| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet ruj 19, 2013 2:19 pm Naslov
: |
|
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: čet ruj 19, 2013 2:20 pm Naslov
|
|
viš da ne KVOTAM (više) _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ruj 19, 2013 2:23 pm Naslov
|
|
Budem razmislio za rezultate sad kad više nije ucjena u igri.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: čet ruj 19, 2013 2:26 pm Naslov
|
|
bum počel kvotat _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet ruj 19, 2013 3:07 pm Naslov
|
|
eto na, kad moderiram a ne čitam topic do kraja
prešao na boju koja mi bolje stoji  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Zadnja promjena: Dren; pet ruj 20, 2013 11:22 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Obi-wan
|
Postano: čet ruj 19, 2013 8:20 pm Naslov
|
|
Neka budu obje 2.0mm spužva ili forhend 2.0mm, bekhend 1.8mm.
Ekonomično: Friendship Cream transcend
Srednja klasa: Yasaka Mark V
Ako si pri novcu: Yasaka Rakza7 forhend, Yasaka Rakza7 soft bekhend
Šta god stavio od ovih, nećeš pogriješiti, a također oprema neće igrati umjesto tebe :-)
Ono što ti NE preporučujem je kompliciranje. Stavljanje jako različitih guma na forhend i bekhend. Također, ulaganje u (pre)skupi Tenergy bolje izbjegni. Pretpostavljam da si amater (kao i većina nas ovdje), a teško će amater iz Tenergyja izvući ono što treba. Rakza je tu puno bolji izbor. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Obi-wan
|
Postano: čet ruj 19, 2013 8:31 pm Naslov
: Re: PRIMORAC OFF- |
|
|
| tomeck (napisa): | Napomena: Rakza 7 je brža od Rakze 7 soft...ova druga (soft) je znatno mekša, za nijansu sporija ali opet ne prespora...ako voliš osjećaj kada loptica propada u gumu onda ti je 7 soft prava guma. Ovo je samo moje subjektivno mišljenje s pobzirom da već skoro 3 godine igram s tom gumom.  |
Rakze su zakon. Ali dati 240 kn. za jednu gumu (sa mojom platom) je zločin :-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: pet ruj 20, 2013 8:18 am Naslov
|
|
| ib (napisa): |
Ako ja stavim rezultate oćeš prestat stalno quoteat?  |
???????? ?????? _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: pet ruj 20, 2013 8:19 am Naslov
: Re: PRIMORAC OFF- |
|
|
| Obi-wan (napisa): |
Rakze su zakon. Ali dati 240 kn. za jednu gumu (sa mojom platom) je zločin :-) |
 _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: čet lis 10, 2013 6:11 pm Naslov
|
|
Pozdrav,
sta mislite od DHS Hurricane3 Neo 2.2 u kombinaciji sa Butterfly Primorac Off- drvetom? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet lis 10, 2013 7:45 pm Naslov
|
|
Pa, možeš probati pa prenesi i nama iskustva haha.
Zezam se, probaj jedino ako već igraš s Hurricane Neo 3 gumom.U suprotnom, bježi od toga.Ni ja nisam baš slušao savjete i uzeo fino H Neo 3 i probao igrati.Sve je to ok, guma je jako hvatljiva (mora biti i besprijekorno čista i stalno zaštičena folijom), ali je osječaj kod udaraca ko da na reketu imam zaljepljenu onu zaštitnu gumu za kožni đon od cipela, a ne gumu za stolni tenis i dakako tehnika udaranja i kut nema nikakve dodirne točke s normalnim europskim gumama.Znači neophodan je malo dulji period prilagodbe, a nekako mi se taj pokret kod spinanja s tom gumom ne čini baš najprirodniji (to je naravno samo moje mišljenje) i jedan dobar igrač u Sokazu kaže da mu je od toga dosta stradalo rame.Naravno, sve je to individualna stvar. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
guliver
|
Postano: čet lis 10, 2013 9:46 pm Naslov
: HVALA ZA DOBAR SAVJET |
|
|
Evo uzeo sam danas konačno SRIVERE FX ( imao mi kolega iz kluba rabljene ) ali preporodio sam se. Debljina 1.9 na FH i na BH. Primorac OFF- drvo i to je to.
Kontrola izvrsna, možda brzina je manja no sve se to nadoknadi dobrim udarcem i malo više snage.
Ma tako je lako igrati sa njima, lopta je na stolu što je jako važno.
Lopta ide kuda želiš.
HVALA PUNO NA SAVJETU!
Probao sam i Rakzu 7 i Rakzu 7 soft isto dobra kombinacija, no nije bilo na Primorcu off- ali slažem sa sa svima koji su mi to savjetovali. Možda nabavim i te gume ako ih netko ima. Čak mi više odgovara Rakza 7 soft mekša, ima više osjećaja nego Rakza 7 koja je tvrđa.
No za sada ih nema nitko u ponudi. Ako ih netko ima slobodno mi ponudite.
