2. liga jesen

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

2. liga jesen

#201 Post Postao/la ib »

Točno se sjećam da je bilo prvo kolo jednog prvenstva i išao sam pronać:
http://www.sokaz.hr/rez_lige.php?oblik= ... 15&tip=kol

Dakle prije gotovo dvije godine.
Koliko se sjećam, navodno su baš između tog i prethodnog prvenstva mijenjali pod zbog neke poplave i rekli su nam na meču da je i njima klizanje neugodna novost i ispričali se zbog toga.
Tako da je to najveći razlog zašto nismo puno dizali dreku i galamu, iako smo poslije slušali da svi tamo plešu i lete i dalje.

Poslije nismo tamo igrali, a kad negdje ne ideš, onda ni ne razmišljaš o tom terenu. :ne zna:
busbus

2. liga jesen

#202 Post Postao/la busbus »

Mene je vise od klizalista i stola jebala prasina u kutevima dvorane i ispod klupica,ti grumeni su jednaki prakticki dlakama kad pocesljam svog labradora od 40 kila ...

Vjerojatno nije prasina obrisana od izgradnje prostora :cheer:
sux

2. liga jesen

#203 Post Postao/la sux »

Kaj jebete ,pa generalni sponzor HSTS-a je svu lovu potrošil na savez i normalno da im nije niš ostalo da očiste dvoranu :B:
Tomaca
Kontakt:

#204 Post Postao/la Tomaca »

da,to nisam ni znao a kad sam cuo da je Hep sponzor HSTS- a momentalno mi cir proradio :lux:
was once Kemilov suigrač
drda

2. liga jesen

#205 Post Postao/la drda »

Zeko daj si uzmi mrkve
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomaca
Kontakt:

#206 Post Postao/la Tomaca »

kaj da ti guzu napunim njome :)
was once Kemilov suigrač
drda

2. liga jesen

#207 Post Postao/la drda »

E moj zeko sad ti nisi shvatio
imam ja mrkvu ako trebas
:B: :B: :B: :B:
55

2. liga jesen

#208 Post Postao/la 55 »

Ova vijest sa zatvaranjem dvorane Vijesnik pogodila me je kao kamen u čelo... :cry:
Pretpostavljam da će smjer skorog razvoja SOKAZ-a biti slijedeći: prijave za "velike" turnire ("Deda" i "Vodovod") će biti moguće napraviti osobno u kancelariji SOKAZ-a ili e-mailom najkasnije tjedan dana prije samog turnira, kako bi se raspored i vremenik natjecanja po grupama saznali najkasnije 4-5 dana prije turnira. Plaćanje kotizacije unaprijed, naknadne prijave NE POSTOJE. :amen:
Sigurno će se u prvom momentu neki i buniti, čak i doći u subotu na turnir i raditi scene, ali izuzetno brzo će se svi naučiti; ako hoćeš igrati - prijave se rade točno na ovaj način. :s: Tko se ne koristi e-mailom neka se prijavi u kancelariji SOKAZ-a i plati kotizaciju na licu mjesta, ili ga može prijaviti netko tko koristi e-mail i poslati u istom e-mailu potvrdu o uplati. Pa kome se igra poštovat će pravila i to da desetine i desetine igrača više neće morati čekati satima da dođu na red igrati. Brzo se stvari dovedu u red. :partijana:
Što se tiče uvjeta za igranje... Te će se stvari morati hitno početi prilagođavati vremenu u kojem živimo, kao i svrsi samog sudjelovanja u SOKAZ-u; što znači unaprijeđivanje općeg zdravstvenog statusa, uživanje u samoj igri i u natjecanju kao takvom. :macevanje: :cekicem: :tuctuc: :prvak: :tulum:
Što znači da će se morati graditi nove dvorane za igranje stolnog tenisa, ili će se obnavljati postojeće dvorane, ili će se morati pojaviti još nekakva kopija "TOZ-a"... Ako je to uopće moguće :vidiga: :brukica: ...
Nema ni smisla niti užitka igrati negdje gdje više razmišljaš o preživljavanju nego o samoj igri i, eventualno, pobjedi... :nene: :nene:
Želimo li omasoviti SOKAZ (koji je inače već iznimno masovan) ljudi moraju doživjeti kvalitetu, užitak igranja u dvorani u kojoj nije hladno i neočišćen, klizavi pod... :gips:
Treba članovima udruge dati veće ovlasti u donošenju odluka, omogućiti svim zainteresiranima prisustvovanje na skupštini, više angažirati voditelje liga kod informiranja članova o novostima i stvarima o kojima se odlučuje... :ne zna:
Malo po malo, MOŽEMO i TREBAMO SOKAZ unaprijediti, učiniti ga boljim! :bis:
busbus

2. liga jesen

#209 Post Postao/la busbus »

Tekma Gorica-Hep zavrsila po svim ocekivanjima.

