SOKAZ forum
Nova Tumarina jazbina - treninzi
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
lol...ib je napisao/la:Je sigurno ćeš ti ispravit.maljac je napisao/la:umjesto srijede piše petak pa da ne zbuni nekoga dok ne ispravimo.
Aj bar će nam u srijedu bit kraće doć do vecea i tevea s drugog stola.![]()
al ti tv nece trebat jer ce na prvom stolu bit prejebena utakmica, hehe
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ne, dolazimo svi...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
jebote, nije ni vama lako sa svim tim dezurstvima:-)
J.T. 5 dogovorila tekmu za četvrtak 28.04 u 19.30
J.T. 4 dogovorila tekmu za petak 29.04 u 19.30
J.T. 3 dogovorila tekmu za četvrtak 28.04 u 17.00
Z. Tumara-Tumi dogovorio za srijedu 27.04 u 19.30
SD elektronika ili četvrtak ili petak u 17.00
Utrine nude utorak u 17.00 ili srijedu u 19.30
To je sve kaj znam!
Bit će žmehko drugi tjedan,pazite kak dogovarate!
J.T. 4 dogovorila tekmu za petak 29.04 u 19.30
J.T. 3 dogovorila tekmu za četvrtak 28.04 u 17.00
Z. Tumara-Tumi dogovorio za srijedu 27.04 u 19.30
SD elektronika ili četvrtak ili petak u 17.00
Utrine nude utorak u 17.00 ili srijedu u 19.30
To je sve kaj znam!
Bit će žmehko drugi tjedan,pazite kak dogovarate!
Zadnja izmjena: Brod, dana/u pet tra 22, 2011 6:24 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
hahaha, koja brukaib je napisao/la:Jel to Srki ide na stol 2 ako mi dogovorimo srijedu?
mala mi je avion i kroz par dana očekujem da po prvi put zatehnicira sa reketom i lopticom
previjanje sam usavršio a danas prilikom uspavljivanja me je ugrizla za
što bi značilo da majka odrađuje dobar poso!!!
sutra po prvi put u šetnju i vodim je u btfly kod pospe da izabere reket i futrolu po super extra cijenama...i majcu ću joj kupit!
previjanje sam usavršio a danas prilikom uspavljivanja me je ugrizla za
sutra po prvi put u šetnju i vodim je u btfly kod pospe da izabere reket i futrolu po super extra cijenama...i majcu ću joj kupit!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
- Pacer/pacemaker