbs up In love
Mečevi od 1/8 finala pa do kraja bili su fenomenalni,pa svako ko je ostao to pogledati do kraja sigurno nije pogriješio! Cheer
Poredak službeno:
1. Krešimir Marinković
2. Branko Mikulec
3. Viktor Grantverger
3. Dean Teodorović

Utješno:
1. Slavko Anić

Wolf je dosta toga poslikao,pa će nešto od toga vjerojatno okačiti ovdje kad se i on probudi... Wink
Ozva je snešto toga snimio video zapisom i on će to nakačiti ak uspijem izlobirati da mu se skine ban Very Happy !

O 3. poluvremenu u Jazbini neću trošiti riječi,vidim da je već spomenuto u postovima prije,al tu smo ionako oduvjek bili jaki... Thumbs up

Za kraj iskreno se zahvaljujem svim učesnicima koji su na ovaj ili onaj način dali svoj obol,da nema njih sve ovo ne bi imalo puno smisla,a ovako se mi Jazbinaši bar jedan dan u godini osjećamo kao najveći... Klanja se Klanja se Klanja se

Ako ima boga,vidimo se do godine... Thumbs up
Brod

PostPostano: pon svi 27, 2013 7:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eh da detaljni rezultati bi trebali bit objavljeni čim pronađemo "papiruse",negdje su zametnuti na putu od velesajma do Jazbine,ali sigurno postoje! Rolling Eyes
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 27, 2013 8:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Ja se osobno moram zahvaliti velikoj četvorki koja se prihvatila organizacije i odradila je savršeno.

Mali ispravak, velikoj šestorki.

Lijepo je da si skroman In love ali moram spomenuti i tebe jer si proveo 80% turnira za stolom Thumbs up
i naravno Mikija koji me najviše oduševio svojim doprinosom i koordinacijom svega Klanja se s neprestanom jurnjavom po dvorani s lopticama i papirićima. I još je vrebao ko kobac na slobodne stolove. Eeeek!

Hvala svima na pomoći, i hvala svima koji su došli. Stvarno je turnir postao velik. Sumo
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon svi 27, 2013 9:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Istina,Miki se ful angažirao,a mislio sam da zna samo srat i igrat pingač!
Iznenadio me taj voljni moment kod njega! Very Happy
Možda ga je umor koštao finala... Evil

I Brkija,koji je prepisivao,ljepio, rezuckao,čuvao garderobu i onda netragom nestao! Confused

I Someka seniora koji je odsudio ko svi ostali zajedno! Thumbs up Klanja se
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 27, 2013 10:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Fakat, Brkija sam preskočio! Bonk!

Tako je to kad svi rade i pomažu. In love
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.