Pemit-Joola ?
wolf
Kontakt:

2. liga jesen

#210 Post Postao/la wolf »

Javljanje u nedjelju u 8 ujutro :eek: pa di ti je život Žlimenka?? :rofl: il si tek došel doma :nene: :zubo:
busbus

2. liga jesen

#211 Post Postao/la busbus »

Oko pol 7 se alarm cuje u glavi i nema vise spavanja,tak vec 20 godina :mad:
Stane
Kontakt:

2. liga jesen

#212 Post Postao/la Stane »

5:5 :)
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
wolf
Kontakt:

2. liga jesen

#213 Post Postao/la wolf »

Kaj još od vrtića a ? Bila neka zajebana teta pa nisi smel kasnit ? :rolleyes: :zubo:
drda

2. liga jesen

#214 Post Postao/la drda »

Stane je napisao/la:5:5 :)
Ako je stvarno tako zavrsilo zlimenka
nece spavati jos tjedan dana
:B: :B: :B:
busbus

2. liga jesen

#215 Post Postao/la busbus »

Zlimenka spava mirno uvijek ali samo do pola 7 :zubo: :zubo:
mixer

2. liga jesen

#216 Post Postao/la mixer »

Ma meni se čini da nisu ni odigrali. :cerek: al baš čudno da nema rezultata s obzirom da su to sve doktori informatike.E a Jel neko vidio i čuo Šljivu. :lol:
busbus

2. liga jesen

#217 Post Postao/la busbus »

Sljiva je na kolinjima od devetog kola pa se ne stigne javit :B: :B:

Salu na stranu,volio bi da je Pemit pobjedio i da ude u prvu ligu jer su decki zasluzili ali ovakve stvari voditelji liga vise ne bi trebali tolerirat ne zbog Tuzne,Pemita,Hep-a nego zbog regularnosti u bilo kojoj ligi.

Ne znam kakva je situacija bila u proslosti buduci da nisam bas upucen ali ovo po mojem misljenju nije regularno odigrano prvenstvo i ovakve stvari treba u buducim sezonama kaznjavat.

Ovo sam napisao ne zbog zelje da ekipa u kojoj ja igram ude u prvu ligu nego zbog svih drugih ekipa u svim ligama da se znaju pravila jer je ocito da se pravila ne postuju .

Plavec i Skreblin nemojte me krivo shvatit jer ste super decki i nemam protiv vas apsolutno nista.

A kaj se tice Gorice i Hep-a to necu nis pisat jer je to bilo sve jasno odavno,goricki lobi je odradio svoje
:lux: :lux:
mixer

2. liga jesen

#218 Post Postao/la mixer »

Koji dio nije jasan OČEKIVANO.Di je nestao post Stane
Šljiva

2. liga jesen

#219 Post Postao/la Šljiva »

busbus je napisao/la:Sljiva je na kolinjima od devetog kola pa se ne stigne javit :B: :B:

Salu na stranu,volio bi da je Pemit pobjedio i da ude u prvu ligu jer su decki zasluzili ali ovakve stvari voditelji liga vise ne bi trebali tolerirat ne zbog Tuzne,Pemita,Hep-a nego zbog regularnosti u bilo kojoj ligi.

Ne znam kakva je situacija bila u proslosti buduci da nisam bas upucen ali ovo po mojem misljenju nije regularno odigrano prvenstvo i ovakve stvari treba u buducim sezonama kaznjavat.

Ovo sam napisao ne zbog zelje da ekipa u kojoj ja igram ude u prvu ligu nego zbog svih drugih ekipa u svim ligama da se znaju pravila jer je ocito da se pravila ne postuju .

Plavec i Skreblin nemojte me krivo shvatit jer ste super decki i nemam protiv vas apsolutno nista.

A kaj se tice Gorice i Hep-a to necu nis pisat jer je to bilo sve jasno odavno,goricki lobi je odradio svoje
:lux: :lux:
Doktori informatike su uredno pitali i zamolili za odgodu utakmice 9.kola zbog prevelike zauzetosti i puta po evropi.Pošto su imali zeleno svijetlo od ekipe domačina,dozvolio sam iz više razloga.Kao prvo taj rezultat na ništa ne utječe.Kao drugo cilj je da se tekma odigra.Kao treče:"Zar sam trebao presuditi utakmicu 10:0 u korist TNT Joole jer STK Pemit nije mogao tu istu odigrati zbog predhodno navedenih razloga?Razmislite kako bi vi odlučili?Goricu i HEP neču komentirati.Svi vi povremeno tražite odgodu?Ne vodite tuđu brigu.Igrajte ping-pong i uživajte"!
Ivica,za prijatelje Šljiva
mixer

2. liga jesen

#220 Post Postao/la mixer »

Uz poštovanje kako ne utječe.i to direktno i na odlazak gore i ispadanje osim ako nema neke druge informacije.
Odgovorite