SOKAZ forum
14. liga proljeće 2009
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Evo mi pobijedili "derbi!" Sc : Cestodom 7:3, igrali smo ipak u gostima na kraju, i jedva pobijedili. Dečki su jako dobri, atmosfera je bila dosta napeta, bilo je i svađe, ali zbog prigovaranja gerijatrije sa drugog stola, dečki iz Cestodoma su ok! Poštujem starije, ali ne kada se ponašaju kao da imaju 13 godina! Davorine, da mi više nisi izgubio
!!!
Čestitam i ja Vama, napokon ste pobijedili, već sam se zabrinuo!!!
I svaka čast što si maznuo Kalamira, i to glatko!
A što se rezultata tiče, nemam pojma, Maras je kapetan, on ih inače šalje, al je možda zaboravio da smo mi domaćini(jer smo igrali kod njih), pa je zabrio da smo gosti!!! A valjda će doći večeras!
Al eto znate neslužbene, Maras je dobio jednu, Žagar izgubio od Hodžića 3:2, a ja pobijedio sve tri! Pozdrav!
I svaka čast što si maznuo Kalamira, i to glatko!
A što se rezultata tiče, nemam pojma, Maras je kapetan, on ih inače šalje, al je možda zaboravio da smo mi domaćini(jer smo igrali kod njih), pa je zabrio da smo gosti!!! A valjda će doći večeras!
Al eto znate neslužbene, Maras je dobio jednu, Žagar izgubio od Hodžića 3:2, a ja pobijedio sve tri! Pozdrav!
Odigrali mi mec sa slogom novoselec. Jos jednom su nam bodovi iskliznuli kroz prste. Ostao je "gorak okus" jer smo ponovno bili blizu barem bodu. Ekipa sloge je dobra i u toj ekipi postoji igrac (Planinc) koji bi Slini mogao uzeti set
Slina, pripremaj se 
Sada smo stvarno dobrano zaglibili na dnu tablice (i jos dosta ekipa s istim brojem bodova) te ce stvarno biti tesko izvuci se i imati mirnu zavrsnicu.
Sada smo stvarno dobrano zaglibili na dnu tablice (i jos dosta ekipa s istim brojem bodova) te ce stvarno biti tesko izvuci se i imati mirnu zavrsnicu.
rm -rf /bin/laden
E moji operateri, držite se vi matematike
!!! Baš ste me razočarali, bio sam uvjeren da ćete im uzeti barem bod. Držite se, sad vam je malo lakši raspored pa ćete skupit toliko željene bodove. Sretno!!!
A što se tiče tog igrača, čuo sam da je dobar, i ne samo da ću izgubiti set, nego možda i meč!!! Mi još nismo igrali, najvjerojatnije i nećemo još najmanje tjedan dana, a možda i dva ( mislim na 5.kolo)!
Ne možemo se nikako dogovoriti!!! Pozdrav!
A što se tiče tog igrača, čuo sam da je dobar, i ne samo da ću izgubiti set, nego možda i meč!!! Mi još nismo igrali, najvjerojatnije i nećemo još najmanje tjedan dana, a možda i dva ( mislim na 5.kolo)!
Ne možemo se nikako dogovoriti!!! Pozdrav!
Hvala!slina je napisao/la:E moji operateri, držite se vi matematike!!! Baš ste me razočarali, bio sam uvjeren da ćete im uzeti barem bod. Držite se, sad vam je malo lakši raspored pa ćete skupit toliko željene bodove. Sretno!!!
Nemoj nas i ti jos bedirat, ionako nam je jedan igrac vec sav u bedu, jos ako vidi ovo na forumu tko ce ga vratit u "zivot"
Veceras s ucenickim domom, borba do kraja!!!
rm -rf /bin/laden
6.kolo
Jesenovec - Luft ....8:2
Nas je sve manje i manje na tekmama
valjda nebu neko na sljedeću došel sam
al niš zato , bar u parovima napredujemo
Dečkima fala na gostoprimstvu i pijači
te ugodnom pogledu na osoblje u birtiji
toplo preporučam posječivanje iste
mislim , birtije 
Nas je sve manje i manje na tekmama
Dečkima fala na gostoprimstvu i pijači
- dundo bumbo
Poštovanijere je napisao/la:Znam ja Bolfane, zašto gubiš sve partije. Stalno igraš s povezom na glavi koji ti, očigledno, toliko pritišće luftbrenzerski mozak da zajedno sa sivim stanicama cure onda i poeni protivniku. Krvariš čovječe dok igraš, kao srednjovjekovni flagelant. Moj savjet: manje trapljenja, više stolnog tenisa!![]()
Moram priznat da ovoliko učenih riječi
Daj molim te drugi put upotrijebi malo skromniji rječnik tak da i mi smrtnici možemo čitat bez pomoći rječnika stranih riječi
- dundo bumbo
Kaj ti neznaš Jerka ??ib je napisao/la:Ček jel ovo neko ozbiljno vrijeđanje pa da moran djelovat ili se glupirate?
Pa to ti je čovjek s kojim se možeš najljepše izvređat pa makar se i ne poznate , a kad se upoznate još i bolje a sve bez
Ovak bi na prvu loptu čovek rekel da je