LP |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: čet lis 10, 2013 10:53 pm Naslov
|
|
| Citat: | Pa, možeš probati pa prenesi i nama iskustva haha.
Zezam se, probaj jedino ako već igraš s Hurricane Neo 3 gumom.U suprotnom, bježi od toga.Ni ja nisam baš slušao savjete i uzeo fino H Neo 3 i probao igrati.Sve je to ok, guma je jako hvatljiva (mora biti i besprijekorno čista i stalno zaštičena folijom), ali je osječaj kod udaraca ko da na reketu imam zaljepljenu onu zaštitnu gumu za kožni đon od cipela, a ne gumu za stolni tenis i dakako tehnika udaranja i kut nema nikakve dodirne točke s normalnim europskim gumama.Znači neophodan je malo dulji period prilagodbe, a nekako mi se taj pokret kod spinanja s tom gumom ne čini baš najprirodniji (to je naravno samo moje mišljenje) i jedan dobar igrač u Sokazu kaže da mu je od toga dosta stradalo rame.Naravno, sve je to individualna stvar. |
Početnik sam, i trenutno igram sa Tiibhar charly roesch+Butterfly Sriver L i Tibhar Rapid, sve zajedno jako star reket i gume bas nisu reprezentativne. Kako sad stvari stoje, odlučio sam se za Buuterfly Primorac off- drvo i sad trazim gume, tako da komplet reket bude <500 kn, pa svaka preporuka je dobro dosla. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 11, 2013 8:34 am Naslov
|
|
Ha, ne znaj kaj da ti kažem.
Mislim da bi trebao krenuti s nekim ALL drvetom srednje brzine i isto tako ne prebrze gume, debljine recimo 1.8 milimetara
U svakom slučaju zaboravi na Hurricane Neo 3, to je moje mišljenje.
Ako si pravi početnik nema smisla da bacaš puno novaca i nađi nešto rabljeno u tom stilu tu po oglasima jer češ i tako napredovati za nekoliko mjeseci ako budeš češće igral i treniral.Onda te taj reket vjerojatno više neće zadovoljavati pa ga možeš opet prodati za neku sitnu lovu i malo nadoplatiti za bolji.I tako u krug dok ne dođeš do''svog''reketa.Moj savjet ti je svakako da se ne upuštaš u beskrajno isprobavanje guma i drva (i stalno slušaš nove savjete koja je guma ili drvo bolje) jer onda taj rekreativni i relativno jeftini sport kojim se mi bavimo postaje jako skup.Trebao bi dati''malo vremena''reketu s kojim igraš, recimo barem mjesec-dva, pa tek onda stvarno možeš reći da taj reket nije za tebe.Ja inače prodajem svoj rezervni reket Stiga-Xiom skoro u pola cijene (odlično drvo Stiga Clipper CC Carbon, a gume Xiom Vega Japan i Stiga Calibra LT.Cijena bi se uklopila u tvoje mogučnosti), ali mislim da je to ipak prebrzo za tebe ako si pravi početnik. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lis 11, 2013 9:48 am Naslov
|
|
sa charlie roescha na primorac off- je posve fajn
(igrao s oba, charliea imam doma, prvi reket )
primorac mi je puuuno bolje legao. znatno bolja kontrola u kratkoj igri na stolu, ostalo podjednako. charlie mi bio bolji za bekend spin doduše, al neznatno. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet lis 11, 2013 10:42 am Naslov
|
|
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: pet lis 11, 2013 11:09 am Naslov
|
|
HVALA PUNO NA SAVJETU!
Probao sam i Rakzu 7 i Rakzu 7 soft isto dobra kombinacija, no nije bilo na Primorcu off- ali slažem sa sa svima koji su mi to savjetovali. Možda nabavim i te gume ako ih netko ima. Čak mi više odgovara Rakza 7 soft mekša, ima više osjećaja nego Rakza 7 koja je tvrđa.
No za sada ih nema nitko u ponudi. Ako ih netko ima slobodno mi ponudite.
Dok nisam uzeo drvo YASAKA BALSA+ imao sam PRIMORAC OFF- i yasaka gume 7 soft.
Uzeo sam YASAKA drvo zbog težine samog drva prije svega jer preferiram lagani reket...nemreš fulat sa yasaka gumama na primorac off-...uzmi si 7 soft definitivno... _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lis 11, 2013 11:14 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): |
Za koji to bekend spin  |
kad budeš znao kako taj udarac opće izgleda, onda ćeš dobit i odgovor na ovo pitanje  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet lis 11, 2013 11:31 am Naslov
|
|
Za moj istančani igrački ukus Primorac je previše mekano drvo. Kako volim igrati s mekanim gumama, nikako mi ta kombinacija nije odgovarala.
Probao sam i ovo što tomeck preporuča. Doduše, guma je bila u maxu. Pretpostavljam da bi tanja spužva bila bolji odabir. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|