Nešto se u zadnje vrijeme prorijedio broj treninga u jazbini , pa molim pripadnike da najave kad bi neko možda... došao na kakav trening (a da ne kasni ) , recimo npr. Dana gospodnjeg 30.prosinca anno domini 2010 ja bih došao na trening ... pa nek se zapiše ko bi još
Zadnja izmjena: wolf, dana/u uto sij 07, 2014 11:52 am, ukupno mijenjano 3 puta.
s obzirom na koncentraciju igraca iz jazbine na forumu bilo je samo pitanje vremena kada ce se pojaviti ova tema.
ja dolazim na trening iduce godine, pocetkom tjedna stizem u zagreb. do tada ovdje u slobodno vrijeme zderem kolace i treniram, ima da vas sve nasapunam kad stignem. zahvaljujuci kolacima naravno.
by the way , mislim da će se ovaj današnji trening pretvoriti u pretpremijeru nove tj. opću pijanku ... ima dosta prijavljenih za i Tumica pripremi gajbe
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.